kendine aşırı güveniyosun ama kartinda güç kullanımını abartmaman gerektiğini görüyorum. İleriye yönelik önemli bir adim atmışsın. Bu da sana yeni bir kariyerin, kapilarini ardina kadar açtigini gösterir. İlgi görme ve sevilme ihtiyacıyla dolusun. Dikkat çekmek istiyorsun. Yaşamında şu sıralar hainlik ve gaddarlık yapan kişiler diz boyu.Dost görünen düşmanlara karşı tedbirli ol.İnatçılığın sonu kötü bitecek olaylara yol açabilir. Önün açik ama iyimserliğini kaybediyorsun. Duygusal ve ruhsal açıdan kötü bir dönemdesin diyebilirim. Yaşadığın ümitsizlik hissi hayallerini yıkıyo . Parasal açidan sikintili ve zor günler geçireceksin. hayatini bir plan ve programa oturtmalisin. bu kadarya banaadaaaaherkese yalvarıorum kmse bakmadıı
Bendeee bendeee... :)
kendine aşırı güveniyosun ama kartinda güç kullanımını abartmaman gerektiğini görüyorum. İleriye yönelik önemli bir adim atmışsın. Bu da sana yeni bir kariyerin, kapilarini ardina kadar açtigini gösterir. İlgi görme ve sevilme ihtiyacıyla dolusun. Dikkat çekmek istiyorsun. Yaşamında şu sıralar hainlik ve gaddarlık yapan kişiler diz boyu.Dost görünen düşmanlara karşı tedbirli ol.İnatçılığın sonu kötü bitecek olaylara yol açabilir. Önün açik ama iyimserliğini kaybediyorsun. Duygusal ve ruhsal açıdan kötü bir dönemdesin diyebilirim. Yaşadığın ümitsizlik hissi hayallerini yıkıyo . Parasal açidan sikintili ve zor günler geçireceksin. hayatini bir plan ve programa oturtmalisin. bu kadar
Bendeee bendeee... :)
banada bak kııız lütfen iskambil falıma bak ..
banada bakacakmısın peki lütfen lütfen lütfen....
bende istiyorum
bende isteyebılırmıyımmm:)) sımdıden tesekkurler:))
Rica etsem banada bakarmısınız :))
bende isteyebılırmıyımmm:)) sımdıden tesekkurler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?