Tarot ve Laneti

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol benimde tarot kartlarım var saolsun bana bir zararları dokunmadı şimdiye kadar ama bende izin vermiyorum kimse dokunsun bütün desteye, bir arkdaşımın omuzunda ağrı vardı sürekli ; işte gittiği bir falcı sen başkasına ait bir tarot destesine dokunmuşsun (benimki oluyor bu) ondan sana ağrı bulaşmış diye bana sadıklar, birde tarota inandığın sürece gerçekleşir fallarıda herşey senin aktardığın enerjiyle alakalı yani başka bir deste alsan onlara anlam yükleyip bağlansan onlarda geleceğini yönlendirir çünkü işin içinde kişinin enerjisi yatıyor .....

bu arada eğlence için bakarım ... fal diyip gözümü karartmam

ya benimde bayadır aklımda tarot öğrenmek. setini almayı düşünüyorum .ankya gidip geliyorum ordan alcam ama kitapçılarda bulunanlar olur mu ki.. hiç bilmiyorum. kesinlikle öğrenmem gerek 6. hssim çok kuvvetlidir. rüyalarla falan çok ilgilenirim .. nerden bulablirim onu sorcktım? :)

Kızlar benim de tarot destem var.İster inanın ister inanmayın ama dediği herşey cıkıyor.Yaklaşık 1 senedir bakmıyorum ve kartlara da dokunmak istemiyorum.Çünkü korkuyorum,bu süre zarfında Kuran okudum,dini bilgi açısından kendimi ilerlettim,içimden gelmiyor fala bakmak...Fakat tam olarak bu kağıtlardan nasıl kurtulmam gerektiğini bilemiyorum çünkü şeytan dürtüyor hadi açıyım bakıyım çok merak ediyorum diyorum,ama kendimi tutuyorum.Bu kartlarla ilgili bişeyler olduğuna inanıyorum daha doğrusu hissediyorum açıkcası va arastırıp en bastaki arkadasın söylediği gibi ya yakıcam ya da denize atıcam.....:sm_confused:

çok hevesliyim ben korkmuyorum ya nolablirki .tarot desteni nerden aldın sen . nası öğrendin . bence çok zor olmamalı. bilmiyorum işte bi yardımcı olsan . sorcabilebegm tarotla ilgilenen kimsem yok :25:

ben tarot kartlarımı kaybettim sanırım evlenip kendi evime geçince annemlerde kaldı geçen gün kartlarım birden aklıma geldi anneme sordum hiç bilmiyorum dedi sanırım attılar offf şimdi tedirgin oldum görüyon mu :26:

kitapçılarda bulabilirsin kartları canım ..yalnız doğru yorum çok önemli yanlış yorumlarsan o şekilde olur diye biliyorum ben deneyimsizken büyük açılımlar yapmamalısın

tarot kartları büyük, kitap satan mağazalarda var, hemde çeşit çeşit. içlerinde kartların anlamlarınıda yazan kitapçıklar da bulunuyor. ankarada dost kitabevinde bulabilirsin,

kızlar 3 sene önce merak edip tarot kartları satın aldım destesiyle bir de kitabı var açıklamalı ama hiç açıp bakmadım fala orada öylece duruyorlardı şimdi bende dursun istemiyorum makasla kesip çöpe mi atayım yoksa yakayım mı ne yapayım yardım edin

kızlar 3 sene önce merak edip tarot kartları satın aldım destesiyle bir de kitabı var açıklamalı ama hiç açıp bakmadım fala orada öylece duruyorlardı şimdi bende dursun istemiyorum makasla kesip çöpe mi atayım yoksa yakayım mı ne yapayım yardım edin

bana göndersene:)

Ben sadece bir kartı kaybettim para 3 lüsüydü galiba? şimdi açtığımda doğru çıkma ihtimali var mı yoksa yeni destemi alsam??

arkadaşlar bende bakıyorum başkasınada bakıyorum hiçbir sorun yaşamadım olumsuz çünkü ona gereginden fazla anlam yüklemiyorum kartlar hayatınızdaki sihirli degnek falan degil bakalım bugün ne yaşıycam diye kart açmakta biraz kaşınmaktır bu ne çok fazla ciddiye alınmalı nede fazla rahat olunmalı sadece çok moraliniz bozuk oldugu anda kart çekin iyi birşey çıkmaz çünkü sizin enerjiniz sizin seçtiginiz karttır bu tamamen enerjiyle ilgili abartılmamalı.

deli misiniz siz kuzum?bedensiz ruhlar falan,çok tırrrrssstım valla..:18:işyerinde de yalnızım zaten...arkama bakıp duruyorum...uğraşmayın böyle şeylerle...kaderi erken öğrenmek iyi değildir ki...yaşa ve gör!

Kartlarına aşık olanları, kartlarıyla beraber uyuyanları, kağıt parçalarına bu kadar gereksiz anlam yükleyenleri, fal işlerine bu kadar kendini kaptıranları Allah affetsin, ıslah etsin. İster hakaret olarak algılayın, ister ciddiye alın, ALLAH HEPİNİZİ ISLAH ETSİN!!!

Böyle bir şey yoktur. Şimdiye kadar aldığım tüm desteler bana annemden geldi. Annem uzunca süre kullandığı desteleri küçükken bana verirdi. Lanet dediğiniz şey şu olabilir; fal açılımı genelde doğa üstü varlıklardan yararlanmak yani cevap almak için yapılan bir ritüeldir. Enerjisiz kartlar size hiçbir cevap vermezler. Bu doğa üstü varlıkları ve bazı enerjileri kullanmanın bir bedeli vardır. Çünkü doğanın dengesiyle oynayıp gelecekten haber almaya çalışmaktasınız. Bu her dinde yasaktır zaten. O nedenle bir cezalandırma olabilir ama kesinlikle lanet değildir.

Son düzenleme:
Böyle bir şey yoktur. Şimdiye kadar aldığım tüm desteler bana annemden geldi. Annem uzunca süre kullandığı desteleri küçükken bana verirdi. Lanet dediğiniz şey şu olabilir; fal açılımı genelde doğa üstü varlıklardan yararlanmak yani cevap almak için yapılan bir ritüeldir. Enerjisiz kartlar size hiçbir cevap vermezler. Bu doğa üstü varlıkları ve bazı enerjileri kullanmanın bir bedeli vardır. Çünkü doğanın dengesiyle oynayıp gelecekten haber almaya çalışmaktasınız. Bu her dinde yasaktır zaten. O nedenle bir cezalandırma olabilir ama kesinlikle lanet değildir.

merhaba eger tarot bakıyorsanız bana bakmanız mumkun mu cok merak ediyorumdah önce hiç olmadı sahsen yuz yuze bırıne baktırmayada pek cesaret edemiyorum.eger sıkıntı olmazsa bana bakar mısınız.ilerdeki iş hayatımla ve ask hayatımla ilgili istiyorum

ıyy kehanetmiş lanetmiş :1: kim diyo bunları hiç inandırıcı değil bööööö tarot laneti peşinizde :9:bundan korku filmi bile olmaz

merhaba eger tarot bakıyorsanız bana bakmanız mumkun mu cok merak ediyorumdah önce hiç olmadı sahsen yuz yuze bırıne baktırmayada pek cesaret edemiyorum.eger sıkıntı olmazsa bana bakar mısınız.ilerdeki iş hayatımla ve ask hayatımla ilgili istiyorum

Merhabalar. Bir arkadaş daha özel mesaj atmış ama henüz mesaj hakkım açılmadığı için ona da cevap veremedim. Kusura bakmayın ama maalesef ben yalnızca yüz yüze bakıyorum. Zaten profesyonel falcı olmadığım için zevkine arkadaşlarıma ve çok ısrar ederlerse yabancılara da bakıyorum ama yüz yüze bakıyorum ne yazık ki... Karşıdaki kişinin enerjisi hissedilmeden de falın bakılabileceğine pek inanmıyorum açıkçası. Neden yüz yüze baktırmaktan kaçınıyorsunuz ki?

arkadaslar piyasada bircok tarot kartı var ama tarot cok ayrıcalıklı bi faldır saygı ve itinayla acılması lazımdır kartlarınızı baska birisine hediye ettiniz taktirde basınıza buyuk bi iş gelebilir cunku tarotun laneti diye bişey var. siz kartları hediye etinizde bu devreye geliyo eger bu destelere sahipseniz yada edinmek istiyosanız onları ozenle saklamalı enerjinizle doldurmalı baskalarına dokundurtmamanız gerekir tarot interneten bakılıcana inanmıyorum ki bakılmazda zten :) kişi enerjisini vermiyo cunku elleryle kesmesi lazım kartları eger kart edindiyseniz ve kartlar size acıldıysa arnızaki enerjiyi side hisediceksiniz ( ben bazen onlarla uyuma hihtiyacı bile duyuyorum:) ama arkadaslar bu kahve falı gibi bişey değil cok dikkatli olmak lazım eger kurtulmak istiyosakta ipek bi keseye kartlarınızı koyun ve denize atın yada yakın cunku baskasının eline gecmeden yok edilmesi gerekir:) ve bi kahanet olmadan 2 ciyi acmak pek uygun olmaz :) optum:lepi: cancıklarım
Canım benim ya bana tarot bakabilirmisin?Çok rica etsem.Gerçekten çok yoruldum.ve bir şeyler öğrenmek istiyorum.Lütfen bakarsan sevinirim.

Tarot Kartı aldım ama henüz ne açtım nede baktım açmadan bir kenara kaldırsam yinede aramda bir bağ olur mu fal bakmayacağım

Back
X