Tartışma Sebebimiz Daha Doğrusu Ağlatılma Sebebim

Konuşun ve eğer alttan alıp özür dilemezse rest çekin.
Siz onun eşisiniz. O evde sığıntı ya da besleme değilsiniz.
Ayarsız davranmaya devam ederse, onsuz da gayet iyi yaşayacağınızı ona gösterin.

Eşiniz sizi sevgiliyken de dış görünüşünüzü, davranışlarinizi eleştirip, küfür hakaret ediyormuş ki zaten.
Bile bile evlenmissiniz, değişen birşey olmamış
evlenince doğal olarak.
Hay siz çok yaşayın Yabanelma, eski konularından bahsettiğinizde, flört ve nişan dönemi konularına bakayım dedim meraktan, adam bağıra bağıra geliyorum demiş zaten.

Olur canm iş stresi bahaneler arıyor baksana stresini atmak için çok ciddiye alma geçici bir süreç de sabret biraz çokta ciddiye alma.. Uzun vadede böyle devam ederse bıseyler düşünürsün ben geçici olarak görüyorm stresli belli üstüne gitme

Çok pardon ama, bu adam sevgililikten arızaymış, nişanlılık yine berbat geçmiş daha hala evlenmeye zorlamışsınız.

Yetmemiş bebek istediğiniz halde adam istememiş, arabaya heves etmiş.

Çok net değil mi evli kalmak istemediği, veya aile olmak istemediği???

Ne için zorluyorsunuz?

İsminizi görünce üzüldüm. Cerkeslerin kültüründe kadınlara değer verilir. Esiniz bundan hiç nasibini almamış. Hepimizin stresi var. Bu bize esimize pis davranma hakkını asla vermiyor

Daha sevgiliyken kız arkadaşının saçını başını, kaşını gözünü, ailesini beğenmeyen adama saray soylusu musun deyip terk edeceksin, tam terk edilmelik tiplerden.
Evlenince yüksek irtifa sarhoşluğu yaşamaya başlamış.

Onun maddiyatının bozulmasına siz mi sebep oldunuz?
İntiharın eşiğine siz mi getirdiniz?
Siz aynı psikolojik bunalımlardan geçip, hırsınızı Kocanızdan aynı onun şimdi yaptığı gibi çıkarsaydınız eşiniz ne yapardı?
???

Valla ben sonradan değişen (benimki gibi) kocalar için birşey diyemiyorum. Ambalajı janjanlı, sindirella modunda evlenip birden külkedisi olana ne diyebilirim ki?

Ama böyle davul zurna eşliğinde "Sana hayatı zindan edeceğim" diyen erkekleri zorla koca yapma işine aklım ermiyor. Hadi diyelim Mazoşist sin. E birde çocuk istiyormuş...

Konu sahibesi kırılmasın ama benimde aklım almıyor, aşk yüzünden desem ben de aşkla evlendim ama bana böyle şeyler yapsa arkamı döner giderdim.
Doğru dürüst erkekleri tenzih ederim ama yanar döner artist adamları böyle havalandıran maalesef kadınlar.

Şuçlu olmamasına, kovulmasına rağmen yine yardım teklif eden biri tabi ki havalandırmıştır bu hanzoyu da. Konu sahibi bir de çocuk istiyormuş galiba arkadaşların yazdıklarından anladığım. Bu adam baba olmayı haketmiyor konu sahibi. Zaten kötü evliliği daha da kötüleştirip kendinizi daha da çıkmaza sokmayın.

Çok haklısınız. Erkeklerin tabiatı zaten süper egoya meyilli anladığım kadarı ile.
İyi davrandıkça Şahlanıyorlar

Çok haklısınız. Erkeklerin tabiatı zaten süper egoya meyilli anladığım kadarı ile.
İyi davrandıkça Şahlanıyorlar
Tamam arada bir şahlansınlar, bazı şeylerde yaparsın aslanım, halledersin kaplanım diyerek yüreklendirilmeleri lazım fakat egoları uzaya fırlatmanın manası yok, doz aşımı oluyor adamlar ben kralım diye gezmeye başlıyor ama krallarda bir gün tahttan indirilir bilmiyorlar:)))

Bütün mesajlarınızı derin bir nefes çekerek okudum herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabiki de bu kervan böyle yürümeyecek kendi içime döndüğüm bir evreye gireceğim.Tabikide bu kervan böyle sürmeyecek. Çocuk konusunda çok hevesliydim evet ancak bir süredir bu konu süresiz rafa kalkmış durumdaydı. Hatta o istese dahi olmayacak buna izin vermeyeceğim.Gitmek isteğimi ilk fırsatta açık açık konuşacağım. Söyleyemediğim ne varsa bende dökeceğim ortaya herşey olacağına varır ben elimden geleni yaptım şimdiye dek.Artık pes ediyorum ya da adı herneyse. Değişik yorumlar okumak bana iyi geldi müteşekkirim hepinize

Özetten yanlış anlam çıkartmış olabilirim ama maddi problemlerden ötürü bunalıma girmiş gibi geldi. Öfke patlaması yaşamış, eş olarak anlayışlı olmanız gerekir. (Genel tavrı kaba ve aşağılayıcı konuşmak değilse eğer)

Bir üye bana yazmıştı ki "erkeğin iki gömleği varsa birini yırtacaksın ki rahat yüzü görmesin" öyle haklıymış ki.
Bende değer verdikçe, ulaşılır oldukça, emek verdikçe adam soğudu benden. Yıllarca akşamları başım ağrıyor diye saatlerce ayaklarımı yıkayan, masajlar yapan adamı şimdi koltuğundan kaldıramıyorum.

Ne karar verirseniz verin hakkınızda hayırlısı olsun ama bunu pes etmek olarak nitelemeyin, kendinize değer verme kararı olarak tanımlayın.
Kimse değersiz değildir, böyle hissettirmeye de kimsenin hakkı yoktur, hayatınızın dizginleri sizin elinizde, kötü bir yola sürmek yerine yeniden kariyer sahibi olabileceğiniz, yeni bir gelecek, yeni bir hayat kurabileceğiniz yola doğru sürmek sizin elinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…