Pek anlamam tarottanpeki neye bakabilirsinnn? Ay çok utandımmmm. Soru buldummmm benimde bebeğim olacak mı ? Evli değilim amaaa
Canim kardeslerime de bakarmsn pelin sevgilisiyle evlenecekmi
Derya gelecekte kariyer sahibi olacakmi
aa 50 tane mesajım olması gerekiyormuş. özelden yazanlara burdan yorumları atsam olur mu kızlar?
aa 50 tane mesajım olması gerekiyormuş. özelden yazanlara burdan yorumları atsam olur mu kızlar?
olur tabi. isim yazmazsanız sevinirim ama :)
Olur canım burdan yaz :)
her ne kadar çalkantılı olsada aslında çok uyumlusunuz :) ve bir evliliği yürütecek kadarda aşıksınız. fakat, 3. kişilere bu kadar takılmamanızı öneririm. yoksa bu ilişkiyi içinden çıkılmaz bi hale getirecek ve bir kısır döngü olacak sürekli. ikinizden biri bu ilişkide bir zaman sonra çok daha olgunlaşacak ve bu sorunlarınızı çözecek. ayrıca birlikte uzak bir yere gitme ihtimalinizde var. ayrılıkla alakalı hiç birşey yok sadece devamlı bir zorluk içindesiniz ve nedeni 3. kişiler. bunları dert etmezseniz hersey gayet yolunda görünüyor :))
3ü geçebiliyorsan bana da bakar mısın.
Bana da bakar mısın kariyerim nolucak yurtdışına gidecek miyim, yoksa evlenip çoluk çocuga mı karışacağım?
Nolucak benim bu halim.. tamam burası şaka. cidden kariyerim nasıl ilerleyecek ve yakın zamanda evlenecek miyim bakar mısın?
çok hayal perestsin sanırım genel olarak aşk konusunda iş konusunda :) hayal kurup kurup mutlu olabilen bir insansın ne kadar güzelaşk konusunda senden bir sıkıntı çıkmayacak asla. gayet uyumlu bir yapın var fakat varsa düşündüğün bir kişi, o senin kadar uyumlu bir tip değil. fakat yinede olumsuz bir kartın yok.sadece şuan için aşk konusunda bir soğukluk yaşıyorsun. bu soğukluğu kısa zaman sonra çözeceksin. hayal perestlik konusunda bir kişi seni uyarıyor devamlı fakat dinlemek istemiyorsun.
iş konusunda bu iş görüşmen için mi, yoksa bundan sonraki için mi çıktı bilemiyorum ama, çok dengeli bir işte olacaksın. yani maaşın düzenli, yeri sağlam diye nitelendirilebilir bu. bunun için uğraşmışsın ve gireceğin bu iş az bir zaman sonra senin olacak. bir kaç ufacık sıkıntı atlatabilirsin ama dediğim gibi işin gerçekten sağlam bir iş olacak.
hayalperestlik kötü mü iyi mi şimdiaslında ben bazı düşüncelerimi hayal olarak da görmüyorum, kendimi beslemeye çalışıyorum, umudumu. yoksa karamsar, çekingen bir yanım var. hatta bol bol dua ediyorum, düşüncelerim için, bana iyi gelecek şeyler için, huzurum için. bazı şeyleri bu şekilde atlattığımı düşünüyorum...
birileri çıkmış olabilir eskiden veya isteyen ama benim düşündüğüm biri yok şuan :) insanlara güvenemiyorum aslında en büyük sıkıntım bu, yaşadıklarımdan dolayı...
bir işe gireceğim yani? olsun bu önemli :))
çok teşekkür ederim
rica ederim :) hayalperestliği iyi anlamda söyledim kesinlikle. devamlı bir plan proje bir hayaller manasında :)) umarım iyi bir işin olur ve istediğin gibi bir beyaz atlı prens bir an evvel gelir ^.^
babana bile güvenmeyeceksin demişler bu devirde çok doğru ama bazen bu güvensizlik karşımızdakilere haksızlık yapmamıza neden olabiliyor. ama dorğu insan geldiğinde hiç biri ortada kalmayacak :) mutlu kal canım..
Merhaba Aylin, evlilik ve çocuk şuan sana çok uzak çıktı. birlikte olacağın kişi çok pasif olacak ilişki konusunda. iki ayrı erkek çıkmış. biri geçmişinden biri şimdi olan olabilir veya gelecekte karşına çıkacak iki kişi olabilir. ikiside birbirine benzeyen insanlar aslında. fakat ikisiyle kaderin çok farklı birbirinden. dediğim gbi evlilik çok uzak şuanda. bunun en büyük nedeni birlikte oldugun olacagın kişinin sorumsuzluğu olacak.
Merhaba Melike,
Evleniceksin şuan nişanlı mısın? bir nişan yada nikah töreni çıktı üçüncü açtığım karttaç fakat birlikte olduğun kişi veya olacağın kişi bu konuda hayli düşünceli ve birazcık karamsar çıktı. birde baba figürü var, senin yada onun babası biraz agresifleşebilir. ama sonucunda gayet evli mutlu çocuklu iki kartın varbirde anne bakımından çok şanslı olduğunu söyliyim, çok adaletli bir kadın. yıl sonuna doğru bir töreniniz olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?