Tarot ve Laneti

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaslar piyasada bircok tarot kartı var ama tarot cok ayrıcalıklı bi faldır saygı ve itinayla acılması lazımdır kartlarınızı baska birisine hediye ettiniz taktirde basınıza buyuk bi iş gelebilir cunku tarotun laneti diye bişey var. siz kartları hediye etinizde bu devreye geliyo eger bu destelere sahipseniz yada edinmek istiyosanız onları ozenle saklamalı enerjinizle doldurmalı baskalarına dokundurtmamanız gerekir tarot interneten bakılıcana inanmıyorum ki bakılmazda zten :) kişi enerjisini vermiyo cunku elleryle kesmesi lazım kartları eger kart edindiyseniz ve kartlar size acıldıysa arnızaki enerjiyi side hisediceksiniz ( ben bazen onlarla uyuma hihtiyacı bile duyuyorum:) ama arkadaslar bu kahve falı gibi bişey değil cok dikkatli olmak lazım eger kurtulmak istiyosakta ipek bi keseye kartlarınızı koyun ve denize atın yada yakın cunku baskasının eline gecmeden yok edilmesi gerekir:) ve bi kahanet olmadan 2 ciyi acmak pek uygun olmaz :) optum:lepi: cancıklarım

saol benimde tarot kartlarım var saolsun bana bir zararları dokunmadı şimdiye kadar ama bende izin vermiyorum kimse dokunsun bütün desteye, bir arkdaşımın omuzunda ağrı vardı sürekli ; işte gittiği bir falcı sen başkasına ait bir tarot destesine dokunmuşsun (benimki oluyor bu) ondan sana ağrı bulaşmış diye bana sadıklar, birde tarota inandığın sürece gerçekleşir fallarıda herşey senin aktardığın enerjiyle alakalı yani başka bir deste alsan onlara anlam yükleyip bağlansan onlarda geleceğini yönlendirir çünkü işin içinde kişinin enerjisi yatıyor .....

bu arada eğlence için bakarım ... fal diyip gözümü karartmam

Son düzenleyen: Moderatör:
en iyisi hiç bulaşmamak yani. şutarafagitti

gelecek nasıl olsa gelecek biz merak etsekte, etmesekte... yerimseniben

yine de teşekkürler... kaydirigubbakcemile4

bu lanet kişiye gore deişiklik gosteriyo ben tarot acarken karsımdakine zaten onda bi negetiflik varsa bana gece biliyo bunun haricinde kartlarımla aramda bag var onlarsız yuyamıyorum:) ama bu lanet mekanizması işlemesi için kartların baskasına verilmesi baskasının eline gecmesi lazım aman gozunuzu seveyim dikkat edin aslında ben buna fal gozuylede bakmıyorum tamamen bilinc altıyla ilgili kartı olanlar cok dikkat etmeli

ha bide soyle biiş var herkeze kart actırmayın bilmeyen insanlara mesela bu işi ticari de yapsan kartlar acılmıssa bence artık cok gec anlatabiliyomuyum bunun için uzun arastırmalar yapmak gerekiyo ve bende tarot actıgım için hala arastırmalara devam edyorum arkadaslar eylence için actırmayın ve bi kahanet gerceklesmeden acmayın dediğim gibi bu sıradan bi fal değil dersenizki kaderde olan yasanır ewt mutlak kaderde olan yasanır bide insanın kendi elinde olan kader var biz yasarız ve ona yon veririz bu kartlar onu ele gecire bilio mesela bi hastanız var hastalık hakında tarot acamazsınız cok sakıncalı ölüm kartı cıktı son karta sonuc acıkca gosteriri kartlar asla saglık soruları sorulmamamalı can cazlarım :) ben kendime korktugum konularda acmam cunku tehlikeli buda onemli bi nokta asırlarca olan bi mekanizma bu aslında kokeni hakındada bişi bilinmiyo ama ben piskolojik olarak yorumluyorum yani bi yon aracı olarak yorumluyorum . yorumcdan yorumcuya farklılık gosterir aman dikkat öptüm:)

bence büyülerde sacma metafizikte ama var :) insanı etkiliyo asırlar boyunca surmezdi gercekten olmayan seyler olsa;) cununku bu bi gelenek değil

arkadaşlar birşey söylicem
bundan yaklasık 5 ay once bır tarot falı baktırdım adam hayatıma dair herşeyi
bildi geleceği de söyleedi ama bazı seylerın gerçekleşmesi için zaman var tabii
ınanıp ınanamama arasında cok kararsız kaldım bır fal dedım
bosver dedım o zaman erkek ark sorunları vardı
ve durumumu fılan herseyı bıldı arıcak dedı
aradı seneye bır snv gırcen dedı kazancan dedı
2 yıllık okudumu bılmıyordu bu sınav dgs oluyor
aıleme karsı bır suru sey soyledı ve heps teker teker cıktı
çok şaşkınım inansam mı inanmasam mı?
ben fal baktırmaya gıttıkten snr bır ark goturdum onun hayatına daır hıc bır sey bılemedım
fakat dururp dururken benım gozlerıme baktı ve bana sorular sordu
bırden sasırdım ve olucak bekle dedı
bekledım ve dedı tarıhte olmasada dedıgı tarıhtan 3 5 gun snr oldu
arkadaşlarım sizin yılzdızlarınız tutmuştur dedi
sizce inanmalımıyım???? tarota???

bana bakarmısın ??? uzun zamandır baktırmak ıstıyordum ama burdan nasıl olcak???

hayatım tarot kartları yana soylemez :) emin ol cıkıcak ama olaya soyle bak olabilir ihtimali gelecek kartı ben kesin diye bakmıyorum am akimi insanlar son kartan korkar ama ben inancım geregi gelecegi tam anlamıyla gosterecekne inanmıyorum gaybı alah bilir am aagır basan ihtimalleri soyler tarot ben sana bakarım canım ama yuzeysel bakıorum burda:) sadece kartlarımla bagı artırmak amacım bide sizin merakınız tatmin etmek ama emin ol tarot sıradan bişi değil o adamın soyledikler olma payı cok yuksek :kahve:

sağol canım yorduk seni 3 kişiye baktın herhalde. geleceği tabi ki sadece Allah bilir ama bazen insanın bişeyler duymak hoşuna gidiyor, merak ediyor. yapılan doğru değil ama insanın zaafı merakı işte.

tarot bi fal değil oneclikle aslındabi kehanet santı sadce tavsiye verir :) gecmişi soyler gelecek insan elinde he bide ogut verir:D

sen bır harıkasın tutduuu tuttduuu tuttuduuu erkek ark olumsuz seyler yasaadık ama savstım hersey duzeldı
ılışkim 4 yıllık COR RNEKLİ BU ACILIM YA MERK ETİM DVMINI derken daha deavmı var mı ????
daha once tarota baktırdıgım kısıde o senın kaderın olmuş demıştı
alıne agzına saglık cnm

kaderi inasn belirler kart belirlemez boyle inanın daha sglıklı bu sadece bi kehanet:D cunku inancımı geregi boyle dusunmelyiz alah biler gelecegi :D unumayın hersy insanın elindehihoyyyt

Şeniz
konuya inanmadım :kahve:

ilkten insanlar inanmazlar ama gerceklesiyo bu canım ben tarotun 1 2 ay once buraktım kartlarımı denize atım bazı bedensiz varlıklardan dolayı ama kartlar insanı buluyo cekiyo gecenin 3 de kalkıyorum ya kartlarımı ozluyorum anlatamam :jeyyar: birazda inanc meslesi tabi daha bişi gormediginiz için bazı seyleri gostersem tatmin edici bi cvp verbilirdim ama bu olayı kimse soylemio ufkbi uyarı niteleiginde yazdım istiyen versin kartını martını sonuc belli:D:D

tarota nasıl baladın ben bır kere baktırmıstım ve cok etkılenmıstım
bende ılgılenmek ıstıyorum ama.......

ya gercekten iy i bakmak istyosan bikere bazı seyleri gozden cıkarcaksın:D ama ben bakarım sana bence risk alma :D tabi eylencsine bakarım dersen kartlar acılmaz zate :D sen bilirsin illede bakcam diosn yonlendirririm:) cok tavsiye etmiorum amaa.s

AY BİDE BİŞİ EKLEMEK İSTYORUM TAROT ALANETİ HAKINDA KIZLAR BU KARTLAR COK TEHLİKELİ OLUO NİTEKİM BUSURU BUYUDE KUNILIYO ORNEGİN AZİZE BUYUSU TABİKİ BUNU SİZE YAZMICAM YAPAN OLUR FLN BELA BEN NEKADR ARSTIRSAM İLGİLENSEMDE BUYU DEYİNCE DURUYORUM NEDEN İNSANIN İRADESİNİ ALIYOSUN VE COK BUYUK GUNAH GERİ DONSUDE YOK

TAROT BAKAMKTA COK İYİ BİŞİ SAYILMAZ AMA NİYETE ONEMLİ TABİ:d BENİM İKİNCİ KARTIM BU DİERİNİ DENİZE ATIM DEDİĞİM GİBİ AMA CEKYO BENİ NİEYSE BİDAH ALADIM GEN EENERJİ YUKLEDİM VE KARTLARIMA ASIGIM GERCEKTEN ARDAKİ BAG COK ONEMLİDR VE TROT YZU YILLARDIR SUREN BİRSEY BU Bİ FAL DEĞİL KEHANET SANATI DİYORUM BEN :D VE BAZI KONULARDA GUCSUZ SENİZ KART EDİNMEYİN OZLİKLE ALAHLA ARNIZDAKİ BAĞ İNANCINIZ SAGLAM DEĞİLSE ASLA VE ASLAAA BEDENSİZ VARLIKLAR RAHTSIZLIK VEREBİLİR HA HER KEZİMİ RAHATSIZLIK VERİRİ HAYIR :D AMA BU İHTİMALİ UNUTMAYIN KART ALIRSANIZ ONLARLA YANİ KARTLARINIZLA YASAMK ZORNDASINIZ BASKASIDA ASLA DOKUNMAMALRII Bİ DOKUNSUN HEM ENERJİ GİDER HEMDE TAROT KARTLARI DOGRUYU SOYLEMEZ BİDE DOKUNDUNUZ YA OLUMSZU ETKİSİDE OLABLİR :D HADE TAROT ACTIM BOLUM EBEKLİYORUM ( sble yıldızlar ve gece oraya bekliyorum) tekrar soru yas oraya azın alttn cvbı gelicek canım:D MJK

bunlar eğlence ya ne bıcım bır hakaret buy yaaa ayıp valla ayıppp sen utan kendındn
biz tancak bır sey yapmadık cok şükür herkesın kendı dusuncesiii
saygılı ol

:) canım cım hayatım boyunca eğitim hayatını en zirve yerlerde bilgi avcısı olarak geçirmiş biri olarak ben tarotun yalan ytanlış olduğunuda iddea etmiyorum insanların enerjileri hatta sinerileri vardır ama bu iş öle tv de olacak bişi deil hem doğalda diil 40 günlük ibadeti çöpe atmak anlamına geliyor bakan içinde baktıran içinde ben en yazkın zamnda kuranı kermi açar bakarım b e sana tam ayetini atarım evt lanet kelimesi bile dinimizde tamamen yasakken böle bişiyin lanet getireceğini düşünenler benim nezlimde cahillik kalitesizlikten başka bişiy diildir sivri dilim ise seviye indirmem gerekltiğine inandığım içindir :) sevgilerimle

arkadaşlar ben sizlere birşey sormak istiyorum.bundan 1 2 ay önce falan çok yakın bir arkadaşım bana tarot kartlarını hediye etti tabi art niyetli olarak değil.tarot açmaktan anlamıyorum ama kahve falı bakarım hemde gayet iyi şekilde.sen belki bunlardan da anlarsın diye hediye etmişti bana kartlarını bende anlamadığım için çekmeceye koydum hiç te açmadım bilmiyorum çünkü bakmasını.şimdi sizce o kartları ne yapmalıyım geri iade etsem olmaz sanırım bahsettiğinize göre bir lanet söz konusu.peki ben bu kartları ne yapmalıyım sizce?

:) canım cım hayatım boyunca eğitim hayatını en zirve yerlerde bilgi avcısı olarak geçirmiş biri olarak ben tarotun yalan ytanlış olduğunuda iddea etmiyorum insanların enerjileri hatta sinerileri vardır ama bu iş öle tv de olacak bişi deil hem doğalda diil 40 günlük ibadeti çöpe atmak anlamına geliyor bakan içinde baktıran içinde ben en yazkın zamnda kuranı kermi açar bakarım b e sana tam ayetini atarım evt lanet kelimesi bile dinimizde tamamen yasakken böle bişiyin lanet getireceğini düşünenler benim nezlimde cahillik kalitesizlikten başka bişiy diildir sivri dilim ise seviye indirmem gerekltiğine inandığım içindir :) sevgilerimle

boyle ANLTIgın ıcın tşk ederim ama ilk anlatımın cok yersızdı bence

Ben kahve falı bakardım artık bakmıyorum çünkü yanlış yaptığmı anladım çok kötü birşey başıma geldi anlatmak istemiyorum.. BÖyle şeylerle ilgilenmemek lazım ben kötü güçleri üzremize çektiğimize inanıyorum....
Böyle şeylerle mümkünse ilgilenmeyin..

Back
X