• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartisma

Olabilir. Çünkü herkes öyle söylüyordu. Hep karısının dediği olur diyorlardı .

Nefret ediyorum bu tip insanlardan. :sinirli:
İlk evlendiğimiz zaman eşimle de kuzenleri ve iş arkadaşları kılıbık diye dalga geçerdi bana hep yardımcı oluyor diye. Kadın erkek istisnasız. Neyse ki eşim biraz olgun da pek takmadı. Ama ben de hiç susmazdım onlar öyle söyledikçe cevaplarını verirdim..

Aman tipik Türk erkeği. Evde tepesine çıkarsın kikir kikir. Ailesinin yanına gider en ufak espriye öf pöf yaparlar. Bir tek bizimkilerde vardır zaten bu. Kime neyi ispatlamaya çalışıyorlarsa. Bozacaksın o ortamda daha beter olacak haberleri yok.. :işsiz:

Evde peşinde dolanırken sorarsın hesabını. Süründür yüzüne bakma bir kaç gün. Görmezden gel. Sen konuşma o gelsin sana.
Bende öyle düşünüyorum. Bikacgun mesafeli olayım demi. Sürünsün .

Düzgün erkek varsa da hem bu söylemlerle bozuluyor.
Hepsi kıskançlıktan.
Gerçekten öyle. Örnek gösterilecek birisi esim. Bu yüzden kuzenleri falan dolduruyorlar. Hatta birkeresinde kadınlara çok yüz vermeyeceksin giderse gitsin demişti. Kuzeninin birisi . Anlayın.

İlk evlendiğimiz zaman eşimle de kuzenleri ve iş arkadaşları kılıbık diye dalga geçerdi bana hep yardımcı oluyor diye. Kadın erkek istisnasız. Neyse ki eşim biraz olgun da pek takmadı. Ama ben de hiç susmazdım onlar öyle söyledikçe cevaplarını verirdim..
Nasil cevaplar verirdiniz. Banada bikac fikir verseniz olmamı?

Nasil cevaplar verirdiniz. Banada bikac fikir verseniz olmamı?

Back
X