tarot bakabilirim

. Gecmisinde hayirli bi ulasmissin hayatinin insaniyla karsilasip kotu olan tum durumlardan kurtulup yenilenip adeta yeniden dogmussun sezgilerin sayesinde bazi kararlar almissin buda seni basariya yeni bi hayata tasimis suan ise mulkiyet ve maddi degerlere ulasma birseylerde sureklilik ve kalicilik hedefindesin. Sozlesmeler ortaliklar yada maddi durumu yukseltmek adina bazi girisimler soz konusu ollabilir yada varlikli 40yas ustu bi erkekten destek gorebilirsiniz. Geleceginde ise yeni birseyle karsi karsiya kalicaksiniz karar vermeniz gerekebilir. Bu karar sonrasi yasam tarzinizda degisimler yasanicak. İs alaninda isinizi degistirmek yada yeni bir proje gibi seyler soz konusu olabilir olumlu yonde olacagini dusunuyorum

Riskli bir doğumum var, bana da bakar mısınız?
Kötü kart çıkarsa yazmayın ama, ay yazın yazın bu sefer de yazmadı kötü demek diye kafamda kurarım
Okadar guzel bi kart geldiki tek kart cektim sana hic korkma hayatin tadini cikaricaksin gebelik annelik bereket guzelliller seninle olucak mutlu bir ev hayatiniz aile hayatiniz olucakk. Sevgi dolu bi hayatiniz basliyor. Hayalllerin gerceklesiyor

Aklimdaki kisi ile ilgili bakabilir misin. Tesekkurler.
Canim senin kartinda bir sona geldigin gorunuyor birseyler biticek hayatinda vedalasicaksin. Kaybetmenin zamaningeliyor artik. Eski fikirlerin gidiyor yenileri geliyor hayata bakis acin yenileniyor ve yeni bir baslangic yapiyorsun. Bazen yeniliklerin guzel sylerin hayatimiza girmesi icin eskilerden kurtulmak gerekir dimi herseye pozitif bak

Canim bana da bakabilir misin iliski durumum hakkinda :)

Iliski durumum hakkinda bana da bakar misin canim :)
Ask konusunda suan basari var. Pozitif enerjin sayesinde zorluklari asicaksin. Yasamina girecek kisi sadik comert cesur ve yetenekli birisi olucak. Sevgi sayesinde her konuda uzlasip uyumu yakalicaksiniz geleceginde ise bazi haberler alip yolculuklar yapabilirsin gayet heyecanli olucaksin hizli.bir ilerleme yasanicak sevindirici gelismeler iletisimlerde basari ve haberlesmelerle islerde ivme articak.

Yarın fırsat olursa bende isterim.
Özel bir sorum yok,hayata dair,gelecek adına falan.
Teşekkürler.

Agzim acik kaldi yahu

sagol canım daha dün egitimle alakalı bi abladan yardım aldım.agzına saglık :)

Kartlarimi yeni aldim yani 1ay kadar oldu ve alismak istiyorum onlara merak ettiginiz sorular varsa kart cekebilirim kendinizi tanitici msj ve sorunuzu sorarsaniz daha tutarli olur diye dusunuyorum.
canım birde hoslandıgım cocuk icin bakar mısın?gercekten nisanlı mı??

Sagol canim anladim ben seni. Tekrar tesekkurler.

Bana da lütfenn :)
Gecmiste amacladigin biseye ulasmana ragmen bu mutlulugun icin yetmemis yada para da mutluluk icin yetmemis olabilir. Bikmissin birseylerden. Kendi kabuguna cekilip durulmussun eskiden askta yada hayatta yasadigin kotu deneyimlerden dolayi kendini korumaya almis olabilirsin. Ama bu gidisat karsina cikacak yeni firsatlarida engellemis olabilir. Kendinle basbasa kalip baya dusunme firsatin olmus. Simdi ise hayatinda yeni hizli gelismeler baslicak olumlu yonde. Yeni firsatlarla karsilasicaksin. Yeni bir sevgili yada is firsati olabilir artik bekledigin her ne ise. Kendi imkanlarinla basaricaksin yeterli ozguvenli ol ve durust davran. Gelecekte ise bazi insanlardan dusmanlik gorebilirsin cok guvenip emin oldugun kisilerle beraber olman gerekiyor. İnsanlarin bazi zarar verici tutumlariyla karsilasabilirsin hepsi seni donusturmek amaciyla karsina cikacak seyler bu yuzden korkma. Bu deneyimlerden sonra aydinliga kavusucaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…