• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartıda günah aşkından ağır basınca, unutturdu Tanrıyı

Ben kandırılmak veya kandırmak olarak görmüyorum açıkcası ilişkiye girmeyi. Sen ona ilişkiye girdiğin için ona teslim olduğunu ayrılamayacağını hissettirdiysen o da artık benim mantığına bürünüverir. ılişkiye girmeden önce bu teslimiyet duygusundan kurtulmalı kadınlar ki erkek de sırf ilişkiye girdi diye bir kadına sahip olduğunu sanmasın. Çok zor biliyorum ama üstüne düşme. O aramış ben aramışım gibi hesapları hiç yapmadım hayatımda ama senin durumunda biraz kafasını dinlemek istiyormuş senden uzaklaşmış gibi bir intiba uyandı bende. Seviyorsan mücadele et elbette ama sakın sakın başını eğme karşısında emin ol zamanla sendeki yoğunluk da azalacaktır. Gez dolaş ne bileyim hayatında o varmış da uzak bir yere gitmiş gibi davran. Önce karşına al konuş bence. Erkekler de kaçar hep konuşmaktan zaten, yüzleşmeyi pek sevmiyorlar sanırım. Sen yüreğini serin ve ferah tut.

hayır kenimi asla ona mecbur hissetmiorum ama bilirsiniz kadınların en önemli anlarıdır o yıllardır sakladığınız şeyui birine armağan ediyorsunuz!
o bana defalarca sen bnle birlikte oldun diyemi duruyorsun seviyorsun demi beni, derdi.
kaç kez ayrılmayı teklif ettim.
dün gecede aradı, ilk açmadım iki kez diğer hattı iki kez bunu aradı, açtım 4.dü ztn.
bu gece açmıcam ama akıl verin nolur ya açmimmi nasıl uzak durim mesela.
ama o benm tellerime asla bakmamazlık etmez,ve gün içi ne olursa olsun bi kez arar.akşam yani aramadan yatmaz
ama kısacık

gerçekten insan çok yoğun olduğunda sevdiğini düşünüyor ama telefon edemiyor.Ben eğer o gün çok işim varsa erkek arkadaşıma o günümün çok yoğun olacağını arayamazsam merak etmemesini ve kırılmamasını söylüyorum,o da bana aynısını yapıyor.Böylece daha anlayışlı oluyoruz birbirimize.
sevgilinin işleri karmaşıksa ona yoğunlaşmış olabilir.Bence ona gerçekten müsait olduğunda zaman ayırmasını söyle ve bu konuyu yüzyüze görüşelim de.

bir sürü genç kızımız bundan muzdarip.evlilik niyeti ile kandırılıyor.ya da gerçekten erkek evlenmek istiyor.ama mahremiyet kalkınca erkek istemiyor.

.

mahremiyet kalkınca erkekler istemiyor yazmışsınız ama evlenince de mahremiyet kalkıyor ve erkekler eşlerinden de sıkılabilir o zaman.
ben sizin bu söylediğinize katılmıyorum genelleme yapmak yanlış olur
(ama tabiki gençlerin evlilik öncesi böyle şeyler yaşamasına da sıcak bakmıyorum)

mahremiyet kalkınca erkekler istemiyor yazmışsınız ama evlenince de mahremiyet kalkıyor ve erkekler eşlerinden de sıkılabilir o zaman.
ben sizin bu söylediğinize katılmıyorum genelleme yapmak yanlış olur
(ama tabiki gençlerin evlilik öncesi böyle şeyler yaşamasına da sıcak bakmıyorum)

Mahremiyetin anahtarı nikahtır.
nikahla açılırsa senindir.
nikahsız açılırsa ne o senin ne de sen onunsundur.

böyle bir saptırma olacağını düşünmüştüm.

isteyen evlenmeden önce,evlendikten sonra istediğini yapar.benim buna müdahale hakkım yok.
sadece erkek psikolojisinden bahsettim.

Bakın bir arkadaş vardı.çok modern,entellektüel,aydın bir erkek.
şöyle diyordu konuşmasında,
3 tane kızla beraberim.hiçbirinin birbirinden haberi yok.hepsiyle birlikte oluyorum.
ben artık onlardan tiksiniyorum.
namuslu,dürüst bir bayanla evlenmek istiyorum.

Ben de sen çok düzgün müsün ki namuslu bir kızla evlenebilesin dedim.o da haklısın dedi.
çöplükte gül kokluyoruz.bize de çöplükte bir gül düşecek.demişti.

birlikte olduğu kadına,"uğruna ölebilecek kadın,Senin için dağları deler,yol açarım diyen,gök kubbeyi yerlere sererim diyen,denizleri kuruturum diyen bir erkeğe hiç rastlamadım".

size açılmamış sandık,kutu,mektup mu,söylenmemiş bir sır mı daha cazip gelir yoksa,
açılmış, saçılmış senin olan herhangi bir şey mi?

Karar sizin kızlar.kendinizi koklatmayın.

sevgiler hepinize...

isteyen evlenmeden önce,evlendikten sonra istediğini yapar.benim buna müdahale hakkım yok.

3 tane kızla beraberim.hiçbirinin birbirinden haberi yok.hepsiyle birlikte oluyorum.

Ben de sen çok düzgün müsün ki namuslu bir kızla evlenebilesin dedim.o da haklısın dedi.

birlikte olduğu kadına,"uğruna ölebilecek kadın,Senin için dağları deler,yol açarım diyen,gök kubbeyi yerlere sererim diyen,denizleri kuruturum diyen bir erkeğe hiç rastlamadım".

size açılmamış sandık,kutu,mektup mu,söylenmemiş bir sır mı daha cazip gelir yoksa,

sevgiler hepinize...
o erkekle yatan kızlara acırım. çünkü işte erkeğin motoruda bu adam.kaşarın önde gideni. erkeğin kaşarı.

kadını sandık ,kutu mektup yerine koyan,bir pislik bu.3 kızla oluyormuş. aferin ona. çok matah.
kendi yapar yatar kalkar ,3 kadını aynı anda kandırır. duygularıyla oynar,ve bu pislik ,sonra kalkar bakire kız arar.
işteböyle iğrenç yaratıklarda var bu dünyada.
sen her haltı yiyebiliyorsun. neden.
sadece birazcık fazlalığıın var diye mi. onun sayesinde sen yücemisin. sen3 kızıidare edebilirsin,ama bir kız sevdiğiyle beraber olursa çöplük olur.
iğrenç pislik. acaip sinirlendim.
bizde akrabalarımızda ailemizde çok şükür buna bakarek evlenen erkekler olmadı.adam gibi adamlar var çünkü benim ailemde ve çevremde.
kadını bir sandık la eşdeğer görmeyen.

çok modern,entellektüel,aydın bir erkek.

demişsiniz.
bumu modern entel,aydın.
karıştırmışsınız galiba.
bu herif yobaz,bağnaz,karaktersiz,şerefsiz,bir yaratık.insan demeye dilim varmıyor.
ay birde o 3 kızdan tiksiniyormuş.
yaratık,aynaya bak ,tiksinilecek kişi karşında .

Son düzenleyen: Moderatör:
o erkekle yatan kızlara acırım. çünkü işte erkeğin motoruda bu adam.kaşarın önde gideni. erkeğin kaşarı.

kadını sandık ,kutu mektup yerine koyan,bir pislik bu.3 kızla oluyormuş. aferin ona. çok matah.
kendi yapar yatar kalkar ,3 kadını aynı anda kandırır. duygularıyla oynar,ve bu pislik ,sonra kalkar bakire kız arar.
sadece birazcık fazlalığıın var diye mi. onun sayesinde sen yücemisin. sen3 kızıidare edebilirsin,ama bir kız sevdiğiyle beraber olursa çöplük olur.
bizde akrabalarımızda ailemizde çok şükür buna bakarek evlenen erkekler olmadı.adam gibi adamlar var çünkü benim ailemde ve çevremde.

demişsiniz.
bumu modern entel,aydın.
karıştırmışsınız galiba.
bu herif yobaz,bağnaz,karaktersiz,şerefsiz,bir yaratık.insan demeye dilim varmıyor.

Kadın bile kadına 'mal' etiketi yapıştırıp fiyat biçerken, erkeğin bunu yapmamasına şaşmamak lazım okype'cim.
Öyle bakire insanlar görüyorum ki, inanın o aşağılanan biçarelere söylenen 'hakaretlerden' çok daha fazlasını üstünde barındırıyor.
Bu erkekleri gökyüzüne çıkaran kadın profillerinden de iğrenesim geliyor...
Hala 21. yy dayken kadının bacak arasından namus kavramını arayanlardan da...

Son düzenleyen: Moderatör:

Kadın bile kadına 'mal' etiketi yapıştırıp fiyat biçerken, erkeğin bunu yapmamasına şaşmamak lazım.
Öyle bakire insanlar görüyorum ki, inanın o aşağılanan biçarelere söylenen 'hakaretlerden' çok daha fazlasını üstünde barındırıyor.
Bu erkekleri gökyüzüne çıkaran kadın profillerinden de iğrenesim geliyor...Hala 21. yy dayken kadının bacak arasından namus kavramını arayanlardan da...
aynen.
şu işaretlediğim yer var ya.o tiksinmeyi,ve iğrenmeyi bende duyuyorum.
zaten sabah şu yaratığın, erkek müsvettesi bile denmeyecek olan yaratığın, sözlerini okuyunca midem kalktı. bunu savunan kadınlarda hemcinsim olarak midemi bulandırıyor.

sevgiler hepinize...

arkadaşınızdan gerçekten de iğrendim..ben sizin yerinizde olsam asla o kişi görüşmezdim..benim kayınbiraber var ,buna benzer bir takım olaylarını gördüğüm için ondan nefret ettim ve onunla konuşmuyorum..kesinlikle muhatap olmak istemiyorum...arkadaşınızında dediği gibi el değmemiş birisini buldu ,evlendi...el değmiş olsa idi beyfendi ortalığı ayağa kaldırırdı zaten..kendisi pek ahlaklı ya ,namuslu ya

arkadaşınıza da ,onun gibi düşünnülere de acıyorum..madem o kadar iğreniyor o kzılardan ,neden beraber oluyor? beraber olana kadar sevmiş ,olduktan sonra da iğreneeği mi tutmuş...asıl kendisi iğrenççç....

sevgiler hepinize...

Kendini bilen ve gerçekten seven bir erkek eğer sevdiği ile nikahsız şekilde bir şeyler yaşamış olsada ondan bıkmaz ve sonuna kadar sahiplenir.Ama sizin verdiğiniz örnekteki gibi bir erkekse nikahlı olsa da yapacağını yapar.Kusura bakmayın ama sizin tanıdığınız erkeklerin psikolojileri pek iyi değilmiş.Ama bu mesajımdan nikahsız ilişki olmasın anlamı çıkartmayın.
Nikah iki çiftin birlikte bir hayat kuracaklarının etrafa duyurulmasıdır, bunun yanında eşlerin bu birliktelikten zarar gömemeleri için bazı haklara sahip olmasıdır.Burdan şunu söylemeye çalıştım nikah insanlar için bir formalitedir.Arada sevgi yoksa istersen on tane nikah yap o erkek aldatır ve asla değişmez.

hayır kenimi asla ona mecbur hissetmiorum ama bilirsiniz kadınların en önemli anlarıdır o yıllardır sakladığınız şeyui birine armağan ediyorsunuz!
o bana defalarca sen bnle birlikte oldun diyemi duruyorsun seviyorsun demi beni, derdi.
kaç kez ayrılmayı teklif ettim.
dün gecede aradı, ilk açmadım iki kez diğer hattı iki kez bunu aradı, açtım 4.dü ztn.
bu gece açmıcam ama akıl verin nolur ya açmimmi nasıl uzak durim mesela.
ama o benm tellerime asla bakmamazlık etmez,ve gün içi ne olursa olsun bi kez arar.akşam yani aramadan yatmaz
ama kısacık

canım ben ortada çok büyük bi sorun görmüyorum

belki yorgun geliyodur kafsını dinlemek istiyodur o yüzden aramak istemiyodur

sende çok üstüne gitme

sen ne kadar onu beni aramıyorsun diye sıkıştırırsan senden soğur

yani soğur derken şunu söylemek istedim..hani sen onunla ilişkiye girdinya onunda kafasında şöyle bişey oluşmuştur... bu kız benimle ilişkiye girdi bana olan sevgisi bitse bile beni mecbur olduğu için bırakamıyo diye düşünür...bunu her erkek düşünür canım..

aranızda çok büyük bi sorun yok

heyecan azalabiliyo ilişkilerde

heyecanı yeniden canlandırmak için bir kaç gün yada bir kaç hafta ayrı kalmak işe yarıyor buna emin ol

o seni aramıyorsa sen ara..aradığın zamanda neden beni eskisi gibi aramıyorsun deme ...güzel güzel muhabbet et

belki oda şöyle düşünüyodur hep benmi arıcam o beni hiç aramıyo diyodur

sana bir sürü tavsiyede bulundum hepsini de dene işe yarıcaktır eminim...eğer seni hala seviyosa ..eğer içinde hala bişeyler varsa sana karşı...

genç kızlarım malesef hep yapıyor bunu.
erkek psikolojisinden hiç anlamıyor.
sen ona herşeyini teslim etmişsin.
,
onlara ulaşılamayacağı kızlar cazip geliyor.ulaşınca da bıkıyor.
başka kızlar cazip geliyor.

bir sürü genç kızımız bundan muzdarip.evlilik niyeti ile kandırılıyor.ya da gerçekten erkek evlenmek istiyor.ama mahremiyet kalkınca erkek istemiyor.

teslim olmakla en büyük hatayı yapmışsın.
sana ulaşamasaydı,o senin peşinden koşardı.

ne diyebilirim ki,
hakkında hayırlısı olsun.

çok doğru söylüyorsunuz...

benide sevgilim yılbaşı gecesi beni terketti

bana mail gönderdi ayrılık maili

ben onunla ilişkiye girmedim ama ileri gitmeden öpüştük falan işte

bugün 11gün oldu beni terkedeli.. bu sabah mail göndermiş...

nasılsın diye:roflol:

konu açtım okumanızı isterim..konu başlığı kendimi aptal yerine koyulmuş hissediyorum

Bence sizin ilişkinizde heyecan yok. Biraz heyecan getir arasada açma çok yorgundum yada günüm yoğun geçti dersin ;) oda sana aynı şeyi yapmıyo mu biraz yüreği ağzına gelsin

işte evlenmeden evliymiş gibi bazı şeyleri yapmak ilişkide heycanı bitirebilişyo genel olarak konuşmuyorum ama bazı erkekler bunu durumu kendilerine bahane olarak öne sürebiliyorlar heyecan bitiyo yani bence sen çok üsteleme ki mecbur olduğunu filan düşünmesin ayrılırsanda seni o şekilde kabul edebilecek birisini bulursun canım dünyanın sonu değil

demişsiniz.
bumu modern entel,aydın.
karıştırmışsınız galiba.

evet canım aynen katılıyorum o kızlarla birlikte olan kendisi ama beyfendi açılmamış gül istiyor ne kızlar var kızlaıkları var sadece ama vücutlarındada her erkeğin izi var ama böyle adamlara böyle kadın lazım

keşke olmasaydi aranızda gecen seyler ama olmus
seni seviyomu sevmiyo mu onu anlamaya caliş ve bence kendini ona mecbur hissetme
olan olmus onunla oldun diye isin nikahla bitmesine gerek yok evet kesinlikle savunulacak bi tarafı yok ve bence olmamalıymis ama geriye donus yok malesefki
onunla oldun diye hayatını zindan etme o seni sevmiyosada sırf aranızda bisey geçti diye onunla evlenmeye de mecbur etme kendini
kaldı ki sevmiyo gibi belki onunda uzerinde bi mecburiyetlik var bilemicem
ama iyi dusunmelisin seni sevmeyen biriylede bişeyler yasadın diye kendini harap etme
bundan sonrası icin pisman olmayacagın seyler yapmalisin pismanlik hakkını kullanmıssın
allah yardımcın olsun
umarım aranız cok iyi olur

aynen bizde beş dk fln konuşuyoruz cnm,ama bnmki istediği zaman gün içi aradığı zamanlarda oluyordu hem biri nsan isterse, tuvalette bile aramazmı

kesinlikle katılıyorum! biz olsak tuvalette bile ararız mesaj atarız bi elle mesaj atarken diğeriyle çalışırız... ben ce yoğunluk iş bi bahane değil karşıdaki insan en azından günde 2 kere bi tuvalete gidiyodur ve 1 dk sını almayacak bir mesaj sanmıyorum ki işine engel olsun. bunlar erkeklerin hep bahanesi bizde bu bahanelere inanmak istiyoruz işte.. sanki ben inanmıyomuyum inanıyorum... bu da gerçek sevgi oluyor işte. biz onlardan bizleri anlamasını beklemiyoruz ki anlamaya çalışmaları bile yeterli bizim için... ne diyim herşey umarım istediğin gibi olur canım çok kötü bişey gerçekten birşeylerde yaşamışsın umarım senin istediğin gibi biri olmayı dener Allah yardımcın olsun hep dua et gerçekten güç veriyor o da olmasa yaşanmaz bu dünyada zaten inşallah aranız düzelir acı çekmezsin canım benim..

Bence sizin ilişkinizde heyecan yok. Biraz heyecan getir arasada açma çok yorgundum yada günüm yoğun geçti dersin ;) oda sana aynı şeyi yapmıyo mu biraz yüreği ağzına gelsin

efet yeninbi karar aldık tatile gideceğiz on beş tatilde, sizce nereye gidelim çok romantik biyer olsun ya
aydın yıldız otel dedik ama bakalım indirim varmış hem
uludağ yani
bnc eçokhoş olucak.
çnki kaymayıda öğrenices hem.
super gçeicek gerçekten dört günlüğüne gidices ama olsun bnce.

Back
X