Konuşun ve eğer alttan alıp özür dilemezse rest çekin.Doğru olabilir.Belki ben çalışsamda bişey değişmeyecek hayatımda.Benim sessiz kalabilmeme borçlu bütün bu şımarıklığını. Evlenmeden önce kendisine ayar çekmişliğim var bir kere yaptım daha da teşebbüs etmedim. Ama geliyor bangır bangır birkez konuşacağım ve bende rahatlayacağım.
Hay siz çok yaşayın Yabanelma, eski konularından bahsettiğinizde, flört ve nişan dönemi konularına bakayım dedim meraktan, adam bağıra bağıra geliyorum demiş zaten.Eşiniz sizi sevgiliyken de dış görünüşünüzü, davranışlarinizi eleştirip, küfür hakaret ediyormuş ki zaten.
Bile bile evlenmissiniz, değişen birşey olmamış
evlenince doğal olarak.
Olur canm iş stresi bahaneler arıyor baksana stresini atmak için çok ciddiye alma geçici bir süreç de sabret biraz çokta ciddiye alma.. Uzun vadede böyle devam ederse bıseyler düşünürsün ben geçici olarak görüyorm stresli belli üstüne gitmeDaha önce buraya konu açtım ve ilk kez sıcağı sıcağına ne yapacağımı bilmeden ağlayarak yazıyorum hanımlar.
Eşim hem maddi hem salgın sebebiyle birkaç aydın evde traş oluyor ve bende onun direktifleriyle saç traşına destek oluyordum ya da olduğumu sanıyormuşum.
Az önce gene traşa başladık. Söylediklerini yaptım ama her defasında olduğu gibi bi kulp bulacağını bildiğimden korka korka yapıyorum traşını çünkü diline bir dolarsa haftalarca duyarım bunu.
Ense kısmını beğenmedi ve banyoda bana söylene söylene bağırmaya başladı.Neden bağırıyorsun düzeltelim dedim elimden aldı kendi saça daldı ve aynada daha kötü olduğunu görünce kıyamet koptu. Mutlu musun dedi bana?
Bir işi de bir kere gösterdiği gibi yapacakmışım.Bu konuda bana muhtaçmış muhtaç olmada yalvarmazmış.Ben neden bağırma sesini yükseltme diyormuşum o sinirli bir insanmış ve sinirlenmeye hakkı yokmuymuş?
1 yıldır ne yaşadığını ben nerden biliyormuşum?
Bi korkudur başına çıkartmışım hiçbir işi düzgün yapmıyormuşum.Daha bir ton küfürlü şey saydı tek cevap vermedim.O intiharın eşiğindeymiş maddiyat çok bunaltmış ben nerden biliyormuşum?
Saydı saydı gitti saçına makineyle daldı.Şimdi de duşunu aldı gidecek muhtemelen.
Ben tekrar yardım teklifiyle yanına gittiğimde kovdu defol git dedi.O gidince evden uzaklaşmak için bende çıkmak istiyorum şimdi sadece kendimi odaya kitledim.
Bu kez bardak bende taştı çünkü son zamanlarda değişik sebeplerle ve genelde maddiyat kaynaklı hep bana patlıyor.Napalirim bilmiyorum önerilere açığım
Daha sevgiliyken kız arkadaşının saçını başını, kaşını gözünü, ailesini beğenmeyen adama saray soylusu musun deyip terk edeceksin, tam terk edilmelik tiplerden.Çok pardon ama, bu adam sevgililikten arızaymış, nişanlılık yine berbat geçmiş daha hala evlenmeye zorlamışsınız.
Yetmemiş bebek istediğiniz halde adam istememiş, arabaya heves etmiş.
Çok net değil mi evli kalmak istemediği, veya aile olmak istemediği???
Ne için zorluyorsunuz?
Onun maddiyatının bozulmasına siz mi sebep oldunuz?Daha önce buraya konu açtım ve ilk kez sıcağı sıcağına ne yapacağımı bilmeden ağlayarak yazıyorum hanımlar.
Eşim hem maddi hem salgın sebebiyle birkaç aydın evde traş oluyor ve bende onun direktifleriyle saç traşına destek oluyordum ya da olduğumu sanıyormuşum.
Az önce gene traşa başladık. Söylediklerini yaptım ama her defasında olduğu gibi bi kulp bulacağını bildiğimden korka korka yapıyorum traşını çünkü diline bir dolarsa haftalarca duyarım bunu.
Ense kısmını beğenmedi ve banyoda bana söylene söylene bağırmaya başladı.Neden bağırıyorsun düzeltelim dedim elimden aldı kendi saça daldı ve aynada daha kötü olduğunu görünce kıyamet koptu. Mutlu musun dedi bana?
Bir işi de bir kere gösterdiği gibi yapacakmışım.Bu konuda bana muhtaçmış muhtaç olmada yalvarmazmış.Ben neden bağırma sesini yükseltme diyormuşum o sinirli bir insanmış ve sinirlenmeye hakkı yokmuymuş?
1 yıldır ne yaşadığını ben nerden biliyormuşum?
Bi korkudur başına çıkartmışım hiçbir işi düzgün yapmıyormuşum.Daha bir ton küfürlü şey saydı tek cevap vermedim.O intiharın eşiğindeymiş maddiyat çok bunaltmış ben nerden biliyormuşum?
Saydı saydı gitti saçına makineyle daldı.Şimdi de duşunu aldı gidecek muhtemelen.
Ben tekrar yardım teklifiyle yanına gittiğimde kovdu defol git dedi.O gidince evden uzaklaşmak için bende çıkmak istiyorum şimdi sadece kendimi odaya kitledim.
Bu kez bardak bende taştı çünkü son zamanlarda değişik sebeplerle ve genelde maddiyat kaynaklı hep bana patlıyor.Napalirim bilmiyorum önerilere açığım
Valla ben sonradan değişen (benimki gibi) kocalar için birşey diyemiyorum. Ambalajı janjanlı, sindirella modunda evlenip birden külkedisi olana ne diyebilirim ki?Daha sevgiliyken kız arkadaşının saçını başını, kaşını gözünü, ailesini beğenmeyen adama saray soylusu musun deyip terk edeceksin, tam terk edilmelik tiplerden.
Evlenince yüksek irtifa sarhoşluğu yaşamaya başlamış.
Konu sahibesi kırılmasın ama benimde aklım almıyor, aşk yüzünden desem ben de aşkla evlendim ama bana böyle şeyler yapsa arkamı döner giderdim.Valla ben sonradan değişen (benimki gibi) kocalar için birşey diyemiyorum. Ambalajı janjanlı, sindirella modunda evlenip birden külkedisi olana ne diyebilirim ki?
Ama böyle davul zurna eşliğinde "Sana hayatı zindan edeceğim" diyen erkekleri zorla koca yapma işine aklım ermiyor. Hadi diyelim Mazoşist sin. E birde çocuk istiyormuş...
Şuçlu olmamasına, kovulmasına rağmen yine yardım teklif eden biri tabi ki havalandırmıştır bu hanzoyu da. Konu sahibi bir de çocuk istiyormuş galiba arkadaşların yazdıklarından anladığım. Bu adam baba olmayı haketmiyor konu sahibi. Zaten kötü evliliği daha da kötüleştirip kendinizi daha da çıkmaza sokmayın.Konu sahibesi kırılmasın ama benimde aklım almıyor, aşk yüzünden desem ben de aşkla evlendim ama bana böyle şeyler yapsa arkamı döner giderdim.
Doğru dürüst erkekleri tenzih ederim ama yanar döner artist adamları böyle havalandıran maalesef kadınlar.
Çok haklısınız. Erkeklerin tabiatı zaten süper egoya meyilli anladığım kadarı ile.Konu sahibesi kırılmasın ama benimde aklım almıyor, aşk yüzünden desem ben de aşkla evlendim ama bana böyle şeyler yapsa arkamı döner giderdim.
Doğru dürüst erkekleri tenzih ederim ama yanar döner artist adamları böyle havalandıran maalesef kadınlar.
Tamam arada bir şahlansınlar, bazı şeylerde yaparsın aslanım, halledersin kaplanım diyerek yüreklendirilmeleri lazım fakat egoları uzaya fırlatmanın manası yok, doz aşımı oluyor adamlar ben kralım diye gezmeye başlıyor ama krallarda bir gün tahttan indirilir bilmiyorlar:)))Çok haklısınız. Erkeklerin tabiatı zaten süper egoya meyilli anladığım kadarı ile.
İyi davrandıkça Şahlanıyorlar
Tamam arada bir şahlansınlar, bazı şeylerde yaparsın aslanım, halledersin kaplanım diyerek yüreklendirilmeleri lazım fakat egoları uzaya fırlatmanın manası yok, doz aşımı oluyor adamlar ben kralım diye gezmeye başlıyor ama krallarda bir gün tahttan indirilir bilmiyorlar:)))
Ne karar verirseniz verin hakkınızda hayırlısı olsun ama bunu pes etmek olarak nitelemeyin, kendinize değer verme kararı olarak tanımlayın.Bütün mesajlarınızı derin bir nefes çekerek okudum herbirinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabiki de bu kervan böyle yürümeyecek kendi içime döndüğüm bir evreye gireceğim.Tabikide bu kervan böyle sürmeyecek. Çocuk konusunda çok hevesliydim evet ancak bir süredir bu konu süresiz rafa kalkmış durumdaydı. Hatta o istese dahi olmayacak buna izin vermeyeceğim.Gitmek isteğimi ilk fırsatta açık açık konuşacağım. Söyleyemediğim ne varsa bende dökeceğim ortaya herşey olacağına varır ben elimden geleni yaptım şimdiye dek.Artık pes ediyorum ya da adı herneyse. Değişik yorumlar okumak bana iyi geldi müteşekkirim hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?