Düsünce tarzinin degisimine neden olacak deneyimler yasamişsin. Bunun saskinligini henüz üzerinden atmis degilsin. Buna karsin önünde yeni olanaklar gözüküyo. Seni olumsuz etkileyecek haksız bir hükümle karşı karşıya kalmışsın. Bu nedenle kinle dolmuşsun ve intikam almak istiyosun.Herkesden ve herşeyden şüphelenmeye başlamışsın. Hiç bir şeye inanmıyosun. Sadece zekana inanıyosun ve her şeyi sorguluyosun.Dengeli ve arkadaşlık üzerine kurulmuş bi evliliğin var. Bunu korumak için yakın çevrene karşı gözlemci olmalısın.Kendin için parasal olarak verimli bir geleceğin başlangıcındasın.hayatında gerçekleştirmek istediklerinde, zaman ihtiyacın var. Gerçekleri duygularla ertelememeye çalışmalısın
ya bende istiyorum aşk hayatım nasıl olucak hoşlandığım ama aynı zamanda kavgalı olduğum kişi ne düşünüyor acaba lütfennnnn....
Rica etsem banada bakarmısınız :))
Gerçeklemesini uzun zamandır beklediğin bir olayın geçekleşmesiyle sevineceksin.bazı kayıplara uğrayacaksın.Bu kayıplar bir ilişki veya parasal olabilir.Bu dönemde üzerindeki şaşkınlığı bir an önce atmalısın.Sıkıntılarının yaratacağı hastalıklara karşı tedbirli olmalısın.Sergilediğin kırıcı tutumlar ilişkilerinde bi sıkıntı yaratabilir. Bu dönemde derin bi ilişkinin adımlarını atabilirsin.Eğer ilişkin varsa sevgilinle aranızdaki bağlar daha güçlenecek. Başarı,mesleki bir atılım ve rakipleri yenmek için gereken güç ve iradeye sahipsin sen ama yaşadığın kararsızlıklar yaşamında krizlere ve enerji kayıplarına yol açacaktır.Hayatta zorlukları yenme için hep kişisel çaba harcamışsın çevrenden pek bi destek görmedin sanıyorum. ama çevrende gelişen olaylara karşı çok duyarlısın bu da seni yıpratıyo. Seni çekemeyen ve mutluluğuna engel olmaya çalışan bir yakının tarafından bir darbe alabilirsin. bu kadaar
canım banada bakabilirmisin...hem çalışmak istiyorum hemde bebiş...hangisi olucak acaba...ve ne zaman olucak zaman verebilirmisin...ve bebeqim olucaksa kızmı erkekmi görünüyor..bu arada 1 kızım birde oqlum var...bilgin olsun diye yazmak istedim cnm..
canım banada bakabilirmisin...hem çalışmak istiyorum hemde bebiş...hangisi olucak acaba...ve ne zaman olucak zaman verebilirmisin...ve bebeqim olucaksa kızmı erkekmi görünüyor..bu arada 1 kızım birde oqlum var...bilgin olsun diye yazmak istedim cnm..
rica etsem banada tarot fali bakabilirmisin
ayrildigim erkek arkadasimla barisma gibi bi durum var mi
ben 1986 o 1981
ben boga o ikizler burcu
Korkularından kurtulacaksın. Düşmanlarının ve bencil ihtiyaçların üstesinden geleceksin.Hırs ve sahip olduklarınla ilgili derslerini almışsın. Kendini içe dönük ve dış etkenlere karşı kapadığın bi dönemdesin.Görüş ve inançların yüzünden saldırıya uğrayacaksın ve mücadele vermek zorunda kalacaksın. varsa ilişkinde üçüncü bir şahsın etkisi görülebilir. Eğer önlemini almazsan umulmadık zararlarla, yara alabilirsin.Hayatında gerçekleşmesini istediğin bi olayın başlangıcını yaşayacaksın. Ulaşmak istediğin hedefe ait yeteneklerini gösterebileceğin bir fırsat yakalayacaksın.Hayatta çok istediğin bir olayı başaracaksın.Zor bi sınavı tamamen sevindirici bi olayla aşacaksın.Sana heyecan veren bi olayla karşılaşabilirsin. bu kadar BU LİNDA NINDI YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM ALINTI YAPMAYI UNUTMUŞUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?