Kafasi karisik dedim ya iste o karisiklik giderse olabilir gibi. Yine bakarim daha detayli soylerim simdi uykum var kafam dagiliyrr.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
geldim cnm benim 4 msjdan snr özel hakkım açılıyor sen iç bakayım cnm bende içiyorum sorularınıda hazırla tarotla bakıcam
tmm cnm birazdan içer atarım sorun varsa sor cevaplarım
Ben gereken cevapları aldım çok çok teşekkür ederim ama dönüş zamanları erken mi yoksa geç mi olacak zaman pek sorulmaz ama :)
biraz zamanı var cnm şimdi değil 2 ay gibi olabilir yada 3 ay
cnm öncelikle şunu söylemeliyim bu aralar ardı ardına haberlerin var haber alıcaksın çok temiz bi kalbin var hep karşındakileri birinci sırada tutuyorsun ve buna dikkat etmelisin burda çok nazar ve dedikodu gördüm sende nazar olunca rahatsızlanıyorsun ve sen bunu hissediyorsun yoğun bi yorgunluk oluyor falında bi eşşek gördüm bu sabır demektir çok sabır gerektiren bi olay yaşayacağın anlamına geliyor bi anahtarın var sansın senden yana döneceği bi anahtar birşey içn dua etmişsin bunu o anahtar olarak yorumladım sürekli karşılıklı konuşan kuşların var burda sen bunları hiç dinlemiyorsun burda bi bayan var esmer bu kişi sen bunun kıskançlığının farkındasın ama acabaların var bununla ilgili senin suanki sıkıntın dah çok maneviyatla ilgili kendini bu aralar herşey soyutlamışsın etrafın dört duvar gibi hissediyorsun esmer olan erkekle burda görüşmen var ama bu görüşmen birazcık tatsız geçicek bu yakınlarda senin onunla tartışman çıktı kırgınlıkların var sanki biraz sormak istediklerini sor cnm
Kim baksa falima temiz kalpli oldugumu soyluyr. Evet nazar olunca cok rahatsz oluyorum ve hissediyrm gercekten. Kafamm buyuyor gbi oluyor. Hissiyatm sezgilerm cok kuvvetlidir. Bu esmer erkek beni gelip gecicimi goruyr yoksa hayatmi kurmak istiyr bide ailesi nasil bakicak bi duruma. Bu arad tesekkr ederm agzina saglikk
Canlarım bakabilen olursa sevinirim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?