Tarot Fali

Adım şebnem doğum tarihim 04.06.1996
bana da bakar mısınız özellikle aşk noktasında :) teşekkür ederim şimdiden canım.

Deniz Hanim,
Esinizle ilgili yapmis oldugum acilimda, esinizin hava grubundan olabilecegi gozuktu, kova ikizler ya da terazi.
sizi de seviyor acikcasi ancak zaman zaman bir bayan yuzunden tartismalariniz oluyor olabilir,
saniyorum annesi bu bayan.
Sizin esinizle olan iliskinize baktigimda, zamaninda kendisiyle ciddi sorunlar yasadiginizi ve ayrilik asamasina geldiginizi hissettim. Ancak sonrasinda toparlanmalar olmus.

Diger sorunuza gelirsek, is konusu.
evlenmeden once calisiyor muydunuz? suan icin beklemedesiniz, herhangi bir sey cikmadi.

kardesiniz ile ilgili diger sorunuza gelirsek,

kardesiniz oldukca akilli ve mantikli birisi olarak cikti, is degisikligi yapabilir. sonuclari guzel olucak.
tesk ederim esim basak burcu birde ben evlenmeden once calismiyordum cok saolun

Melis Hanim,
Ben sizi hedef alarak soylemedim, yanlis anlamayin.
Burdan da, özelden de bebekle ilgili soru soranlar cok oluyor, genel olarak oyle bir yorum yaptim ben.
Herhangi bir yanlis anlasilma olmasini istemem.
Tesekkur ederim, insAllah hayirlisini nasip eder Allahim
Amin insallah :) peki esimin is durumu ve genel olarak su gunlerde bizi neler bekliyor bunu rica etsem bakabilir misiniz :)

Kizlar Merhaba,

Isteyenlere tarot fali bakabilirim. Isterseniz karsilikli, isterseniz karsiliksiz.
Sadece isim ve dogum tarihinizi yazmaniz yeterli.
Sorunuz varsa, onu da yazabilirsiniz.

❤️
Merhaba rica etsem bana da bakabilir misiniz:)
İsmim pelin
17.02.1990
Sınava hazırlanıyorum iş için bu iş olacak mı?
Bir de birkaç hafta önce konuştuğum birisi vardı sevgili olmak istiyordu ben tamam diyince de geri çekildi vazgeçti bu insan ne düşünüyor geri dönecek mi?
Onun doğum tarihi 01.06.1988

Rica etsem bana tekrar bakarmisiniz kotu gunler geciyorum bu ara cok fena huriye taşkin 16.10.1986 terazi

Kizlar Merhaba,

Isteyenlere tarot fali bakabilirim. Isterseniz karsilikli, isterseniz karsiliksiz.
Sadece isim ve dogum tarihinizi yazmaniz yeterli.
Sorunuz varsa, onu da yazabilirsiniz.

❤️

Şebnem 14.06.1988 bakabilirsen sevinirim :) Ben de sorun olursa melek kartı çekebilirim.

Back
X