• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartışarak ayrıldığın kreşe geri dönülür mü

hayr kresle baska bi sorunmu yasadiniz demistim. cocuklar krese basladiklarinda aglama gitmek istememe durumlarini yaklasik iki hafta yasarlar. bunu calisanlar ve mudur bilir. dolayisiyla cocuk durmuyor alin demezler. siz almak isterseniz alirsiniz orasi ayri. o yuzden baska bi sorun mu oldu kresle sizin aranizda?
Kadın beni oraya çâğırınca ve çocuğu da skain görünce tepem attı.kadın kafadan uydurmuş.hepsi bu

Ben olsam olaylı bir şekilde ayrıldığım yere,çocuğumu tekrar göndermezdim.
Eşiniz arasa bile çocuğunuzu her almaya gittiğinizde yüz yüze geleceksiniz ve önceden rahatsız olduğunuz ne varsa daha fazla rahatsız edecek sizi.
Muhtemelen onların da size karşı tavırları değişecek.
Şahsen ben,bu şekilde ayrıldığım birisine karşı pozitif olamam,onlar da olmayacaklardır.

Çocuğun dersine müdüre girmiyor ne de olsa.
Çocuğun öğretmeni ile bizzat görüşün , durumu samimi bi şekilde anlatın.
Maddi mesele ile de eşiniz ilgilensin , siz muhattap olmayın.

Devlet okulu olsa vatandaş olarak hakkınız sorun yaşamanız da gidin kaydettirin derdim.Ama özel bir kuruluşun verdiği hizmetten ve ya bana karsi tavirlarindan memnun olmamama rağmen israrla oraya çocuğu vermek istemem mantıklı değil.Bundan sonra da sorunlar yasarsaniz nasıl cozumleyeceksiniz karşı tarafla?

aynı yere vermeyin gerekirse bakıcı tutun.çocuğunuza karşı tutumları eskisi gibi olmayabilir.

Bir ay için vermiştim ve altı gün kalmışyı dolmasına üstelik çocuğun doğumsal kalp hastası olduğunu da en başta söylemiştim ve annannesinin bakacağını biliyorduö şu an ailemle sorun yaşıyırum
Altı günlük parayı mı istediniz

Kreş yönetimi olsam size karsı önyyargılı olurdum

Kadın beni oraya çâğırınca ve çocuğu da skain görünce tepem attı.kadın kafadan uydurmuş.hepsi bu
o kadar degilmis. onceki konularinizi okudum. kresle baska sikintilar da olmus.yine de baska bi alternatifiniz yoksa tatlilikla gorusmeye gidin.durumu anlatin. onlarin yaklasimini gozlemleyin. karari oyle verin.

Kesinlikle vermem , değil 3 hafta gidip sorun yaşadığı kreş . İlk görüşmede içime sinmeyen bi yer 2 senedir arıyor tekrar görüşmeye çağırıyor gitmiyorum.

Eylül ayunda üç hafta kreşe gitti ve bakımı iyiydi ama ufak tefek şeyler yüzünden tartışma yaşadık müdüre ile.iş saatimde çocuk durmuyor diye beni aradı.halbuki gittiğimdr çocuk sakindi.çocuğu kreşten almam için bahane yarattı ben de kalan paramı alıp çocuğu tartışmadan aldım.sonra akşam üstü aradım bu uaptığının etik olmadığını müşteri oldukça oranın var olacağını söyleyip telefonu yüzüne kapadım.çocuğun baakımı iyi idi ama veli olarak değer görmedim üstüne de kıyaftler kaybolunca sorun yaşadım.şimdi tekrar oraya vetmek istiyorum.ne diuprsunuz araymıyprum da
Müdüre neden cocugu kresten almanizi istedi ?
Ayrica siz neden düzgünce konusmak yerine suratina kapattiniz bu yaptiginiz dogru degil
Ben olsam ayni krese vermezdim artik.
Kiyafet kaybolma meselesine gelince benim oglumda 2 yil krese gitti ve surekli kiyafeti kayboldu :( farkli krese giden arkadaslardan da duydum bu problemi demekki çoğu yerde bu sorun yaşanıyor

Siz gitseniz de sizin kaydınızı yapacaklarını sanmıyorum. Zaten oraya tekrar gitmeniz çok anormal bir davranış olur.
Buyrun gelin demiş ama siz öyle yazınca kötü oldum.çocuğ iyi davrsnmsxlar mı ben herşeyi unuturum.orada birsrü öğenci olack benim oğlna tavır mı ypcklar pek sanmıyorum

Buyrun gelin demiş ama siz öyle yazınca kötü oldum.çocuğ iyi davrsnmsxlar mı ben herşeyi unuturum.orada birsrü öğenci olack benim oğlna tavır mı ypcklar pek sanmıyorum
Büyük ihtimal tanımamıştır
Kadın telefonlarınıza çıkmıyordu bile
Bezdirmiştiniz
Az alttan alın bari bu defa fevri davranmayın

O kres olmaz artik.

Suratlarina telefon kapamissiniz.

Almazlar ki sizi tekrar?...
Aldılar bu bir profesyonellik onlar iş yapscak
Ççççççççççç
Büyük ihtimal tanımamıştır
Kadın telefonlarınıza çıkmıyordu bile
Bezdirmiştiniz
Az alttan alın bari bu defa fevri davranmayın
Kadın tanıdı isim verdik ve eşinizle sorun yaşamıştık demiş.eşimde sorunkar olur önümüze bakalım siz çocuğa bakın biz ücretini verelim.geçmişte şöle olmuştı böle olmuştu bunlar gereksiz demiş eşim sıcak davrandı defi biz oğlunuzu sevmiştik vs demiş ben de kadına güveniyorum ama siz içime kurtu düşürdünüz sayın bayanlat

kreş konusunu hatırladım.
abartmıştınız bence. üstünede arayıp suratına tel kapatmışsınız.
eliniz aramaya gitse bile ben olsam almam sizin çocuğunuzu. hem sürekli sorun çıkartacağınızı düşünürüm hemde suratıma tel kapatanı kabul etmem.
başka kreş yada bakıcı bakın bence.

Eylül ayunda üç hafta kreşe gitti ve bakımı iyiydi ama ufak tefek şeyler yüzünden tartışma yaşadık müdüre ile.iş saatimde çocuk durmuyor diye beni aradı.halbuki gittiğimdr çocuk sakindi.çocuğu kreşten almam için bahane yarattı ben de kalan paramı alıp çocuğu tartışmadan aldım.sonra akşam üstü aradım bu uaptığının etik olmadığını müşteri oldukça oranın var olacağını söyleyip telefonu yüzüne kapadım.çocuğun baakımı iyi idi ama veli olarak değer görmedim üstüne de kıyaftler kaybolunca sorun yaşadım.şimdi tekrar oraya vetmek istiyorum.ne diuprsunuz araymıyprum da
Siz tartışmayı müdüre ile yaşamışsınız,öğretmenlerle bir probleminiz yoksa bence sıkıntı olmaz,ama hanımefendinin de yüzüne kapamasanız iyiydi.Artı kıyafet kaybolması ilk haftalar için olabilecek bir sorun,daha başka sorunlar yoksa bakıcıya vermektense verin derim.Kafaya takacak aşırı birşey yaşamamışsınız sonuçta.

Önceki konunuzdan anlıyorum kreş sizin için önemli. Bence olgunluk gösterip özür dileyin müdür hanımdan. suanki durumunuzdan kurtulun, gurur yapma sırası değil

Back
X