Tarot ve Laneti

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nacizane yorumum..

Tarot destesi alan, merakla deste acip fal bakmak isteyen genc arkadaslar..

Bilmediginiz seye olan merak sizi donulmez bir yola sokabilir.

"Bazi kapilar vardir acilmamasi, kurcalanmamasi ve kilitli kalmasi gereken. O kapi her zaman kilitli kalmalidir. Ait olmadiginiz, hele hele izninizin de olmadigi bir kapiyi acmak buyuk risk demektir sizler icin."

Hadi diyelim merak edip bir tarot destesini temin ettiniz. Kartlarinizi ozenle sakladiniz sonra elinize alip actiniz.. Tarot sanildigi gibi oyle sizin ve karsinizdaki insanin enerjisinden ibaret degildir. Her deste acisinizda "AIT OLMADIGINIZ - NORMAL SARTLAR ALTINDA DA GECIS YAPAMAYACAGINIZ BOYUTA" riskli ve en onemlisi de "IZINSIZ GECIS YAPARSINIZ" oncelikle bunu iyi algilamanizda fayda var sizler icin.

Basinizin agrimasi, sizin ve deste actiginiz kisinin enerjisinden ziyade, boyutlar arasi gecisi yasanmasindan kaynaklidir lutfen bunun bilincinde olunuz.

Ve yine bas agrisi, kartlarin yer degistirmesi veya ne bileyim anlatim sirasinda da -trans/ne tur bir trans halinde anlatici- konusmanizdaki anormal derecede akicilik -tez soyleme, anlatma hali- RISKLI/KRITIK bir boyut gecisi yasadiginizi ve donulmesi zor olan yola girmemeniz gerektiginizi size anlatmis olmali.

Burada en muhim olan "KONTROL KIMDE..??" sorusunu sormaktir. Tabii en basta merak edip, deste alan arkadaslar bu soruyla yuzlesmelidirler.

Konuyu açan arkadaşın bi hayal gücü var ki üç film çıkar Hoollywood a esin kaynağı olur. Tarot laneti diye bişey yoktur bunlar olaya ve kendilerine efsanevi güçler ithaf etmek isteyen kişilerin uydurması. Ayrıca kartlar seni uyandırmıyor balım muhtemelen baya kaptırmşsın kendini takıntıların şizofrenikleşmiş :skandal:Bi kaç tanıdığım psikolog var isimlerini verebilirim :KK48::KK48::KK48: Tarot lanetiymiş ya ne güldüm akşam akşam :KK45::KK45:

saol benimde tarot kartlarım var saolsun bana bir zararları dokunmadı şimdiye kadar ama bende izin vermiyorum kimse dokunsun bütün desteye, bir arkdaşımın omuzunda ağrı vardı sürekli ; işte gittiği bir falcı sen başkasına ait bir tarot destesine dokunmuşsun (benimki oluyor bu) ondan sana ağrı bulaşmış diye bana sadıklar, birde tarota inandığın sürece gerçekleşir fallarıda herşey senin aktardığın enerjiyle alakalı yani başka bir deste alsan onlara anlam yükleyip bağlansan onlarda geleceğini yönlendirir çünkü işin içinde kişinin enerjisi yatıyor .....

bu arada eğlence için bakarım ... fal diyip gözümü karartmam
internetten "yorumcu tarot" sitesinden bakıyorum ben kart kullanmıyorum (daha önceden kullanmıştım,yaktım )...internetten baktığım kesin çıkıyor...özellikle YOL falı ve KELTİK ÇAPRAZI'na bakıyorum...

hergün TAROT"a bakıyorum ama sadece kendim için ve çıkıyor...internetten bakıyorum...YOL falı ve KELTİK ÇAPRAZI...

ha bide soyle biiş var herkeze kart actırmayın bilmeyen insanlara mesela bu işi ticari de yapsan kartlar acılmıssa bence artık cok gec anlatabiliyomuyum bunun için uzun arastırmalar yapmak gerekiyo ve bende tarot actıgım için hala arastırmalara devam edyorum arkadaslar eylence için actırmayın ve bi kahanet gerceklesmeden acmayın dediğim gibi bu sıradan bi fal değil dersenizki kaderde olan yasanır ewt mutlak kaderde olan yasanır bide insanın kendi elinde olan kader var biz yasarız ve ona yon veririz bu kartlar onu ele gecire bilio mesela bi hastanız var hastalık hakında tarot acamazsınız cok sakıncalı ölüm kartı cıktı son karta sonuc acıkca gosteriri kartlar asla saglık soruları sorulmamamalı can cazlarım :) ben kendime korktugum konularda acmam cunku tehlikeli buda onemli bi nokta asırlarca olan bi mekanizma bu aslında kokeni hakındada bişi bilinmiyo ama ben piskolojik olarak yorumluyorum yani bi yon aracı olarak yorumluyorum . yorumcdan yorumcuya farklılık gosterir aman dikkat öptüm:)
Tarota fal demenizden anlaşılıyor ki hiç bir bilginiz yok. Tarot fal değil Astrolojinin semboller ve rakamlar aracılığı ile ifade edilme biçimi , tam bir bilinç-altı okumasıdır. Yapmayın işte bilginiz olmayan konularda kendi bakış acınızı yansıtıp insanları yanlış bilgilrndirmeyin. Karması var yanıltmanın. Bizim insanımızın en büyük problemi bu , bilgisi yok ama Her şeyi çok biliyor.
Tarot laneti neymiş yaa 30 yıldır tarot bakıyorum laneti bilmiyorum.

Güncelleme yapayım: tarot destesi aldım sadece kendi ilişkim için birde internetten katina destesi başkasının kullandığı. metafizik saldırıya uğradım çok huzursuzum dualarla zor buldum dengeyi onlardan kurtulacağım. Benim gibi bilmeyen bulaşmasın ben basit bir eğlence olarak gördüm ama öyle değil. Çok dikkatli olun keşke ben buraya denk gelseydim almadan önce. Neyse benim için tarot konusu kapandı.

Back
X