2. GÜNÜ SABAH KAHVALTIM
On kaşık nesfit (ben yogurtla yedim yogutla daha tok tutuyor)
1 bardak yeşil çay
1 mandalin
2. günüm ama ben çok hızlı kilo alıp veren biriyim yarın bi tartılıcam baklım kaç kilo olmuşum vermişmiyim vermemişmiyim meraklardayım:26: tabiki yağdan gitmiycek sudan gidicek biliorum ama tartıda eksik çıkınca insan yağına suyuna bakmıo
ayrıca dün akşam pide yedim bugün yürüyüş saatimi biraz arttırıcam bakalım sabah yürüyemedim birazdan çıkıp yürüyeyim bari yağmurda yokkenkimse takip etmiyo ama olsun ben sonradan okuyucam yazdıklarımı nerden nereye giyicem yalnız bazı arkadaşların yazılarının altında kaç kilo verdikleri ile ilgili bi çizelge var olurd biri bu msj okursa onu nasıl yaparım bu konuda yardımcı olursa çok sevinicem bende yapmak istiyorum :)
süpersin.böyle giderse kısa sürede verirsin
Ogunlerine salata da eklemen gerekir.. Gunde iki ara ogun yapmalisin, bir kere yarım cay bardagi cerez, 2 tane de meyve eklesen iyi olur,.ufak degisiklikler yapabilirsin. Ben de arada kacamak yapiyorum ama olcu ve oran cok önemli benim vermem gereken 6 kilo var bir haftadir hic kilo vermedim... Dugunun varmis, her sey gonlunce olsun:)
evet gelelim 3. günümüzün özetine :) aslında bugün tartı günüm ama 3 güncük oldu daha çok erken tartılmıyım dedim
3.GÜNÜ KAHVALTIM
1 Domates
1 salatalık
7 yeşil zeytin
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir (kibrit kutusu kadar)
3.GÜNÜ ÖĞLE YEMEĞİM
dershanede olduğum için öğle yemeği konusunda sıkıntı yaşıorum
eti form ve çay
arada bi muzlu süt içtim okadarcık :)
3.GÜNÜ AKŞAM YEMEĞİM
Uzun zamandır canım balık istiodu
bi porsiyon balık
koca bir tabak salata
veeeeeeee kaçamağım 1 bardak kola
bugünde ufak bi kaçamağım var ama okadar olsun dimi ama hadi bakalım birgünü daha bitirdim gitsin kilolar gelsin 40 beden elbiseler ( şuan 42 bedenim)
kahvaltın yine azzzz :) zeytin yok mesela
akşamki kaçamak benimkinin yanında çok masum
Bugün neler yedim neler off diyorum pazar gününün vermiş olduğu güzellikle şımardımda şımardım tutamadım kendimi hava miss nişanlım kalkmış urlada kahvaltıya götürmüş yemiyimde napıyım değilmi ee sadece kahvaltıylada kalmadım :)evet şimdi yediklerimi yazıcam gerçeklerle yüzleşicem :)
4.GÜN KAHVALTI
1 kk peynir
domates,salatalık
8 9 dilim patates kızartması
bıçağımın ucuyla bal kaymak ama çok azcık :)
2 tane sigara böğreği
veeee şu minik yuvarlar pide ekmeklerden
ee bide çay normalde çay pek sevmem ama kahvaltılarda şekerli içerdim bugünde şımarıklık yaptım ve 3 şekerli sadece 1 bardak çayımı hüplettim
kendimi tutmaya çalıştım okadar çok çeşit vardı ki kahvaltıda bu tutmuş halim tutmasam ne olurdu tahmin bile edemiyorum :)
4. GÜNÜ ÖĞLEN
Sabah zaten dünyaları yediğim için öğlen bişiy yemedim :)
4.GÜN AKŞAM
thai salata ve küçük bi bardak zero kola
abartmakta sınır tanımayan ben günün bombasını yaparak akşam yemeyinden sonraaaaaaaaaaaaa waffle yedimmm
pişmanmıyım hayır değilim kim dayanabilir waffleye bugün biraz abarttım ve kaçırdım ama işte pazar günü hep başıma gelio bu pazar gününü tatil günü ilan ediorum bütün hafta yemeyip pazar günü yiyorum :)
Bugün 5. günü geride bırakıorumm acaba vermişmiyimdir çok merak ediyorum ama cumaya kadar bekliycem :) Gelelim bugünün yemeklerine nımm nımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?