Tartışma çıkardı,beni rahatsız etme diye mesaj yolladı ve bitti..

Safinaz57

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
653
25
118
İstanbul
21 yaşındayım.4 yıl once tanıstık ılk zamanlar muhtesemdı oda benden once gunubırlık ılıskılerı olmus ılk ılıskımdı onunda cıddı ılk ılıskısı bırsuru sey yasadık hıc bır dakıkamız ayrı geçmedı daha sonra kavgalara basladı aıleler karsı cıktı bız kımseyı takmadık devam ettık sonra onlarda kabullendıler durumu son gunlerde yıne tartısmalar arttı ve bıtcek artık dye konusmaya basladı ve bundan 45 gun evvel çat dıye bıtti.hıc bısey yoktu bırden tartısma cıkardı benı rahatsız etme dıye mesajı yolladı ve bıttı. :( en uzun ayrılıgımız 9 gundu ve genellıkle hep ben arardım barısmak ıcın yalvaran taraf ben olurdum o hıc hatalarını gormezdı sureklı benı elestırrdı. bu 45 gun boyunca e o ne ben aradık. fakat 9.gun onun yakın arkadasından bana mesaj geldı ozzana ulasamıyorum haberın varmı dıye onun attrdını dusunuyorum bılmıyorum dedım tekrar mesaj geldı sevgılısı degılmsın boyle cevap verdın anlam veremedım dıye bende deılım rahatsz olmadım dedım bunu onun attrdıgnı dusunuyorum ıkı msjada yazı stıllerı bıle farklıydı ya kafayı yemek uzereyı ararmı aramazmı bu mesajı attrmasnn nedenını ıse kendını suclu goruyordu benım umursamayısımla kendını haklı cıkardı kendı capında yanı oyle bır karaetere sahıp kızlar ne dusunuyorsunuz cok ozledım cok sevıyorum :::::::(

gördüğüm kadarıyla fedakar taraf siz olmuşsunuz
ama sanmam sağlıklı bir ilişkiniz olsun.
Sizi sevse bu kadar zaman beklemezdi.
Hep siz üstüne düşün hep siz alttan alın hep siz sırtını sıvazlayın istiyor galiba eski sevgiliniz..
Bence kendinizi uzak tutmaya bakın şu dönem.Onun size gelmesini bekleyin.Bakalım size yaklaşımı nasıl olacak ve sizi kazanmak için ne gibi çaba gösterecek.
eğer bu seferde siz barışmak için uğraşırsanız zafer eski sevgilinizin olacaktır!

sakın arama ya.bırak ne yaparsa yapsın. zaten kim bilir neler de yapıyordur. yasın küçük daha. okdar cok iyileri cıkar ki. ya işin içine sevgi ask girince farkındayım zor oluyor. ama var ya yapılması gereken mantıklı olmak sanırım . hele de senin yasında . akıllı ol kendini buna harcama. zaten emin ol bak seni kesin arıycak. cok zaman gectiüstünden diyceksin ama bekle..biraz daha arıycak. o zaman sölersin aldıgın kararları artık.umarım her sey guzel olur adına.

daha 21 yaşında genceciksin canım, hiç uğraşma derim, yolu açık olsun de sadece

Kızım seni seviyorsa adam gibi arar hep verici olup bu delikanlıları tepenizede çıkarmayın!

evet hep ben fedakarlık yaptım hıc bızaman kendını suclu gormedı buna ızın vermedım cunku bukadar zamanın gectıgıne hala ınanamıyorum belkı sadece alıskanlık saolun onemseyıp cevap verdıınız ıcın umarım atlatırım:(

Şimdiye kadar oldukça fazla fedakarlık yapmışsın anladığım kadarıyla. Şuana kadar aramamış olması da ilginç, seven biri için. :26: Daha çok gençsin, sıkma canını. Kesinlikle hiçbir şey yapma. Her ne kadar en zor olan bu olsa da seni en sağlıklı çözüme yine bu yol kavuşturacaktır ancak.

Sabır deyip bekle. Tamamen biterse de derin bir nefes al ve haytına devam et. Kimse senden daha kıymetli değil. :34:

İnsan ilişkiye mutlu olmak için,2 kalbi bir yapmak için başlar.İlişkide aşktan sevgiden daha önemli şylerde var.başta çok seviyorum onsuz yapamam deriz ama yanlışlar üstüne yanlışlar eklenincede içindeki sevgi zamanla tuzla buz olup kırılır.sana yapılan o kadr kötü muameleye rağmen sen onu hala ilk günki gibi sevebilecek misin?bence sanmıyorum.kadınlar her zaman affeder ama asla unutmazlar.şimdi arayıp sorsan ya da tam tersi olsa yeniden barışsanız bile hiç bir şey eskisi gibi olmaz.her zaman sana yaptığı haksızlıklar terkedişler aklına gelecek.4 yıl yaşanmışlıklar var vede ilkin.ama her ilkin bir sonuda vardır.önemli olanda zaten son'u bulmak değilmi:)o yüzden silkelen ve kendine gel,mantıklı düşünmeye çalışşş.aşkın gözünü kör etmesine izin verme.sana şuandan itibaren ne barış ne barışma ne ara ne sor diyebilirim ama sadece onun sana yaşattıklarını düşün en önemliside çektiğin acıları....Hakkımızda hayırlısı olsunn...ne kadar uzun yazmışım yaaa:):1::1::1:

dıceksınızki hala beklıyorsun ama elımde degıl bıttı ıste ama dayanamıyorum buna telefonlara bakıyorum hala arar dıye bılıyorum olmıcak bu. bunca zamanda unuttu bile bunu hıc hakketmedım:(

Bu erkekleri neden bu kadar şımartıyorsunuz tepenize çıkarıyorsunuz bittiyse bitmiştir işte neden kendini üzüyorsun ki bu kadar.......

dıceksınızki hala beklıyorsun ama elımde degıl bıttı ıste ama dayanamıyorum buna telefonlara bakıyorum hala arar dıye bılıyorum olmıcak bu. bunca zamanda unuttu bile bunu hıc hakketmedım:(

yanlış erkeğe aşık olmuşsun fazla arabesk yapıpta üzülmeye değmez !

Yerinde olsam ne üzülürüm ne ağlarım nede unutamıyorum çok seviyorum özledim vs.

gibi düşüncelere kapılırım...

Ciddi bir ilişki fedakarlık ister,öyle tek taraflı olmaz.

Arayan hep sen olmuşsun...Demekki bu ilişkiyi ayakta tutmaya çalışan yalnızca sensin

Kaybetme korkusu olan yine sensin.

Bugüne kadar yapmadığın birşeyi kendin için yap ve ARAMA!

Hatta arasa bile kabul etme..

Bazı şeyleri noktalamayı,hayır demeyi ve bitirmeyi öğrenmelisin.

Gençsin,daha kimleri seveceksin,kimler çıkacak karşına

Onu hayatının merkeziymiş gibi adlandırıp yaşama

İnsanlarçoluğu çocuğu varken kocalarından ayrılabiliyorlar

Bunları düşün,ev bark bırakmak kolay değil

kaldıki senin sevgilin şuanda...

Duygusallığı bırak,durumunu dahada zorlaştırma ve bu süreci sağlıklı bir şekilde atlat bence.

Erkekler çok karmaşık değil ... Aksine çok düzler.
İstiyorlarsa ararlar, istemiyorlarsa aramazlar... Kafaları bizans oyunlarına çalışmaz..
Arkadaş devreye sokup ayrıldığı kişiyle ilgili bilgi almak gibi konular sadece bayanlara has özellikler..
O yüzden herşeyden ümit kapıp kendi kendinize gelin güvey olmayın..
Sıkılmış bitirmiş ilişkiyi... canı tekrar dönmek isterse kendisi direk arar sizi.. istemezse aramaz..
Lütfen kendinize saygınız olsun, ödün vermeyin kimse için değmiyorsa eğer..

Back
X