- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi Sabir_tasi
Bnde oyle disunuyorum ama calisirsam baska cozumum yok malesef. Ve kndi isimi kirabilmm icinde bu ise mecburum.1.5 yas kres icin ck erken ama ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnde oyle disunuyorum ama calisirsam baska cozumum yok malesef. Ve kndi isimi kirabilmm icinde bu ise mecburum.1.5 yas kres icin ck erken ama ya
anliyrm keske vermeseniz. daha asilari bile bitmemis oluyor cunku. 3 yas alti krese karsiyim.Bnde oyle disunuyorum ama calisirsam baska cozumum yok malesef. Ve kndi isimi kirabilmm icinde bu ise mecburum.
Benim kızımın kreşinde 5 aylıktan beri gelen vardı. Şimdi 2 yaşında oldu. Sınıfta 2 öğretmen var. Yemek gibi işlerle ilgilenen ayrıca bir öğretmen daha var. alt değiştirme için başka yere götürüyorlardı. 32 aylıkken tuvalet eğitimini kreşte aldı. Öğle yemeğinden sonra uyuyorlar. Doğru kreşi ve öğretmeni bulursanız içiniz rahat eder.Peki alt degistirme yemk yedrme yeterince ilgili mi. Icinize siniyo mu. Ve uyku saatleri nasil
Her çocuk kendi yemeğini kendi yiyorçocuğun bakımı içiöe sindi en önemlisi bu kreşte diğer çocuklar tarafındam hırpalanmadı hani hizmet almak için gdiyoruz orauaPeki alt degistirme yemk yedrme yeterince ilgili mi. Icinize siniyo mu. Ve uyku saatleri nasil
Bir ay için vermiştim ve altı gün kalmışyı dolmasına üstelik çocuğun doğumsal kalp hastası olduğunu da en başta söylemiştim ve annannesinin bakacağını biliyorduö şu an ailemle sorun yaşıyırum
Siz hep size söylenenin yapılanın aslında farklı olduğu hissine kapiliyordunuz. Müdür telefonlarıma çıkmıyor falan da diyordunuz. Bu kadar sıkıntılı bir yer ise nasıl oraya göndermek istiyorsunuz tekrar.Kadın beni oraya çâğırınca ve çocuğu da skain görünce tepem attı.kadın kafadan uydurmuş.hepsi bu
Aldılar bu bir profesyonellik onlar iş yapscak
Ççççççççççç
Kadın tanıdı isim verdik ve eşinizle sorun yaşamıştık demiş.eşimde sorunkar olur önümüze bakalım siz çocuğa bakın biz ücretini verelim.geçmişte şöle olmuştı böle olmuştu bunlar gereksiz demiş eşim sıcak davrandı defi biz oğlunuzu sevmiştik vs demiş ben de kadına güveniyorum ama siz içime kurtu düşürdünüz sayın bayanlat