Tartışma da cevap vermeyen eş

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.693
63
Bana göre çok haklı olduğum bir konu yüzünden şuan sinirden ölüyorum..baya da soylendim bağardim cagardim hatta yarın eşyalarımı toplayıp gidiyoruz çocukla bile dedim...adam ağzını açıp tek kelime etmiyor güya yüz ifadesi falan üzülüyor sadece..bı cevap ver ya bişe de ..gerçekten bişey demedikvr beni takmadigini hissettikcedaha da sinirlendim ..bide geldi yatağa yatıyor peşime ..kovdum yataktan ses etmeden gitti başka yatakda gayet uyuyor şuan...ben sinirden uyuyamıyorum avazım çıktığı kadar bagarmak istiyorum...

Bende kavgada bi yerden sonra susmayı tercih ederim herkezin karekteri farklı

Belki iyice yükselmemeniz için ses etmiyodur. Durun sakin olun.

Öfke ile hareket etmeyin.

Annem hep der ki: öfke gelir göz kararır, öfke gider yüz kararır.
Hem o hemde umursamazlık seziyorum ben artık ..eskiden karşılıklı konuşarak tartışıp halledersik son zamanlarda böyle olmaya başladı ..derdimi bile anlatmak istemiyorum ona cunku çare aramıyor benimle snaki , hayatimi hissettiklerimi umursamıyor gibi ,baksın çocuklarıma bagarsin dursun ben ise kaçar byy diye algılıyorum

Gerçekten en iyi tepki, tepkisizlikmiş. Bir kez daha anladık. İşiniz zor.

Kurmamak için muhtemelen.
Sizde bence biraz kendinizi dinleyin.
Ani karar vermeyin.
Bu arada konu ne

Gerçekten en iyi tepki, tepkisizlikmiş. Bir kez daha anladık. İşiniz zor.
Kesinlikle yaa güzel guzelcevap verse beni tatmin edici şeyler söylese ağzı laf yapsa gerçekten ikna olucam ama yok TV ye bakıyor güya üzgün bir ifadeyle ama içinde ne derse desin gibi bir şeyler var ..kadınlar hisseder

Ben bazen tepki göstermiyorum ve kendimi geri çekiyorum, çünkü konuşsam hem ortam daha kötü olur hemde ağır konuşurum. Siz bu kadar patlarken üstüne çocukla tehdit ederken oda sizin gibi bağırıp çağırsa daha mi iyi? Bide evde cocuk varken üstelik. Öfke kontrolü sırf erkeklere lazım değil

Hem o hemde umursamazlık seziyorum ben artık ..eskiden karşılıklı konuşarak tartışıp halledersik son zamanlarda böyle olmaya başladı ..derdimi bile anlatmak istemiyorum ona cunku çare aramıyor benimle snaki , hayatimi hissettiklerimi umursamıyor gibi ,baksın çocuklarıma bagarsin dursun ben ise kaçar byy diye algılıyorum
Konuyu bize açarsanız dışarıdan bir göz olarak daha objektif yorumlarız.

Ben bazen tepki göstermiyorum ve kendimi geri çekiyorum, çünkü konuşsam hem ortam daha kötü olur hemde ağır konuşurum. Siz bu kadar patlarken üstüne çocukla tehdit ederken oda sizin gibi bağırıp çağırsa daha mi iyi? Bide evde cocuk varken üstelik. Öfke kontrolü sırf erkeklere lazım değil
Yatak size ait bir alan değil eşinizi kovma hakkınız olduğunu da düşünmüyorum bu yüzden. Eşiniz en iyisini yapıyor belli ki sakinleşmenizi bekliyor, kalkıp size sizin gibi öfkeyle tepki verse daha mı iyiydi? İş kim bilir nerelere giderdi o zaman?
O benim huyumu biliyor ama o anda güzel söz duysam hemen düşerim ..işine gelmiyor son zamanlarda sikintilarimiza çare aramıyor ben böyle patlayınca da susuyor uyuyor sabah işe ..

Haksız olmasına rağmen kendini savunuyor da olabilirdi. Belki sustuğu kabullendiği anlamına geliyordur.

Susabilmek çok zor birşey enişte zoru başarmış.

sessiz atın çiftesi pek olur derler.abartma işte.
konu ne birde açıklasan

Hakli da olsa bana bağırıyorsa asla konuşmam susarım muhattap olamam yani . Sakinlesin ve bırakın haksızlığını kabul edip kendisi konuşsun

O herzaman kolay olmuyor işte...ayrıca ben susup sorunu acmasam açmaz mutfaktan biseleralir yer çay içer sonra miymiy yatar ve uyur...
Kolay olmuyordur eminim.
Fakat sizin konuşmanız sadece öfkenizi arttırıyor gibi.. Ne problemi çözüyor, ne sizi rahatlatıyor.
Siz yaşadığınız problemden başlayan öfkenizi eşinize doğru değiştişrip, probleminizi çok daha çözülmez hale getiriyorsunuz.

Back
X