Bu kadar stres olacağınıza yardım edemem anlamıyorum deseydiniz daha mantıklı olurdu. Müdür ödev vermiş gibi niye ezildiniz başta bunu sorgulayın. Eşinizden psikolojik baskı görüyorsunuz izlenimi aldım.
Maddi problemler sıkıntı yaratabiliyor özellikle tek çalışan erkekse söylenme hakkını kendinde görüyor. Bir süre işe girip destek olabilirsiniz imkanınız varsa.
Sizi ezmesine kesinlikle izin vermeyin.
Sizi her defasında nasıl azarlayabilir? Siz onun çalışanı değil eşisiniz ki insan çalışanına böyle davranmaz, size hiç saygısı yok utanması da yok. Bırakın gidin aklı başına gelsin gelmiyorsa da zaten böyle devam edemezsiniz.
Yaparsın dediğinde net olmalıydınız, pandemi döneminde saçlarımı kendim kestim, saçlarım dalgalı olduğundan hata kaldırıyor ama bir başkasının saçını kesemem, kaşlarımı kendim alıyorum ama yine bir başkasınınkini alamam çünkü kaş yapayım derken göz çıkarırım, anlamıyorum sonuçta.En başından beri hem ciddi hem şakayla karışık söyledim ben berber değilim korkuyorum dedim git berbere misler gibi ol dedim ama yaparsın yapacaksın modunda en sonunda böyle oldu işte
Yaparsın dediğinde net olmalıydınız, pandemi döneminde saçlarımı kendim kestim, saçlarım dalgalı olduğundan hata kaldırıyor ama bir başkasının saçını kesemem, kaşlarımı kendim alıyorum ama yine bir başkasınınkini alamam çünkü kaş yapayım derken göz çıkarırım, anlamıyorum sonuçta.
Eşim yıllardır makineyle kendi traş oluyor, bana bir kere teklif etti yapamam dedim konu kapandı.
Pandemi sebebiyle birçok aile maddi zorluk yaşıyor, olayı maddiyata bağlayıp size patlaması yersiz zira siz ondan ayrı bir hayat yaşamıyorsunuz, ona ne kadar zorsa size de zor, bu tip bahanelerin arkasına sığınmasın.
En başından beri hem ciddi hem şakayla karışık söyledim ben berber değilim korkuyorum dedim git berbere misler gibi ol dedim ama yaparsın yapacaksın modunda en sonunda böyle oldu işte
Bunun çalışmakla ilgisi yok.Çok küçük bir ilçede olmasam deli gibi çalışırım.Ama iş imkanı maalesef yok. Ve dediğiniz gibi her konuda söz hakkı kendisinde oluyor.Artık ezildiğimi çok net hissediyorum.Üzerimde ki KPSS baskısı zaten cabası..Ne yapsa bana yapmış oluyor işte çalışmak bu yüzden kadınlar için önemli
Yaşadığı hayattan bu kadar mutsuzsa boşanırsınız mutsuzluğu sona erer, ufak tefek tartışmalarda eşler birbirini tolere eder etmeli ama hayatın bize yüklediği tüm olumsuzlukları eşe yıkamayız, borç varsa siz olmasanızda borç olacaktı, yine harcamaları olacaktı, yine saçını traş ettirme sorunu yaşayacaktı.Pek tabiki.. O ne yaşıyorsa bende onu yaşıyorum.Maddi konularda sorgulamam, bişeyler için dayatma da yapmam ama tüm harcamaların, tüm borçların yaşadığı hayatın müsebbibi benim gibi oluyor böyle olunca.Bende geride kariyerimi bıraktım bende böyle yaşamayabilirdim neticede.Teşekkür ederim
Bunun çalışmakla ilgisi yok.
Siz çalışsanız da tıraşı beceremediniz diye size yine hakaret edecekti.
Önemli olan tavrınız.
Eşiniz ısrar ediyor diye laf işiteceğinizi bile bile o işe kalkışmayın. Sizi kovup aşağıladığında gidip yardım teklif etmeyin. O kadar lafı yiyen sizken neden suçlu gibi duruyorsunuz?
Ben de çalışmıyorum. Eşim ben kazanıyorum, sen yiyorsun vb sözler söylese ya da ima etse, erkeksin elbette çalışacaksın, madem zor geliyor evlenmeyecektin derdim.
Eşinize net tavır koymazsanız artarak devam eder. Ayrıca sorunları varsa sizinle konuşarak, dertleşerek çözüm arasın. Bağırıp çağırınca gökten para mı yağıyor? Sizin suçunuz mu maddi sorunlar? Sizi stres topu yapmasına izin vermeyin. Çünkü değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?