• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartışarak ayrıldığın kreşe geri dönülür mü

Peki alt degistirme yemk yedrme yeterince ilgili mi. Icinize siniyo mu. Ve uyku saatleri nasil
Benim kızımın kreşinde 5 aylıktan beri gelen vardı. Şimdi 2 yaşında oldu. Sınıfta 2 öğretmen var. Yemek gibi işlerle ilgilenen ayrıca bir öğretmen daha var. alt değiştirme için başka yere götürüyorlardı. 32 aylıkken tuvalet eğitimini kreşte aldı. Öğle yemeğinden sonra uyuyorlar. Doğru kreşi ve öğretmeni bulursanız içiniz rahat eder.

Peki alt degistirme yemk yedrme yeterince ilgili mi. Icinize siniyo mu. Ve uyku saatleri nasil
Her çocuk kendi yemeğini kendi yiyorçocuğun bakımı içiöe sindi en önemlisi bu kreşte diğer çocuklar tarafındam hırpalanmadı hani hizmet almak için gdiyoruz oraua

Neden bakici asla?
Kreslere cok mu guveniyorsunuz ya da nasil guvenebiliyorsunuz?

Bir ay için vermiştim ve altı gün kalmışyı dolmasına üstelik çocuğun doğumsal kalp hastası olduğunu da en başta söylemiştim ve annannesinin bakacağını biliyorduö şu an ailemle sorun yaşıyırum

Canım ben konunun hatırladım. Sen fazla alınganlık yaptın. 6 gün bile olsa bence kresi müdürü öğretmeni çok zorladın. Artık köprüleri yakarak bıraktığın için ailen ile sorununu düzeltmeye çalış. Eski plana sadık kalın.

Kadın beni oraya çâğırınca ve çocuğu da skain görünce tepem attı.kadın kafadan uydurmuş.hepsi bu
Siz hep size söylenenin yapılanın aslında farklı olduğu hissine kapiliyordunuz. Müdür telefonlarıma çıkmıyor falan da diyordunuz. Bu kadar sıkıntılı bir yer ise nasıl oraya göndermek istiyorsunuz tekrar.

Kalp hastalığı olan bir çocuk sizi daha da endişeli evhamlı alıngan vs artı neyse hale getirmiş olabilir. Zor bir süreç allah kolaylık versin.

Aldılar bu bir profesyonellik onlar iş yapscak
Ççççççççççç

Kadın tanıdı isim verdik ve eşinizle sorun yaşamıştık demiş.eşimde sorunkar olur önümüze bakalım siz çocuğa bakın biz ücretini verelim.geçmişte şöle olmuştı böle olmuştu bunlar gereksiz demiş eşim sıcak davrandı defi biz oğlunuzu sevmiştik vs demiş ben de kadına güveniyorum ama siz içime kurtu düşürdünüz sayın bayanlat

Bence artık siz değil eşiniz muhatap olsun kreş ve sorunları ile.

Back
X