Tarot bakanlar buraya :)

Calliopeia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
48
Arkadaşlar güzel tarot falı bakıyorum, baktıranlar bilir :) Tarotuma bakanların ben de tarotuna bakacağım :)

Arkadaşlar güzel tarot falı bakıyorum, baktıranlar bilir :) Tarotuma bakanların ben de tarotuna bakacağım
Canım sen kapat yükle ben bakayım birbirimize bakalım.ya da haber et ben içip seninniyetine kapatayım

Tamam ben içip özel mesajdan fotoğrafları atıyorum o zaman :)

Arkadaşlar güzel tarot falı bakıyorum, baktıranlar bilir :) Tarotuma bakanların ben de tarotuna bakacağım :)

Ben fal bakmıyorum rica etsem tarot bakabilir misiniz? Sorularım// evlenecek miyim? // meslem sahibi olacak mıyım?// burcum akrep

Bana tarot bakabilir misiniz? Rica etsem fal bakmayı hiç bilmiyorum. ama Dua ederim lütfen.

Kusura bakma Rojda yeni girebildim. Kahve kapatacağım bu akşam uygunsan bakalım :)
Önemli değil.Canım dün bi arkadaşa telefonda fal baktım.sonra da giremedim nete bu akşam 9 gibi müsaitsen bakalım.

Merhaba, bana tarot bakabilir misin? eğer istersen bende sana kahve falı bakarım.

Fal demeyin arkadaşlar baktırdığım fal yüzünden hayatım mahvoldu fal kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor baktırdığım güne lanet olsun

Fal demeyin arkadaşlar baktırdığım fal yüzünden hayatım mahvoldu fal kelimesini duyunca tüylerim diken diken oluyor baktırdığım güne lanet olsun

iyi arkadaşım sende niye bu kadar bağladınki kendini her söylenen cümleye sonuçta adı üstünde fal.neyse üzülme bari.

`