- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Tamam canim sira geldiginde bakicam neden fazla olasin pratik yapabilmek icin actim bu topigi bakmicaksam neden acayim ki :)Cnm çok tesekkür ederim aynen bu da dogru cikti süpersin valla
Fazla oluyorum ama eger vaktin olursa abim icinde bakarmisin son bu
Tamam canim sira geldiginde bakicam neden fazla olasin pratik yapabilmek icin actim bu topigi bakmicaksam neden acayim ki :)
Gecmisinde canli basarili saglikli mutlu bi donem gecirmissin. Kariyerde basarili kucuk seylerle bile mutlu olabilen aydinlik huzurlu bi gecmisin var. Olumsuzluklar olduysa bile hepsini yenip isiga ulasmayi basarmissin yenilenmissin. Suan yeni birsyler ogrenme,belki bir kurs okul yada calisma yeni bir ise girme gibi konular uzerindesin daha iyi sartlar paralar ve gelecek icin ugrasiyorsun ve kartinda cok calisman gerektigini soyluyor geleceginde bu karti hic sevmiyorum ama bi ask acisi yasayabilirsin yada Duygulara karsi kararlar alicaksin akil ve mantigini kullanarak hareket edersen bagimli oldugun kisi veya seylerden kurtulucaksin.Bi baksana tArot ne diyo bana)))
Hayatina cok fazla etki eden insanlar var. Gecmisinde bi firsatla karsilasmis olabilirsin ask yasamindada ozel birisi hayatina girmis olabilir romantik genc arkadas canlisi hayalperest biri. İcsel dunyana yogunlasmis yaraticilik ve sanatsal egimler gostermis olabilirsin. Suan ise hayatina 40yas ustu varlikli sadik duyarli ve uretken bi erkegin etkisi soz konusu. Karli bir ortaklik kurmus yada kuracak olabilirsin yada bu kisinin destegini aliyorsun. Geleceginde duygu ve dusuncelerin arasinda denge kurmalisin. Karar vermen gerektiginde kapsamli dusunay bende istiyorruummm lütfeennn
:) bazı noktaları anlamadım ama genel anlamda tutarlıHayatina cok fazla etki eden insanlar var. Gecmisinde bi firsatla karsilasmis olabilirsin ask yasamindada ozel birisi hayatina girmis olabilir romantik genc arkadas canlisi hayalperest biri. İcsel dunyana yogunlasmis yaraticilik ve sanatsal egimler gostermis olabilirsin. Suan ise hayatina 40yas ustu varlikli sadik duyarli ve uretken bi erkegin etkisi soz konusu. Karli bir ortaklik kurmus yada kuracak olabilirsin yada bu kisinin destegini aliyorsun. Geleceginde duygu ve dusuncelerin arasinda denge kurmalisin. Karar vermen gerektiginde kapsamli dusun
Ama asla kararsiz kalma kararsizlik kayiplara yol acicak. Risk almaktan korkma cesur ol. İs yasaminda guclu birinin etkisi mevcut olabilir. Emeklerin karsiliksiz kalmicak basariyi alicaksin sordugun soruda para yada calisma hayatiylami ilgiliydi bilemiyorum ama basari ve ustalik gorunuyor. Parasal konuda yukselise gecip ogrenim ve kariyer hayatin basariyla sonuclanip belki bi terfi alicaksin
Kartlarimi yeni aldim yani 1ay kadar oldu ve alismak istiyorum onlara merak ettiginiz sorular varsa kart cekebilirim kendinizi tanitici msj ve sorunuzu sorarsaniz daha tutarli olur diye dusunuyorum.
Birazdan baslicam siradan :) arkadasin kim esi kim isimlerini soylersen bence daha tutarli olur bu arada senin fal nasildi sana uygunmuyducanım sırada beklesın :)
arkadaşımın eşi için.
işten yeni çıktı işi çok iyiydi.
Abinin gecmisinde zihinsel bazi yorgunluklari olmus duygularini gerilimlerini ofkelerini bastirmis icine atmis duragan bir donem gecirmis iki sey arasinda kalmis ve ancak onlarin dengelenmesi sayesinde huzura kavusabilirmis suan ise hayatin cok mutlu doygun bir evresinde. Uyum mutuluk sevinc ve ic huzur sahibi. İsteklerine ulasip maddi konularda ve askta basari gorunuyor. Mutlu bir evlilik aile ici huzur var. Sonraki karti kilic uclusu cikmis kime baktigimi tanimadigim icin yuzeysel yorum yapicam ya askta ucuncu bir sahis sozkonusu.bir ask acisi soz konusu duygularini geri planda tutarak mantikli kararlar vermeli bu Sekilde bagimli oldugu durumlardan kurtulucak. Kaderinde ise yeni gelismelr olucak ve onlara uyum saglayabilecek yasaminda denge duzen kavramlari onem kazanicak is konusunda ikinci bir iside yapabilir iki seyi birden bir dengede idare ettiricek degisiklile rle basa cikabilicekCnm çok tesekkür ederim aynen bu da dogru cikti süpersin valla
Fazla oluyorum ama eger vaktin olursa abim icinde bakarmisin son bu
Abinin gecmisinde zihinsel bazi yorgunluklari olmus duygularini gerilimlerini ofkelerini bastirmis icine atmis duragan bir donem gecirmis iki sey arasinda kalmis ve ancak onlarin dengelenmesi sayesinde huzura kavusabilirmis suan ise hayatin cok mutlu doygun bir evresinde. Uyum mutuluk sevinc ve ic huzur sahibi. İsteklerine ulasip maddi konularda ve askta basari gorunuyor. Mutlu bir evlilik aile ici huzur var. Sonraki karti kilic uclusu cikmis kime baktigimi tanimadigim icin yuzeysel yorum yapicam ya askta ucuncu bir sahis sozkonusu.bir ask acisi soz konusu duygularini geri planda tutarak mantikli kararlar vermeli bu Sekilde bagimli oldugu durumlardan kurtulucak. Kaderinde ise yeni gelismelr olucak ve onlara uyum saglayabilecek yasaminda denge duzen kavramlari onem kazanicak is konusunda ikinci bir iside yapabilir iki seyi birden bir dengede idare ettiricek degisiklile rle basa cikabilicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?