Tarot Falına Bakanlar

bende istiyorum tarot bakmak isteyenler lütfenn buraya :) :) :)

kendini bulma veya degisim sürecinin olumlu tamamlanmasi için atilan önemli bir adim var. Kötü durumlardan ve utançtan kurtulus var. çalışıyosanız is hayatinizda bir dönüm noktasina gelmişsiniz.İstifa ya da köklü bir degisim, girilecek degisik bir pozisyon bu gibi bişiyler.. Kader çarkı kaderinize bakışınızdaki güçsüzlüğü ve yardıma muhtaç olduğunuzu simgeliyo. .Yıpranmış olduğunuz ortada ve büyük değişimler sizi bekliyo. Fakat bu değişimler sizin istediğiniz biçimde olmayabilir. içinizde olan gücün ortaya çıkacağının simgesi olan kraliçe çıktı kartlarınızdan. Yasadiklarinizi zihninizden sildiniz, silmenin verdigi aciyi ne yazik ki hala yasiyorsunuz.Kendinize yeni bir yol seçmek istiyorsunuz.Ancak yasadiklarinizi unutmak için kendinize biraz zaman taniyin.. bu kadar

çok teşekkürler canım :) çok sevindim ve gerçekten yorgunum, değişime ihtiyacım var :) hayatımı özetlemişsin hakkaten sağol :)

sagol canım pardon gıttın zanettımde ..beklıyorum

bittiğini düşündüğün bir durum tekrar ortaya çıkabilir. Çok çaba sarfettikten sonra, bu konuda çok az bir ilerleme kaydettiğini farketmen senin mutsuz olmana neden olabilir. tekrarlanan bir hatayı ya da bir fırsatı önceden görmemiş olabilirsin canım.Düsüncelerini yeniden gözden geçir. Eski bakis açindan arinmaya çalis. Ihtiyaç duydugun destegi kendine en yakin hissetigin kisiden alacaksin.Dingin, mutluluk dolu ve sakin bir yasam tarzin var. Fakat hassasiyetin ve kolay alinganligin seni hayal kirikligina ugratiyo.Kendini biraz ihmal ediyosun. Hayatında yeni bir dönüm noktasına gelmek, eskiyi silmek istiyosun. Fakat bu senin için uygun bi zaman değil. İlk başta eski karışık durumlarından ve sabit fikirlerinden kurtulmalısın. Ayrıca bu ara sağlığını da ihmal ediyorsun. Ciddi bir problemle karşılaşabilirsin. Elini attığın her işin ters gitmesi seni biraz gerginleştirmiş.İlişkin eski heyecanını yitirmiş ve hayat senin için şu sıralar çok monoton.Fakat bu durumunun geçici olduğunu unutma ve sabret. bu kadar

bitnaem cok tşk ederım..yazdıkların o kadar cok dogrukı şaşırdım dogrusu..allah golnune gore versın..cok sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…