Zaten şu askere gidenlerin hepsinin psikolojisi bozuluyo bi de burda bizimkini de bozuyolar benim sözlümde asker kendileri zaten nazlı bu ara iyi nazlandı Allah asıl bize sabır versin kimse değil biz çekiyoz onları
ya bu askere gidenlerin psikolojisi bozuluo demişsiniz ama bence çok saçma böle davranmaları
çnkü işkenceyi çeken onlar dışarda olan bizleriz
bize daha ii davranmaları gerekirki onlardan uzaklaşıp gözümüz dışarı kaymasın die
valla bu erkekler bi garip:umursamaz:
bence de konusma skliginizi aazaltn.. sizi ozlemesine firsatverin..
bazi insanlarin yapisi da ozleyince kavga etmektir.. yani en azindan ben oyleyim ozleyince cok kavga ederim.. onun icin alttan alin siz yine de.. aksi cevap vermeyin.. hatta bazen espiri yapin yalvarsan da kavga etmicem bugun senle deyin..
biraz geyigie vurun ki o da rahatlasin.. ve sakin ciddi konulara girmeyin askerde iken hele de telefonda..
tartistginiz konular belli ise onlardan uzak durun..
ne denir ki baska cogu gitmis azi kalmis.. bu kadar beklemisken bence bozmayin aranizi..
insallah donunce de cok mutlu olrusunuz..
dusun bir yurtta kaliyorsun ve uzerinde surekli bir baski var. ve biliyorsun ki bu yerde 15 ay kalmak zorundasiin.
bir sure sonra saldirgan tavirlar gostermen herkesi ozlemen ve dahasi kimsenin senin ne cektigini anlamadigini dusunerek sinirlenmen ve herkesle tartismaya baslaman cok normal bence.
cunku orda emir altindasin ve ne kadar da istesen tepki veremezsin. boyle durumlarda da yakinlarindan cikar bu birikim..
bilmem anlatabildim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?