Tartışma da cevap vermeyen eş

O benim huyumu biliyor ama o anda güzel söz duysam hemen düşerim ..işine gelmiyor son zamanlarda sikintilarimiza çare aramıyor ben böyle patlayınca da susuyor uyuyor sabah işe ..

Siz de eşinizin huyunu biliyorsunuz. Eşiniz her tartışmada ortalığı yatıştıran taraf olup sizin huyunuza gitmek mecburiyetinde değil. Bence sizde öfke kontrolü var hele ki çocuğun olduğu bir evde böyle patlayarak sıkıntılarınıza çare bulamazsınız.

Siz de eşinizin huyunu biliyorsunuz. Eşiniz her tartışmada ortalığı yatıştıran taraf olup sizin huyunuza gitmek mecburiyetinde değil. Bence sizde öfke kontrolü var hele ki çocuğun olduğu bir evde böyle patlayarak sıkıntılarınıza çare bulamazsınız.
Evdeki kadının ruhunu güzelleştirende veya başka hale getirende çoğu oranda erkektir ama..uzaktan kulağa hoş gelir yasananlar sıkıntılar

Şu erkekler var ya çok çakallar...
Kendi kafasını ağrıtmamak ve yorulmamak için soylensin bakalım nasıl olsa susar modunda...
Sen çal davulunu diyor, keyifimi bozamıcam diyo...
Bi de haklı olduğun kesinse hele çıtları çıkmaz...

Kendini yorma lütfen...Sen de dinlen bak keyfine...Haklısın hayatım ben öküzün, yontulmamış odunun tekiyim, orda hatalıydım dese ne olacak? Adam aynı adam değişmez zaten...
Senin de şu lafı duymak için zavallı gibi çırpınmana gerek yok...İhtiyacın yok
Sen de o ne derse birkaç gün sessiz kal, o ne yaptıysa sen de oyle yap

Evdeki kadının ruhunu güzelleştirende veya başka hale getirende çoğu oranda erkektir ama..uzaktan kulağa hoş gelir yasananlar sıkıntılar

Sizi bu hale eşinizin getirdiğine inanıyorsanız boşanabilirsiniz. Yok eğer evliliğinize devam etmek niyetindeyseniz ona göre davranacaksınız. Öfke patlaması yaşayarak, bağırıp çağırarak, yataktan kovarak kendinizi çok haklı gördüğünüz konunuz her neyse onu çözebileceğinize inanıyor musunuz gerçekten?

O benim huyumu biliyor ama o anda güzel söz duysam hemen düşerim ..işine gelmiyor son zamanlarda sikintilarimiza çare aramıyor ben böyle patlayınca da susuyor uyuyor sabah işe ..

İletişim sorunu varsa bunu çözme yollarına girin beraber. Bağırıp çağırmak insani birbirinden uzaklaştırır, sağır yaoar karşıdaki insana. Sahsen bana birisi bağırsa arkamı döner giderim. Tartışma konusu ne bilmiyorum ama ortada bir çocuk var ve onlar çok korkuyor böyle durumlarda. Onun icin zorda olsa yinede kendinizi tutun.

Siz eşinizin sessiz kalmasına sessiz bile kalamazken, eşinizin siz esip gürlediğinizde, size güzel birşeyler mi söylemesini bekliyorsunuz?
Zor...

tepkisiz insanlarin ici daha fena olur
bende kilitlenirim cevap veremem tabiri caizse mallasirim

Siz eşinizin sessiz kalmasına sessiz bile kalamazken, eşinizin siz esip gürlediğinizde, size güzel birşeyler mi söylemesini bekliyorsunuz?
Zor...
Ben esip gurlesin demiyorum ki ..konuşsun cevap versin güzel guzel açıklama yapsın ben zaten hemen iniveriyorum biliyorum bunu o da biliyor

Ben esip gurlesin demiyorum ki ..konuşsun cevap versin güzel guzel açıklama yapsın ben zaten hemen iniveriyorum biliyorum bunu o da biliyor
Bence o da sizden aynen bunu bekliyordur.
Bir de:
Hemen "inivermek" ten daha kıymetlisi hemen "çıkıvermemek"

Sizi bu hale eşinizin getirdiğine inanıyorsanız boşanabilirsiniz. Yok eğer evliliğinize devam etmek niyetindeyseniz ona göre davranacaksınız. Öfke patlaması yaşayarak, bağırıp çağırarak, yataktan kovarak kendinizi çok haklı gördüğünüz konunuz her neyse onu çözebileceğinize inanıyor musunuz gerçekten?
Kavgayla bişey hallolmaz bunun hepimiz bilincinde olan insanlarız .esle ilgili.ters bir durum.oldugunda bu ruh haline girebiliyorsak sebebi zaten karşı tarafki o an böyle olmuşum..yataktan kolay kolay git demem ama arsız hissetttim.okadar şeyi duyup uzlaşma sağlama gereği bile duymadan gelip sinsi sinsi yatağa yatması ben hamile ve sinirden patlarken ,bence haketti

Çok ama çok gitmek istiyorum bu durumlarda ama gidemem buna gücüm yok ..:KK43: o an sinirle dedim ama ne önemi var bunu diyebilmek de acı bence
Şöyle bi konu var, çoğu erkek eşlerinin evi bırakmayacağını, giremeyeceğini bildiği için daha da konuşmaz, susmuş ve umursamaz oluyorlar.
Sizde onun gibi olmayı denesenize mesela ilgilenmeyin onunla, TV karşısına geçip bı konu hakkında soru sorduğunda tepkisizce bakın inanın işe yarıyor.
Ondan umudunuz kalmamış gibi hiç umrunuz değilmiş gibi yapın bak nasıl bal arısı gibi pervane oluyorlar.

Bana göre çok haklı olduğum bir konu yüzünden şuan sinirden ölüyorum..baya da soylendim bağardim cagardim hatta yarın eşyalarımı toplayıp gidiyoruz çocukla bile dedim...adam ağzını açıp tek kelime etmiyor güya yüz ifadesi falan üzülüyor sadece..bı cevap ver ya bişe de ..gerçekten bişey demedikvr beni takmadigini hissettikcedaha da sinirlendim ..bide geldi yatağa yatıyor peşime ..kovdum yataktan ses etmeden gitti başka yatakda gayet uyuyor şuan...ben sinirden uyuyamıyorum avazım çıktığı kadar bagarmak istiyorum...
Benimki de aynen böyle çatlıyorum sinirimden cevap vermedikçe
taş olsa çatlar söylediğim laflara agzını bile açmıyo
Cevap verene kadar bulaştığım bile oluyor 🤣
Erkekler kavgadan hoşlanmıyorlar sanırım

Karşımdaki kavga etmeye yer arayınca bende konusmuyorum acıkcası aynı benim huyum kisiyi sevmediğimden değil kavgacı insanları sevmiyorum kavga etmek bana göre değil esinizde size yükselse nolur hic düsündünüz mü? Adam adım atıyor işte size daha ne yani sular durulsun bekleyin

Back
X