• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartışarak ayrıldığın kreşe geri dönülür mü

Eylül ayunda üç hafta kreşe gitti ve bakımı iyiydi ama ufak tefek şeyler yüzünden tartışma yaşadık müdüre ile.iş saatimde çocuk durmuyor diye beni aradı.halbuki gittiğimdr çocuk sakindi.çocuğu kreşten almam için bahane yarattı ben de kalan paramı alıp çocuğu tartışmadan aldım.sonra akşam üstü aradım bu uaptığının etik olmadığını müşteri oldukça oranın var olacağını söyleyip telefonu yüzüne kapadım.çocuğun baakımı iyi idi ama veli olarak değer görmedim üstüne de kıyaftler kaybolunca sorun yaşadım.şimdi tekrar oraya vetmek istiyorum.ne diuprsunuz araymıyprum da
çok büyük bir hata yapmışsınız asla bir kapıyı tam olarak kapatmayacaksınız burası Türkiye
Her an döneceğimiz aklınıza gelmeliydi
Aralık bırakmakta her daim daha zekice
Politik olmak oldukça önemli ama nedense Hep duygusal davranıp akıllı davranmamakta ısrar ediyoruz bu her alanda böyle (iş aile)

Bakıcıya verin madem geçici bir süre.Kreşte çok iyi mi bakılıyor sanki.Problemlerinizden belli oluyor,onlarda istememiş.Orda da eziyet görmeyeceği ne malum çocuğun.

Eylül ayunda üç hafta kreşe gitti ve bakımı iyiydi ama ufak tefek şeyler yüzünden tartışma yaşadık müdüre ile.iş saatimde çocuk durmuyor diye beni aradı.halbuki gittiğimdr çocuk sakindi.çocuğu kreşten almam için bahane yarattı ben de kalan paramı alıp çocuğu tartışmadan aldım.sonra akşam üstü aradım bu uaptığının etik olmadığını müşteri oldukça oranın var olacağını söyleyip telefonu yüzüne kapadım.çocuğun baakımı iyi idi ama veli olarak değer görmedim üstüne de kıyaftler kaybolunca sorun yaşadım.şimdi tekrar oraya vetmek istiyorum.ne diuprsunuz araymıyprum da
valla boyle seyler olabiliyor benim basimada geldi ilk donem kizimi krese verdim cok agliyor ve diger cocuklar etkileniyor diye veliler istemedi ogretmende ilk ogretmenligi oldugu icin yapamadi alin demeye getirdi cok uzulerek almak zorunda kaldim esimde gidip mudure olan biteni anlatti ve bayagi kizdi o da bende. 2.donem tekrar ayni okula verdim simdi 3 gundur gidiyor. ilk donem oglenciydi simdi sabahci verdim o velilerle muhatap olmayacagim sinifta ve ogretmeni de cok iyi 3 gunde alisti okula yavrum . hakkınızda hayirlisi olsun sizinde herkesinde

O kdr olaydan sonra cocugu oraya emanet etmek? Baska bi alternatif bulun mumkunse..

Buarada ne demek cocuk durmuyo gelin alin? Ordakilerin isi ne pardon? Aglaya aglaya alisacak yani..

Ben oglumu ilk verdim krese agliyodu tabii.. oyle aglioduki kusuyodu.. kusarsa cagirin beni diodum. Haricinde her zarta zurta gidip alirsan cocuk alisir mi? Bi kac saat bi kac saat alisti. Baska yolu yok

Bu işi yapmış birisi olarak çok açık söylüyorum . Kırmazdım sizi ama derdim ki çok isterdim ama okulum dolu . Asla almazdım çocuğunuzu .

Çocuğunuzu emanet ediyorsunuz , keşke biraz alttan alsaydınız.Çocuğunuzla güzel ilgilendiğini düşünüyorsunuz böyle fevri çıkışlar yapmamak şartıyla tekrar verebilirsiniz.

Bence siz bakıcıyı da bezdirirsiniz. Çok gereksiz ayrıntılara takılıyorsunuz. Benim kızım da 10 aydır kreşte. Tokalarından üst başına bir sürü şey kayboldu. Sonra geri geldi. Başkalarının kıyafetleri geldi. Yıkadım, ütüledim, çantaya koyup bunlar bizim değil deyip geri verdim. Müdüre hanımla en kibar şekilde konuştum. Onlara en kıymetli varlığımı emanet ediyorum. Siz çok fevrisiniz. 3 gün sonra kreşte başka şeye sinir olursunuz yine:işsiz:

Problem olan sizsiniz kres degil. Hic kusura bakmayin sirf para veriyorsunuz diye ufak tefek seylere bile takilirim yapmicaktiniz. Ayrica veli olarak nasil bir deger bekliyordunuz,o kadar yogunlukta cay kahve vs.. mi bekliyordunuz. Cocuk durmuyorsa mecbur aricak oryantasyon doneminde cok normal seyler bunlar.Iyi aramasin cocuk aksama kadar aglasin o zaman mutlu olurmuydunuz boylesine? Esyalarin kaybolnasida olabilcek durum buda normal.Sizi orasi zaten gozden cikarmis bir daha geri donmeyin lutfen,itici olucaktir.

Arkadaslar konuyu sabote etmek istemiyorum ama bisey dorabilir miyim. Krese gonderen arkadaslar cocuklariniz kac yas. Benim oglum 19 aylik. Bnde ise baslama gibi bi durumum olacak yakinda. Krese gondermem saglikli mi o ay icin. Daha cok kucuk gibi geliyo bana

Ailwmle ilfili sorun yaşıuoeum çocuğun bakımı ile ilfili.çocuğun bakımı iyiydi bir ay için annem gelenw kadar vermiştim ve başta da onu söylemiştim.kadın geçici olduğumuzu biliyordu o da ona göre bize davrandı ve sorun yaşamdı başka kreş yok bakıcıya asla vermem
asla asla demeyin. Bunca insan bakiciya emanet ediyor kotu mu ediyor

Arkadaslar konuyu sabote etmek istemiyorum ama bisey dorabilir miyim. Krese gonderen arkadaslar cocuklariniz kac yas. Benim oglum 19 aylik. Bnde ise baslama gibi bi durumum olacak yakinda. Krese gondermem saglikli mi o ay icin. Daha cok kucuk gibi geliyo bana
Benim kızım 25 aylık başladı. Aslında bana kalsa daha küçük de başlardı da kış bitsin diye beklemiştim. Mümkünse nisanı bekleyin hastalıklar azalsın.

Benim kızım 25 aylık başladı. Aslında bana kalsa daha küçük de başlardı da kış bitsin diye beklemiştim. Mümkünse nisanı bekleyin hastalıklar azalsın.
Peki alt degistirme yemk yedrme yeterince ilgili mi. Icinize siniyo mu. Ve uyku saatleri nasil

1.5 yas kres icin ck erken ama ya

Back
X