Saol canım inş hayırlı olur. Birlikte yaparsak gerçekten başarırız ben tam böyle pes edicekken hemen bu başarı hikayelerini okuyorum. kendime geliyorum. 65 e evt ınmek ınanılmaz suan zor gelıo tartıya bıle cıkmaktan cok korkuyorum yıne ama olsun bı hafta sonra tartılıcam ve gorucem ne kadar kılodayım. 10 kg bıle versem bana kar . o yuzden yapıcaz ılk zaten 1 ay cok onemlı sonra alısıosun bak sen sımdıden 2 kg vermıssın ıns daha cok verırız bana da 44 beden gıymek koyuyo
Iyigeceler arkadaşlar
Aranızda çok ama çok yeniyim, uzun zamandır sizleri okuyarak takip ediyordum üye olmak bugüneymiş. Ben 6 ay önce dogum yaptım 74kg la şuan 65 kiloyum,Pazartesi büyük bîr karar ve azimle diyete başladım, biranda kilo vemek istemiyorum yaza kadar kendime zaman verdim , yalnız olmamak ve destek maiyetinde sizlere sığındım . Yaptıgım diye programında ekmegine şekeri hayatımdan çıkarıp protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim, çünkü oncesinde fazlasıile karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum. Şartım akşam 6dan sorna hiç bir şey yememek. Günde 3bardak yeşil çay ve içebildigim kadar su tüketiyorum,yulaf ezmesi sebze vs önceliğim oldu. Şimdilik herşey yolunda çok kararlıyım. (Insanın aynaya baktığında huzursuz ve kendine birşey yakıştırarmaması çok kötü birşey ) bana + tavsiyeleriniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?