• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartışmadan sonra eski hale donebilmek

Haksız mıyım peki böyle düşünmekle?

Genelde ben kırıldıgım için ben küserim. Eşim de yapıcı olacagına ben küsünce benden daha cok küser.

Peki bu karar sonrası kim adım atacak?

Elbette kırıcı olan taraf eşinizse gönlünüzü alması gerekir. Ama bazı erkekler tepkiye daha çok tepki verebiliyor. Yani tavır tavır küsür küslük gibi.. Sanırım eşinin yapısı bu. Ama sağlıklı bi evlilik için bazı şeyleri olduğu gibi kabul etmek gerekir." Tartışma sonrası kim adım atacak" asıl mesele olmamalı. Tartışma bu boyuta gelmeden konuşarak aşmayı deneyin derim.. kırıcı olduğunu ve bu durumun sizi üzdüğünü eşinize iyi bir anınızda mutlaka söyleyin.. Evlilikler iki farklı karakterin uzlaşmaya çalışması kurumu ve gerçekten zor biliyorum.. Çünkü hepimizin dört dörtlük bi hayatı yok:((

Tartışma elbet olur da küslük ne için?
3 günlük dünyada insan sevdiği ile tatlı vaktini geçiremediği her 5 dakika kayıp değil midir?
Karsıdaki kırgınlıgı telafi etmiyosa kendi kendine konusuyo insan
Yani aslında konu haklı olup olmaman değil, bu sorunlar senin için çok büyük mü? Bunları kabullenip devam edebilir misin? Şu an sen içinde savaş halindesin ama biraz evliliğinin, eşinin olumlu yanlarını da düşün. Gerçekten eşinin eksileri idare edilebilir düzeyde mi? Bu soruları netleştirdikten sonra şu an sorun yaptığın çoğu şey artık sorun olmaktan çıkacak. Ya boşancaksın ya kabulleneceksin ama sorun olmayacaklar artık. Bence evliliğin en zor yanı bu. Benim eşiminde eksileri var, ben yapı olarak küs kalamam, biraz gamsız bir yapım var ama eşimin eksileriyle barışıp savaşmaktan vazgeçtim ve şu an gayet mutluyum kendi içimde ilk 1-1.5 sene iç huzurum yoktu resmen ama hiç bi şey bana batmıyo artık. Kabullendiğin an sana da böyle olcak.Tabii kabullenebilirsen..
Unutamadıgım tek sey var diğer hepsini unutabilirim. Ama onu unutamıyorum ve hala konu acıldıgında kendini savunuyo son derece haksız olmasına ragmen salak yerine koyuyo beni.

Elbette kırıcı olan taraf eşinizse gönlünüzü alması gerekir. Ama bazı erkekler tepkiye daha çok tepki verebiliyor. Yani tavır tavır küsür küslük gibi.. Sanırım eşinin yapısı bu. Ama sağlıklı bi evlilik için bazı şeyleri olduğu gibi kabul etmek gerekir." Tartışma sonrası kim adım atacak" asıl mesele olmamalı. Tartışma bu boyuta gelmeden konuşarak aşmayı deneyin derim.. kırıcı olduğunu ve bu durumun sizi üzdüğünü eşinize iyi bir anınızda mutlaka söyleyin.. Evlilikler iki farklı karakterin uzlaşmaya çalışması kurumu ve gerçekten zor biliyorum.. Çünkü hepimizin dört dörtlük bi hayatı yok:KK43:(
Ohoo kaç kere söyledim kırılıyorum bak üzülüyorum diye. Sağlıklı tartışma nasıl olur derdini söylersin ya kabul edilir ya orta yol bulunur sonra sözler verilip konu kapanır. Bizde iki taraf da kendini savunuyo sonrası çıkmaza giriliyo

Back
X