tarot bakabilirim

Bende istiyorum :)
Gecmisinde zihinsel yorgunluklar yasamissin bazi tedirginliklerin olmus kopmaya hazir bir firtina yasamissin. Bastirilan ofke ve nefret duygularin varmis. Gerilimli iliskiler suan artik aydinlik doguyor hayatina kotu olaylarin etkisinden kurtuluyorsun hayatina gunes doguyor ugrastigin sey kariyerse basari gorunuyor asksa kalici bir beraberlik soz konusu olabilir mutlu bir ask yani hayatinda her durumda sansli bi donemdesin. Yeniden doguyorsun. Gelecegindede bir konuda verecrgin son bir mucadele kalmis. Basariya cok az kalmis ve son bir hamleyle ona kavusucaksin korkma ama sen ustun durumdasin avantajlisin son bi cesaretle gucunu ortaya kooyarak istedigini elde ediceksin

canım sırada beklesın :)
arkadaşımın eşi için.
işten yeni çıktı işi çok iyiydi.
Arkadasinin esi cesaretli kuvvetli guclu genc bi adam. Zorluklara karsi yikilmaz bi tutumu var gecmis zamanda yani bu yakin gecmiste olabilir biraz sanssiz bir donemindeymis ikili iliskilerde surtusmeler yasamis olabilir suan ise gucu eline alacagi bir donemde. Hayatinda onemli bi degisiklik yapabilir bazi kisilere uzlasmalar gerceklesebilir. Cesaretini toplayip risk alirsa dusunxelerini gerceklestiricek. Baris uzlasma uyum gibi konular gundemde olucak. Yeteneklerini kullanmasi gerek. Geleceginde ise maddi acidan biraz dusukluk yasayabilirler ama bu korkutmasin degisim doneminde olucaklar onemli olan mucadele etmek

Cok dogru tsk ederim :)

bende çok isterim :) iş hayatı konusunda
Eski baglantilarinla is konusunda gecmisinde kontak kurmus olabilirsin yada gecmis deneyimlerinden yararlanmis olabilirsin. Gecmisten ilham belki yardim almissin diyebiliriZ simdi ise guclu bir kisilik yapin cabuk kavrama ytenegin var. Kibar zeki ve mantiklisin bazi durumlar verimsiz yada bazi seylerden yoksunluklarin olabilir bu donemde mucadeleye devam. İs konusunda soylesiler seminerler sinavlar soz konusu olabilir. Zihinsel gelisim konularinda aktif olucaksin. Belki sinavlara hazirlanma gibide olabilir. Sonrasi ise hersey tamamlanixak doyuma ulasicaksin. Parca parca ilerledigin seylerden butune ulasiyorsun. Yeni bi kaderin basliyor sehir veya evde degistirebilirsin. İs hayatinda dogru yolda olucaksin kendine guvendigin takdirde amacina ulasiyorsun

oZdEnIzEr bana da bakabilir misin?
Gecmiste kendi imkanlarinla yeni ileriye baslangic yapmissin olumlu gelismeler basari olmus. Sabirla ve kararlilikla mucadele sonrasi zaferi elde etmissin. Simdi ise gecici bir sikintilarin var bazi seylere inancin zedelenmis olabilir bazi kayiplarin olabilir. Ancak gecici tum sikintilar duygularini yeniden degerlendirip umutsuzlugu yenebilirsin. Aslinda yeni cozum yollari ve firsatlar var hayatinda fakat sen suan onlari gormuyorsun kaybettiklerine yada sikintilarina odaklisin. Yasamini yeniden degerlendirmen gerek. Gelecekte ise duygusal iliskin doruga cikicak. Yaratici verimli ve uretken birliktelikler var. İliskin yoksa guzel bir ask baslicak sana uzanan bir el firsat var eger devam eden bi iliski varsa oda cok iyi bi doneme gircek. Uyum tartismalarin bitmesi huzur.

Teşekkür ederim..

banada bakarmısınız
Gecmiste tamamen kadersel bi olayla yasaminda bazi degisimler olmus olabilir. Yaptigin iyilillerin karsiliginda kaderin sana birseyler sunmus olabilir raslanti sans tamamen kadersel bi donusum yasamissin. Simdi ise zor gordugun seyleri kolayca cozebildigini goruceksin haberler alabilirsin kucuk bi tartisma yasayabilirsin. Olaylara temkinli yaklasan pozitif birisin. Herseyi kolayca halllediceksin. Geleceginde ise calisiyorsun cabaliyorsun sabirli olursan karsiligini alicaksin. Eger bir iste calisiyorsan yada calisicaksan yogun bi calisma temposu ve az miktarda kazanmaya baslayabilirsin. Hayatindaki gelismeler yavas seyredicek sabir cok onemli. Dikkatli ve caliskan oldgun surece sansi yakalicaksin

bana da bakar misin canim?
Gecmisinde bi kalp acisi cekmis olabilirsin ask acisi yada askta ucuncu bir kisi gibi bazi uzuntulu seyler. Eger boyle bisey yasamadiysanda kalbini duyguladuygularini arka plana atip tamamen mantiksal kararlar vermis ve bazi bagimli oldugun seylerden kurtulmus olabilirsin. Biraz depresyon sureci olabilir gecmisinde. Suan kendi icine yonelmis bi manevi arayis icindesin. Alcak gonullu agirbasli ve bilge bir yapin var. Sezgilerinin guclendigi ince eleyip sik dokuma evresindesin. Sezgileri guclu deneyimli birinden bir yardim fayda gorebilirsin is ve egitim amacli bi yolculukta soz konusu olabilir gelecekte ise guven basari ve sayginlik soz konusu. Girisimler olumli seyredicek bazi egitimler alabilirsin dinsel anlamda mneviyat dahada yonelebilirsin. İyi niyetlisin ve ahlaki degerlere onem veriorsun is hayatinda olumsuzluklarla karsilasirsan ilkelerinden asla odun verme. Bilgilenme ve akademik egitim dunyasi soz konusu olabilir bir buyuk yada ogretmenden yardim gorebilirsin evlenme istegindede olabilirsin.

Canım banada bakarmısın
Gecmisnde gereginden fazla yuku almissin ustune ve tasimakta basetmekte zorlanmissin yorulmussun. Cok fazla mucadele etmis buyuk seyler sirtlanmissin duygusal ve sezgileri guclu bir kadinsin. Cevrendeki kisilerin fikirlerine deger veren sevilmek isteyen birisin. Senden sadik bi es iyi bir anne olabilir. Hayatinda su siralar duygusalik on planda seven sevilen mutlu bir ask romantizm donemindesin. Sonrasinda ise yasaminda denge uyum konulari hakim olucak. Saglikli esenlikli bir gelecek soz konusu. Dengeli yaklastigin takdirde huzur senin olucak. Olumsuzluklar karsisinda uzlasmasi bi tavirda olman senin artin olucak boylelikle hersey kolayca cozulucek. Sansli donem seni bekliyor

Ara veriyorum arkadaslar ustuste gelince cok karisiklasmaya basliyo hersey iyi aksamlar yarin devam ederim

süpersin canım benim :) kpss ye hazırlanma sürecinde bu fal iyi oldu

cok tesekkr ederim canm saol..

Yarın fırsat olursa bende isterim.
Özel bir sorum yok,hayata dair,gelecek adına falan.
Teşekkürler.
. Gecmisinde bir duraklama bekleme sabretme donemi yasamissin hayatin yeni bir yone gitmis yada oldugu durumdan tersine donmus olabilir ama mutlulukla sabretmissin herhangi bi sikintili acili durum soz konusu degil. Ruhsal bi gelisimle alakali daha cok. O bekleme doneminden sonra hayallerin gercege donusuyor mevzu asksa cokmutlu doyumlu bir ask seni bulmus yada bulucak bu aralar. Maddi manevi sorunsuz bi donemdesin suan. Madden istedigin seyler varsa onlara da kavusucaksin. Geleceginde ise sezgilerinin gucunu farkediceksin problemler oldugunda ic sesini dinleyerek rahatca cozebilceksin. Gunluk yasamdaki islerini duzenleyip mutluluklara kavusucaksin. Ask hayatindaki kisi hayallrindeki kisi olabilir. Hayata her acidan pozitif bakabilecegin ruhsal bir donem icinde olucaksin. Sezgilerini ve ic dunyani onemse herseyi cozucek guc senin icinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…