Tarot Falına Bakanlar

ya banaadaaaa herkese yalvarıorum kmse bakmadıı
kendine aşırı güveniyosun ama kartinda güç kullanımını abartmaman gerektiğini görüyorum. İleriye yönelik önemli bir adim atmışsın. Bu da sana yeni bir kariyerin, kapilarini ardina kadar açtigini gösterir. İlgi görme ve sevilme ihtiyacıyla dolusun. Dikkat çekmek istiyorsun. Yaşamında şu sıralar hainlik ve gaddarlık yapan kişiler diz boyu.Dost görünen düşmanlara karşı tedbirli ol.İnatçılığın sonu kötü bitecek olaylara yol açabilir. Önün açik ama iyimserliğini kaybediyorsun. Duygusal ve ruhsal açıdan kötü bir dönemdesin diyebilirim. Yaşadığın ümitsizlik hissi hayallerini yıkıyo . Parasal açidan sikintili ve zor günler geçireceksin. hayatini bir plan ve programa oturtmalisin. bu kadar

way anasınııı bildinyaaa:) yerim kız teşekkür ederiim:)

Bendeee bendeee... :)

Gerçeklemesini uzun zamandır beklediğin bir olayın geçekleşmesiyle sevineceksin.bazı kayıplara uğrayacaksın.Bu kayıplar bir ilişki veya parasal olabilir.Bu dönemde üzerindeki şaşkınlığı bir an önce atmalısın.Sıkıntılarının yaratacağı hastalıklara karşı tedbirli olmalısın.Sergilediğin kırıcı tutumlar ilişkilerinde bi sıkıntı yaratabilir. Bu dönemde derin bi ilişkinin adımlarını atabilirsin.Eğer ilişkin varsa sevgilinle aranızdaki bağlar daha güçlenecek. Başarı,mesleki bir atılım ve rakipleri yenmek için gereken güç ve iradeye sahipsin sen ama yaşadığın kararsızlıklar yaşamında krizlere ve enerji kayıplarına yol açacaktır.Hayatta zorlukları yenme için hep kişisel çaba harcamışsın çevrenden pek bi destek görmedin sanıyorum. ama çevrende gelişen olaylara karşı çok duyarlısın bu da seni yıpratıyo. Seni çekemeyen ve mutluluğuna engel olmaya çalışan bir yakının tarafından bir darbe alabilirsin. bu kadaar

ya bende istiyorum aşk hayatım nasıl olucak hoşlandığım ama aynı zamanda kavgalı olduğum kişi ne düşünüyor acaba lütfennnnn....

İliskinin devam etmesini istiyorsan inatçi tutumundan vazgeçip düsüncelerini degistirmelisin.Sabirsiz davranarak önemli ayrintilari gözden kaçiriyosun canim. İnatla baski altinda tuttugun duygularini artik salivermelisin.ince bi ruh yapısına sahipsin sen. hislerin kuvvetli. Hayatındaki kararlı tavırların seni düzenli bi şekilde ilerlemeye sevk ediyo. ilişkilerine çok fazla önem veriyosun. zeki ve becerikli bi kişiliğin var. İş Yaşamından ve insanlardan uzaklaşmak isteyeceğin bir yer aramaktasın. Düşünceli ve çekingen tavrın, geçici bir durum ve içe döndüğün bu dönemde yalnızlığın tadını çıkarıyosun.Fakat senin bu tutumun dışarıyada küskünlük tavırları olarak algılanıyo bunu unutmamanda fayda var. Kaderini ve sorumluluklarını severek kabul etmelisin, çünkü isteklerine yavaş yavaş adım adım ulaşacaksın.Gerçekleşmesini uzun zamandır beklediğin bişiy var bu isteğin olcak.Gelecege güvenle bakmalısın.İliskilerinde güzel seyler vaat eden karsilasmalar ve mutluluk var. bu kadar

canım banada bakabilirmisin...hem çalışmak istiyorum hemde bebiş...hangisi olucak acaba...ve ne zaman olucak zaman verebilirmisin...ve bebeqim olucaksa kızmı erkekmi görünüyor..bu arada 1 kızım birde oqlum var...bilgin olsun diye yazmak istedim cnm..

rica etsem banada tarot fali bakabilirmisin

ayrildigim erkek arkadasimla barisma gibi bi durum var mi

ben 1986 o 1981
ben boga o ikizler burcu

bende isteyebılırmıyımmm:)) sımdıden tesekkurler:))

Düsünce tarzinin degisimine neden olacak deneyimler yasamişsin. Bunun saskinligini henüz üzerinden atmis degilsin. Buna karsin önünde yeni olanaklar gözüküyo. Seni olumsuz etkileyecek haksız bir hükümle karşı karşıya kalmışsın. Bu nedenle kinle dolmuşsun ve intikam almak istiyosun.Herkesden ve herşeyden şüphelenmeye başlamışsın. Hiç bir şeye inanmıyosun. Sadece zekana inanıyosun ve her şeyi sorguluyosun.Dengeli ve arkadaşlık üzerine kurulmuş bi evliliğin var. Bunu korumak için yakın çevrene karşı gözlemci olmalısın.Kendin için parasal olarak verimli bir geleceğin başlangıcındasın.hayatında gerçekleştirmek istediklerinde, zaman ihtiyacın var. Gerçekleri duygularla ertelememeye çalışmalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…