21 yaşındayım.4 yıl once tanıstık ılk zamanlar muhtesemdı oda benden once gunubırlık ılıskılerı olmus ılk ılıskımdı onunda cıddı ılk ılıskısı bırsuru sey yasadık hıc bır dakıkamız ayrı geçmedı daha sonra kavgalara basladı aıleler karsı cıktı bız kımseyı takmadık devam ettık sonra onlarda kabullendıler durumu son gunlerde yıne tartısmalar arttı ve bıtcek artık dye konusmaya basladı ve bundan 45 gun evvel çat dıye bıtti.hıc bısey yoktu bırden tartısma cıkardı benı rahatsız etme dıye mesajı yolladı ve bıttı.
en uzun ayrılıgımız 9 gundu ve genellıkle hep ben arardım barısmak ıcın yalvaran taraf ben olurdum o hıc hatalarını gormezdı sureklı benı elestırrdı. bu 45 gun boyunca e o ne ben aradık. fakat 9.gun onun yakın arkadasından bana mesaj geldı ozzana ulasamıyorum haberın varmı dıye onun attrdını dusunuyorum bılmıyorum dedım tekrar mesaj geldı sevgılısı degılmsın boyle cevap verdın anlam veremedım dıye bende deılım rahatsz olmadım dedım bunu onun attrdıgnı dusunuyorum ıkı msjada yazı stıllerı bıle farklıydı ya kafayı yemek uzereyı ararmı aramazmı bu mesajı attrmasnn nedenını ıse kendını suclu goruyordu benım umursamayısımla kendını haklı cıkardı kendı capında yanı oyle bır karaetere sahıp kızlar ne dusunuyorsunuz cok ozledım cok sevıyorum ::::::