Tarot acilimi yapiyorum

Degerli arkadaslar istersiniz sorunuz çok çok özel degilse burdan yazin ,diger uyelerde yorumlari okuma firsati olur zaman acisindan da dönup bakmak sikinti oluyor tekrar

Iyi geceler banada bakabilirmisiniz.
Kart fotolarini mi yollicaz yoksa sadece isim ve sorun mu?

Merhaba Adım Büşra ne zaman çocuk sahibi olacağım merak ediyorum. Teşekkürler

Son düzenleme:
Çok teşekkür ediyorum, harika ve isabetli bir faldı... Ağzınıza sağlık Çok sağolun... Bu kadar doğru çıkması maşallah yani:) Son olarak bir sorumu da cevaplarsanız beni çok memnun etmiş olacaksınız, şimdiden çok teşekkür ederim

Ben tesekkur ederim

merhaba bana da bakabilir misiniz acaba :)

Adim eda genel olarak sordum ne zaman cocuk sahibi olucam mesela?
Canim sen baya krizdesin caresz ve biseylere takilip kalmissin.bakis acini degistirmelisin eski olanda takilma lutfen.birilerinden yardim gleceksin destek var sana bu parasal da olabilir manevi destek de olabilir su an krizlerdein hastada olabilirsin sagligina dikkat et dengeyi bulacaksin ama guclu bir kadinin yardimi olacak burcu koc yay yada aslan olabilir.cocuk mevzusuna gelince karamsarsin.sen cok hayal kirikligi yasamissin korkularin var ama kendini dinlememelisin kendi haline birak zorladigin goruluyor tedavi goruyorsun sanirim olurina birak diyo kartlar zaman gerekli tasasiz ol zamani var diyor.ama nw
Netice itibariyle bir kutlama yasanicak belki zaman alicak ama insallah beklenen yoldadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…