Tarot ve Laneti

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
"İçki, kumar, putlar ve fal okları hep şeytanın işinden olan murdar bir şeydir. O halde ondan kaçının." (Maide, 5/90)

Falcıya,büyücüye,kahine giderek,onların söylediklerine inanan,Kur'an-ı kerime inanmamış olur. H.Ş

sadece bi hatırlatma..................................

Ne alakasi varki, hickimse yuzde yuz inanmaz.. boyle bisey yok yani.

Ne alakasi varki, hickimse yuzde yuz inanmaz.. boyle bisey yok yani.
zaten inananlara yönelik söyledim ayrıca inanmayan asla baktırmaz şaka yoluyla baktıranında içinde dogrulugundan yana tereddüt etimiceğini bilemeyiz demi??? HEle birde söylenenler tamamen TESADÜF sonucu tutuyosa.......fal baktıranında ne şekilde olursa olsun geçmiş ibadetlerinin kabul olunmayacağı rivayet edilir ve baktırdıktan sonra 40 gün, inanıp inanmamak kişinin şahsına kalmış....

Son düzenleme:
konu dışına çıkmayalım arkadaşlar

Konuyu hiç bir yere çekmeden yorum yapınız saptırmayınız aksi halde konu dışı mesajlar silinecektir bilginize

saygı değer erkek arkadaşım süper tarot falı bakar gece kartlarla uyuyor.onları kendisinden başka kimseye çıkaramaz kutusundan.aksi taktirde birdaha onlar ile iletişime geçemezmiş ve hayatının geri kalanını şanssızlıkla geçirebilirmiş.kötükedihüso
ve herkes bakamazmış.önce bütün enerjini kartların üstüne yoğunlaştırmalısın ve onlarla dost olmalısın diyor.çok ilginç bir olay ve en kısa zamanda bende tarot kartlarına sahip olmak istiyorum.

Ben de baktırmak istiyorum. Kendim de aldım kartlardan da kendime tam güvenmiyorum. ıyi bakan biri varsa bakarmı acaba

ya bende çok istiyorum bakmayı. ablam bi ara almıştı dergi ei vermişti. baktı etti ama nasıl baktı bilmiyorum sonra dağıldı gitti. kız artı ondan mı bilemmem hayatı hala hiç yolunda değil. hiç yolunda olmadı. bende kendimi zor tutuyorum bamamak için . kahve falı bakıyorum bende . kendimde enerji hissediyorum . arada baktığım bazı falrda transa bile geçyoru m çevrem bazen dehşete düşüyor. bende dahil.. ama sonra çok korkuyorum . tarot da belki bunan çekiyor. metafiziğe ve ilginç şeylere çekimim var sanki. napıyım yaa. korktum da ... alım mı almımmı??

ısteyen çok fakat bakan yok :1no2::1no2::1no2:

benimde vardı tarot kartlarım ............şuan evin hangi köşesinde bilmiyorum benim evimde değil bekarlık evimde iki uğraştım sonra oralı olmadım 5 yıl olmuştur iyi bişi olmadı valla ...bulursam kurtulayım bende nolur nolmaz....

Kızlar benim de tarot destem var.İster inanın ister inanmayın ama dediği herşey cıkıyor.Yaklaşık 1 senedir bakmıyorum ve kartlara da dokunmak istemiyorum.Çünkü korkuyorum,bu süre zarfında Kuran okudum,dini bilgi açısından kendimi ilerlettim,içimden gelmiyor fala bakmak...Fakat tam olarak bu kağıtlardan nasıl kurtulmam gerektiğini bilemiyorum çünkü şeytan dürtüyor hadi açıyım bakıyım çok merak ediyorum diyorum,ama kendimi tutuyorum.Bu kartlarla ilgili bişeyler olduğuna inanıyorum daha doğrusu hissediyorum açıkcası va arastırıp en bastaki arkadasın söylediği gibi ya yakıcam ya da denize atıcam.....:sm_confused:

yasemin boran astrolog hanımefendi, çok fazla tarot baktırmanın sakıncalarından bahsetmişti. ama insanız işte, dayanamayıp baktırıyoruz. akannehir

:) canım cım hayatım boyunca eğitim hayatını en zirve yerlerde bilgi avcısı olarak geçirmiş biri olarak ben tarotun yalan ytanlış olduğunuda iddea etmiyorum insanların enerjileri hatta sinerileri vardır ama bu iş öle tv de olacak bişi deil hem doğalda diil 40 günlük ibadeti çöpe atmak anlamına geliyor bakan içinde baktıran içinde ben en yazkın zamnda kuranı kermi açar bakarım b e sana tam ayetini atarım evt lanet kelimesi bile dinimizde tamamen yasakken böle bişiyin lanet getireceğini düşünenler benim nezlimde cahillik kalitesizlikten başka bişiy diildir sivri dilim ise seviye indirmem gerekltiğine inandığım içindir :) sevgilerimle

asil sacmalik ne biliyor musun insanlari inandiklari seylere gore cahil sinifina sokman. kimsenin dini hakkinda fikrin var mi? insanlarin enerjisine inaniyorsun fakat bu enerjiyi bir maddeye yukleyip bazi seylere etki edebilecegine inanmiyorun. inancin kalitelisi kalitesizi cehaleti bilgini olmaz. sivri dilini kendine sakla ki fikirlerini anlatirken insanlar seni ciddie alsin. seviyeni yukselt bence fazla inmis asagilarda kaldin

ya amma korkuttunuz beni ya iyiki gece okumamışımbilmiyorumkismile

Merhaba :) ben yeni katıldım foruma 17 yaşındayım . Kuzenim prof.olarak tarot bakıyor . Ve ben çok istekliyim diye d.günüm için bana yeni tarot kartları hediye etti . (kutusuyla ) Bu yazıları okudum ve ben gerçekten korkuyorum şuanda ilk gece yastığımın altına koyup uyudum çok garip rüyalar gördüm dün koymadım ama rüyalarım çok değişik ve bi o kadarda gerçekçi olmaya başladı . Korkuyorum bana yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım bedensiz varlıklar yüzünden denize attım , yaktım falan demişsiniz ben çok korkuyorum . Fikirlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim . teşekkürler

Arkadaslar tesedufmudur bilmem, ama sunu soyleyebilirim. Arkadasim bi zamanlar tarot kartlarini bana vermisti, nereye gidiyosam yanimda goturmeye basladim onsuz olamiyodum sanki. Her ne kadar bakmasini bilemesemde yanimda oldugunda guvencede hissediyodum kendimi. Gel gelelim arkadasima, maalesef hayati allak bullak, ne ask ne is hayati yolunda gidiyor. Ve kendisine bu durumdan soz edemiyorum.. ama bu kartlardan kurtulmanin faydali oldugunu dusundum, onlari azad edip denize attim teker teker.. benim hayatim rayina oturmaya baslarken onun hayati hala ayni :/.. siz siz olun bu kartlara bulasmayin.

Back
X