Tartışırken ağlıyor musunuz?

Uzun bir tartışmaysa genelde evet ağlarken buluyorum kendimi. Başlarda gayet ciddiyim, zart zart söylüyorum laflarımı ama bana yapılan haksızlıkların, kötülüklerin, çektiklerimin zirvesine ulaşırken dudaklarım titremeye ve ağzım yamulmaya :KK57: gözlerim ıslanmaya başlıyor. Giriş sert, gelişme; anlatım güçlendikçe, duygular şelale, sonuç; Nirvana'ya ulaşıyorum :confused: Hayır yani ağlayınca insan duygu sömürüsü yapıyor gibi de algılanabiliyor ya da sinirleri iyice yıpranmış da her şeye ağlarmış gibi... Tartışırken ağlamasam bile bittikten sonra ağlıyorum bazen aklıma gelip gelip, üfff buna da çok sinir oluyorum ya, aklıma komik şeyler getirmeye çalışıyorum ama olmuyor.

Ben üzerime gelinirse ağlıyorum, biri sesini yükseltince dahi sinirleniyorum hiçbir şey diyemeden ağlıyorum, başta tartışır gibi oluyorum ama sinirlerim kaldırmıyor ağlayan ben oluyorum, bilmiyorum neden böyle.

Yanlız değilsin bende öyleyim.Sinirlenince özellikle tartışırken ağlıyorum.Hele ki dışardan olayı dramatik hale getirmeye çalıştığım zannediliyor diye düşününce kendimi tutsam bile ağlıyorum.

Cevaplar için teşekkürler.
Ağlamam diyenleri kiskandim bende öyle olsam keskee

Bu durum bende de var malesef konuşacak çok şeyim var nasıl anlatacağımı da biliyorum Uslüp olarak güçsüz bir insan değilim ama canımı sıkan beni üzen bi konu hakkında konuşurken kendimi tutamıyorum dediğiniz gibi ağlamaktan konuşamıyorum bile bu huyuma deli oluyorum kendimi her seferinde frenlemeye çalışıyorum ama çoğu zaman başaramıyorum malesef

Yoksa bir tek bende mı var bu sorun.
Nedeni nedir merak ediyorum.
Bu aralar hayatım baya karışık ailemle sürekli çatışma halindeyim..
Kendimi savunmam gerek,laflarim var söyleyecek soyleyemeden gözlerim doluyor ağlamaklı oluyorum,sesim tuhaf çıkıyor bu sefer. Neden aglamadan, dim dik durarak konuşamıyor, tartisamiyorum ki !
Sinir oluyorum kendime :KK43:..
ben de ağlarım :)

Maalesef bende ağlarım tartışırken.
O yüzden aynı evin içinde yaşamama rağmen sevgilime tartışma çıkar, konuşamam diye şu rahatsız ediyor, bu sinir ediyor diyemiyorum. Allahtan o anlıyor beni de o yüzden sorun olmuyor pek ilişkimde ama aksi durum olsaydı çekilmez bir hal alırdı. Huy sanırım artık bu değişecek gibi gelmiyor bana :/

Back
X