Eşiniz doğru söylemiş, bazen buradaki konularda da denk geliyoruz, yıllarca emek verdim fedakarlıklar yaptım ama eşim kıymetini bilmedi, beni ailesine ezdirdi, demedik söz bırakmadı diyen kadınlar oluyor, hatta falanca eşine neler neler yapıyor ondan kıymetlisi yok diyorlar.
Emek verilir, fedakarlık da yapılır ama bunlar hep sizden gidiyor, sürekli taviz veren taraf siz oluyorsanız kıymeti olmuyor, yapmasaydın denip işin içinden çıkılıyor.
Kadınlar sanıyor ki dik olurlarsa, akıllarına yatmayan, içlerinin istemediği sinmediği şeyleri bile yapmak istemiyorum derlerse evlilikleri bozulur, istemediğiniz şeyler için zorlama varsa bozulacaksa bozulsun zaten ama son zamanlarda okuduğum birçok konuda da çok dikkatimi çekti, her istediğini yaptırmaya çalışan, yapmazsa diye düşünerek trip yapan, küsen, kapı pencere çarpıp gidenler hep erkekler oluyor, psikolojik baskı eğitimi görmüş gibi hep aynı tavırlar.
Evlilik emek, fedakarlık, saygı sevgi üzerine kurulur ama bu demek değildir ki evlilik için karakterinizi eşinize göre onun istediği gibi yeniden düzenleyeceksiniz, evlilik insanın kendinden vazgeçmeden eşiyle ortak görüşlerde buluşabilmesidir.