Taroot bakabilen :)

Kafasi karisik dedim ya iste o karisiklik giderse olabilir gibi. Yine bakarim daha detayli soylerim simdi uykum var kafam dagiliyrr.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geldim cnm benim 4 msjdan snr özel hakkım açılıyor sen iç bakayım cnm bende içiyorum sorularınıda hazırla tarotla bakıcam

Canlarım bakabilen olursa sevinirim :))

Eklentiler

• $1406485593775.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 155

cnm öncelikle şunu söylemeliyim bu aralar ardı ardına haberlerin var haber alıcaksın çok temiz bi kalbin var hep karşındakileri birinci sırada tutuyorsun ve buna dikkat etmelisin burda çok nazar ve dedikodu gördüm sende nazar olunca rahatsızlanıyorsun ve sen bunu hissediyorsun yoğun bi yorgunluk oluyor falında bi eşşek gördüm bu sabır demektir çok sabır gerektiren bi olay yaşayacağın anlamına geliyor bi anahtarın var sansın senden yana döneceği bi anahtar birşey içn dua etmişsin bunu o anahtar olarak yorumladım sürekli karşılıklı konuşan kuşların var burda sen bunları hiç dinlemiyorsun burda bi bayan var esmer bu kişi sen bunun kıskançlığının farkındasın ama acabaların var bununla ilgili senin suanki sıkıntın dah çok maneviyatla ilgili kendini bu aralar herşey soyutlamışsın etrafın dört duvar gibi hissediyorsun esmer olan erkekle burda görüşmen var ama bu görüşmen birazcık tatsız geçicek bu yakınlarda senin onunla tartışman çıktı kırgınlıkların var sanki biraz sormak istediklerini sor cnm

Merhaba bir erkekle ilgili ciddi kararsızlıklarınız var. İlişkiniz varsa sarsıntıda gibi biraz. Siz biraz inatçı ve gururlu bir insansınız. Bu yüzden sizi herkes idare edemiyor. Bu düşündüğünüz erkek dışında size karşı duyguları olan başka bir erkek daha var ateş ya da toprak grubundan biri. Orta boylu yuvarlak yüzlü bir erkek. Cesaret edebildiğinde size açılması muhtemel. Ailenizle ilgili sıkıntılarınız var özellikle maddi açıdan biraz sorun yaşayabilirsiniz ama 2015 yılı ile birlikte maddi açıdan ferahlama olacak. Ruhsal açıdan biraz dengesiz gibisiniz. Bir an mutluyken öbür an mutsuz olabiliyorsunuz ve bu da sizi manevi olarak yoruyor ama bu dönemi de atlatıcaksınız. Açık tenli bir bayan size çok değer veriyor gerçek dostunuz diyebilirim. Önerilerini önemseyin.

Kim baksa falima temiz kalpli oldugumu soyluyr. Evet nazar olunca cok rahatsz oluyorum ve hissediyrm gercekten. Kafamm buyuyor gbi oluyor. Hissiyatm sezgilerm cok kuvvetlidir. Bu esmer erkek beni gelip gecicimi goruyr yoksa hayatmi kurmak istiyr bide ailesi nasil bakicak bi duruma. Bu arad tesekkr ederm agzina saglikk

gelip geçici görmüyor seni böyle bişey yok daha öncede sylemiştim ben bunu biraz maddi açıdan ben bunda sıkıntısını gördüm bunu oturtmayı bekliyor aile yönünden de biraz karışık ailesi var bi edikleri bi dediklerini tutmuyor tutarsız bi aile ama seninki pek ailesini takan biri değil serbest kendine

Canım eskiden senin için önemli olan birinden bir haber alabilirsin. Kalbin kimi zaman ferahlıyor sonra tekrar daralıyorsun. Seni uzaktan izleyen biri var ancak henüz bir ilerlemede bulunmayacak sana hesap sorulmasından baskı altında hissetmekten hoşlanmıyorsun. Akrep kadınlarına dikkat et. Çabuk nazar oluyorsun enerjin bir anda yükselirken bir anda sönebiliyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bir sayfa önce falımı paylaşmıştım bakan olursa bende onun falına bakarım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canlarım bakabilen olursa sevinirim :))

şahlanmış br atın var hayallerine kısa zamanda kavuşacaksın demek. yaşlı br bayan var baş örtülü bı bayan sanki çok dua ediyor sana dileklern kabul olsun dye. cnm br düşmanın var dileğinin önünü kesmiş adeta yılan gibi dilini çıkartmş sni sokmaya çalşyr.brde köpek var köpekte düşman demektir açmış resmen ağzını uluyor değişk br köpek dikkat et çevrendekilere isminin içinde s harfi olan bri var bu kişi sıkıntılı oldğn br dönemde girecek hayatına güneş gibi doğack adeta br kaç dileğin var ve hepsi brbri ile bağlantılı yavaş yavaş gerçekleşecek hepsi. ama sanki br dileğin dha önce olacak gbi

Canm bu fali kapattign kisi uckuruna cok duskun eger biriyle grusuyrsa isminde v harfi var. Yakin zamanda sen bununla karsi karsiya geliysn yuzyuze bir knusmanz var.

Sen tam vazgectgn anda bu adam sana geri donecek. Bir pismanlik goruyrm bu kiside

Bu adam cok hirsli dedigim dedik bir yapisi var. Yuksek mevkide bir is sahibi olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…