Sana bakmistim sonucun 5.sayfada canim gormedin sanirim gelecekte hizli degisimler seni bekliyoBanada bakabilir misin 24 yasimdayim boga burcuyum iliski durumu hakkinda olursa iyi olur?
Sana bakmistim sonucun 5.sayfada canim gormedin sanirim gelecekte hizli degisimler seni bekliyo
Evet senden devam edicez umarim diledigin gibi cikar fall8. sayfanın başında ben varım :)
Hizli degisim derken mesela asksa mevzu iletisimlerde hizlar yolculuklar seyehatlar gorusmeler articak evlilik gibi dusunce varsa mesela bunun adimlari cabuk atilabilir gibiSimdi okudum canim cok tesekkur ederim. Hizli degisim derken biraz acabilir misin rica etsem :)
Bakicam tabiki siraniz geldiginde gunduzleri pek musait olamiyorum daha cok aksamlari bakiyorum merak etmeyinBana da bakarmisiniz
Evet senden devam edicez umarim diledigin gibi cikar fall
Hizli degisim derken mesela asksa mevzu iletisimlerde hizlar yolculuklar seyehatlar gorusmeler articak evlilik gibi dusunce varsa mesela bunun adimlari cabuk atilabilir gibi
Gecmiste gozunde buyuttugun bazi problemler olmus ama kolayca cozmussun bazi haberler almissin pratik genis goruslu anlasma yollarini bulabilen birisin. İletisim ve diplomatik konularda yeteneklisin bu sayede sorunlarin ustesinden geliyorsun. Suan ise comertsin. Kusluklerin sona erip mutlu eglenceli bir zaman gelmis. Yeni bir ask yada yeni bir is teklifi olabilir su aralar sana. Bi haber alabilirsin davet edilebilirsin. Bebek durumu varmi bilmiyorum ama bu aralar oda poztif boyle bi beklenti varsa eger. Gelecekte ise umut ve iyilesme soz konusu. Beklemedigin bi yardim soz konusu. İlla birinden olmasina gerek yok kendi ruhsal dunyandan yeni bi ilham alabilirsin okudugun bi yazidan etkilenebilir yeni bir yone kayabilirsin. Yakin bir dostununda destegini gorebilirsinOlaylar olumlu gerceklesicek. Uzun vadeli girisimlere baslicaksin. Asktada mutluluk hakim olucak. Parlayacagin gunler gelicekbanada bakarmısın
Gecmisinde bi odul almissin evrenden. Mulkiyetle ilgili gelismeler yasamis olabilirsin yeni bir eve yada sana huzur mutluluk veren bi ortama gecmis olabilirsin. İs hayatinda gelisme ve doyum yasanmis cabalarinin sonucunu almis ve bi sure kendini dinlenmeye eglenip hayatin tadini cikarmaya almissin. Simdi ise sabirla yine calisiyorsun isteklerin icin. Cok yogun calisiyosun ve gelismeler yavas seyrediyor. Gelecege dair kaygilarin yaraticiligini engelliyo yalniz. Kaygilarindan kurtulup sabirli kaldigin takdirde yine sonucunu alicaksin. Dikkatli olmali ve sansini iyi kullanmalisin. Cabayla kazanicaksin. Gelecegindede parca parca ilerledigin islerde tamamlanma ve doyum yasicaksin. Hayatin tadini cikaracagin gunler olucak girisimler olumlu sonuclanicak. Yeni bi kente tasinabilirsin kaderinde yeni doneme giriceksin. İs hayatinda dogru yondesin. Eger bi iliskin varsa evlilik soz konusu olabilir.Banada bakar misin?
Mucadele ederek bi zafer kazanmissin. Bazi yasanmisliklari arkanda birakarak buyuk bi enerjiyle mucadeleyle ve iradeyle atilmissin hayata. Caba ve ruhsal uyumun birlikteligi ancak seni kazandirabilirmis. İleriye yonelik attigin adimlar seni eski aliskanliklarindan kurtarmis. Yeni bi is firsati yakalamis yda ask hayatinda yeni bi iliskiye baslamis olabilirsin ama ben daha cok isinle ilgili gelismeler yasadigini dusunuyorum. Simdi ise cok sansli bi zamana giriyorsun. Maddi refahin yukselicek sansini kendi yaratanlardansin. Cabayi gosterdigin takdirde uzun vadeli maddi refah soz konusu. zevkli ve kaliteli yasamin esigindesin. Konforun baslangici. Gelecekte ise kartin sana onerisi icindeki kibir ego gibi kavramlara dikkat etmen yonunde. İcindeki iyi yonleri aciga cikartip karanlik yonlerini egitebilirsen cok uyumlu bi hayat seni bekliyo evrenden karsiligini hep alicaksin. Gucunu eline aliyorsun. Cesur biriyle yeni bir askada baslayabilirsin eger yalnizsan. Varolan iliskin varsada tutkulu uyumlu bi doneme girceksiniz. Dusmanlarin varsa etkisiz olucaklarbanadaaa
Esin guzele deger veren estetik yonden secici birisi. Dogayi seven biri. gecmisinde bolluk verim zenginlik donemindeymis Evrenden bi armagan almis guvendigi bi iliski sonrasi evlilik olmus zaten. Mutlu bi yuva kurulmus. Simdi bu aralar beklemedigi bi degisim icerisinde. Bi kriz donemine girmis olabilir biraz kayiplari olabilir. Hayatinda bi degisim soz konusu dusunceleri degisiyo olabilir. Alisilagelen durum degisiyo sanki. Ancak kaybettigi seyler varsa sonra faxlasiyla geri alicaktir. Alacagi haberler var iletisim ve diplomatik yetenegi sayesinde zor gorunen sorunlari kolayca cozucektir.:):):) bi tane de esim icin cekermisin :)
Gecmisinde yaraticilik ve ask varmis. Davetlere katilmis ve firsatlarla karsilasmis olabilirsin. Sanatsal egilimlerin artmis yaraticiligin gelismis olabilir. Yasamina ozel bi sevgili girmis romantik bi ask yasamis olabilirsin. Ruhunda saf ve cocuksu bi yanin var kalbinin sesini dinleyen ve pesinden giden birisin sonunu dusunmeden. Ucurumlar tehlikeler seni yildirmiyo. Ogrenmek kendini gelistirmek senin icin onemli. Kalbinin sesini dinlemeli ve pesinden gitmelisin. Senin olayin daha cok ask bence hep kalp kartlari cikti genel olarak. İyi bi es ve anne olucak birisin. Hayal gucu guclu sezgiler rahatina duskunluk ama guvenilir durust sevecen birisin.hayallerin icin cabalicaksin. İyi bi iliski ve mutlu bi evlilik yapabilirsin. Zaten evliysende ask hayatin gayet mutlu gidicekBana da bakabilir misin :) benim de özel bir sorum yok.
Gecmiste bi karar vermissin mantigini kullanrak. Dengeli ve mantikli bi sevgide soz konusu olabilir sendende durust namuslu ve centilmen olman beklenmis. Yani oyle davranmak seni basariya ulastiricak yolmus. Suan ise basariya yakinsin bu konuda seni baba patron gibi otorite konumundaki birisi desteklicek. İcinde hirslarin var basarmak istiyorsun bi aile kurmak istiyorda olabilirsin ama hersey olumlu gorunuyor. Sonrasinda ise hizlanicak gelismeler. Yolculuklar yapilabilir iletisim konularinda artislar soz konusu olabilir. Bekledigin cabaladigin islerde ivmelenme artisi soz konusu olucak.Banada bakar mısınız ?
Uzun sureler cok yogun bi calisma temposu icinde calisip yinede kendine gore az kazanmissin gecmisinde. Sabirli olur cok cabalarsan basariya ulasirsin ama surec biraz yavas isleyebilir. Bu aralar sansli doneminde olucaksin umut ve iyilesme var yeni biriyle bi aska baslayabilirsin eger baslarsan mutlu olucaksin fakat sen zihinsel bi kargasa icine giriyorsun sonrasinda bi sure kendi kendini kisitlicaksin sosyal hayattan elini cekiyorsun.kendini ifade edemedigini dusunuyorsun Sikintilar asilicak sabir gerek. Belkide bi sure yalniz kalman senin icin daha iyi olucaktir. Ayrildigin kisi iletisim konusunda iyi uzlasma yollari bulabilen biri suanki iliskisinde uzlasiyor gorunuyor.belki onunla ilgili haber alabilirsin. Reddedildigin kisidense bi yardim iyilik gorebilirsin. Onunla durumunuz henuz olgunluga ulasmamis. Kolay ofkelenen kolay yatisan tutkulu yaratici birisi. Kariyer ve etkinlik alanlarinda onunla iletisim kurabilirsiniz ama ask konusunda bisey cikmamis. İs yerinde ise sikintilar biticek basari gorunuyo.Bana da bakar mısın.kovayım.ikizlerle yeni ayrıldım ve hayatına başka biri girdi.Onların durumunu merak ediyorum çünkü henüz unutamadım.Akreple de kısa bir görüşme yaptım reddedildim aynı işyerindeyiz.Fikrini merakediyorum.Bir de işyerim biraz sorunlu.
Bakarsan memnun olurum.
Çok tesekkur ederim tam beni anlatmış :) evli değilim ciddi uzun soluklu bir ilişkin var evliliğe giden :) ağzına yiregine sağlık :)Gecmisinde yaraticilik ve ask varmis. Davetlere katilmis ve firsatlarla karsilasmis olabilirsin. Sanatsal egilimlerin artmis yaraticiligin gelismis olabilir. Yasamina ozel bi sevgili girmis romantik bi ask yasamis olabilirsin. Ruhunda saf ve cocuksu bi yanin var kalbinin sesini dinleyen ve pesinden giden birisin sonunu dusunmeden. Ucurumlar tehlikeler seni yildirmiyo. Ogrenmek kendini gelistirmek senin icin onemli. Kalbinin sesini dinlemeli ve pesinden gitmelisin. Senin olayin daha cok ask bence hep kalp kartlari cikti genel olarak. İyi bi es ve anne olucak birisin. Hayal gucu guclu sezgiler rahatina duskunluk ama guvenilir durust sevecen birisin.hayallerin icin cabalicaksin. İyi bi iliski ve mutlu bi evlilik yapabilirsin. Zaten evliysende ask hayatin gayet mutlu gidicek
Vhallahi biliyorsun sen bu isi ....Esin guzele deger veren estetik yonden secici birisi. Dogayi seven biri. gecmisinde bolluk verim zenginlik donemindeymis Evrenden bi armagan almis guvendigi bi iliski sonrasi evlilik olmus zaten. Mutlu bi yuva kurulmus. Simdi bu aralar beklemedigi bi degisim icerisinde. Bi kriz donemine girmis olabilir biraz kayiplari olabilir. Hayatinda bi degisim soz konusu dusunceleri degisiyo olabilir. Alisilagelen durum degisiyo sanki. Ancak kaybettigi seyler varsa sonra faxlasiyla geri alicaktir. Alacagi haberler var iletisim ve diplomatik yetenegi sayesinde zor gorunen sorunlari kolayca cozucektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?