Tartışmak istemiyorum... :(

HaaNDaaN

uğur'uuummm
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
582
1
96
İstanbul
merhaba KK nın melekeri a.s.

Benim sorunum nişanlım kendisi asker 12 aydır nerdeyse gittiği günden beri hergün kavga ediyoruz ara bile vermeden bu aralar bunun dozu aştı senağlama kavga ediyoruz pişman oluyor arıyo barışıyoruz düzeliyoruz ertesi gün bir daha biliyorum sevgisinden endişem yok asla ama bu tartışmalar yordu özlemin verdiği bir yorgunluk var birde bu tartışmalar tartışmak istemiyorum alttan alıyorum diyelim muhakkak laf sokup o sakinliğimi bozabiliyor zoruma gidicek bişi sölüyor muhakkak bilmiyorum nasıl davranmalıyım mesafe koyun alınıyor onun sölediği birşeye cevap verincede alınıyor her tartışmada unut beni açma telefonu çekme beni diyip duruyo sabırla aksi cevap vermiyorum çünkü onun istediği benim aksi cevap verip sen beni istemedin demek bilmiyorum göz pınarlarım kurudu artık mafoldumben mafoldumben aklınıza ihtiyacım var yardım edin lütfen mafoldumben

şimdiden okuyup yardımcı olduğunuz için teşekkürler :1hug:

3 ay kalmış sık dişini.. gelince hersey düzelir..sen gene de uyma ona.. aldırış etme.. ona uyup tartısmayı büyütme..

üzgünüm ama kendini gelince olacaklara hazırla cnm inan bunu demeyi istemezdim ama gelince iyice çığırından çıkıyolar ben de öleydim hergün kavga ederdik gelince herşey daha beter oldu

Askerde olduğu için psikolojisi bozulmuş olabilir tatlım. biraz daha dayan bence geldiğindede tekrar alışma süreci olur. belki geldikten sonra biraz daha sürebilir bu huzursuzluğu. ama uzun süre sürerse bu davranışları sıkıntı yaratabilir canım. kendi değerini bilmeli insan. o yüzden kendi değerini bil ve çok yıpratma kendini.

askerden gelmesini bekle..
geldğinde etraflıca oturun konusun,ya tamam deyın ya devam..
böyle kendini yıpratmaktan öteye gitmiyorsun.

askerden dönünceye kadar da o arasın. sen arama..

teşekkür ederim kızlar sakinliğimi korumaya çalışıyorum çalışıcamda dediğiniz gibi bende askerden sonrası merak ediyorum sanmıyorum daha kötü olsun seviliyorum biliyorum çünkü olanları özlemden diyerek buraya kadar geldim zaten ama paylaşmam lazımdı kimseye söleyemiyorum çünkü derdimi ortak ana fikir askerlik psikolojisi zaten az önce yine barıştık kaybetmekden korkuyorum seni tartışmak istemiyorum dedi bütün sinirim kırgınlığım bir anda olsa yok oldu...dediğiniz gibi yapıcam zamana bırakıcam teşekkür ederim kızlar çok teşekkür ederim hemde çok :1hug: a.s.

Zaten şu askere gidenlerin hepsinin psikolojisi bozuluyo bi de burda bizimkini de bozuyolar benim sözlümde asker kendileri zaten nazlı bu ara iyi nazlandı Allah asıl bize sabır versin kimse değil biz çekiyoz onları

Zaten şu askere gidenlerin hepsinin psikolojisi bozuluyo bi de burda bizimkini de bozuyolar benim sözlümde asker kendileri zaten nazlı bu ara iyi nazlandı Allah asıl bize sabır versin kimse değil biz çekiyoz onları

valla cnm sorma ya derdime tercüman olmuşsun kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5 onlar kadar bizde çekiyoruz ve hergün aslında burda olarak daha taze daha yoğun çekiyoruz sabir versin rabbim gerçekten zor :Saruboceq:

bende 11 aydır asker yolu bekliyorum şu ana kadar çok sukur hic tartısmadık ama bizim zaten konusma süremiz cok kısıtlı oldugu icin özlemimizi bile dile getirmeye yetmiyor süre .. konusmasıklıgınızı bilmiyorum ama cok fazla iletisim halindeyseniz bir yerden sonra safagında sıkıstırmasıyla tartısmaya baslıyor olabilirsiniz:S

bence de konusma skliginizi aazaltn.. sizi ozlemesine firsatverin..
bazi insanlarin yapisi da ozleyince kavga etmektir.. yani en azindan ben oyleyim ozleyince cok kavga ederim.. onun icin alttan alin siz yine de.. aksi cevap vermeyin.. hatta bazen espiri yapin yalvarsan da kavga etmicem bugun senle deyin..
biraz geyigie vurun ki o da rahatlasin.. ve sakin ciddi konulara girmeyin askerde iken hele de telefonda..
tartistginiz konular belli ise onlardan uzak durun..
ne denir ki baska cogu gitmis azi kalmis.. bu kadar beklemisken bence bozmayin aranizi..
insallah donunce de cok mutlu olrusunuz..

ya bu askere gidenlerin psikolojisi bozuluo demişsiniz ama bence çok saçma böle davranmaları

çnkü işkenceyi çeken onlar dışarda olan bizleriz

bize daha ii davranmaları gerekirki onlardan uzaklaşıp gözümüz dışarı kaymasın die

valla bu erkekler bi garip:umursamaz:

dusun bir yurtta kaliyorsun ve uzerinde surekli bir baski var. ve biliyorsun ki bu yerde 15 ay kalmak zorundasiin.
bir sure sonra saldirgan tavirlar gostermen herkesi ozlemen ve dahasi kimsenin senin ne cektigini anlamadigini dusunerek sinirlenmen ve herkesle tartismaya baslaman cok normal bence.
cunku orda emir altindasin ve ne kadar da istesen tepki veremezsin. boyle durumlarda da yakinlarindan cikar bu birikim..
bilmem anlatabildim mi?

asker psikolojisi bu canım. askere giden her erkek geride bıraktığı sevgilisine ,eşine bu tavrı yapar. biraz idare et bence az kalmış zaten. döndüğüne düzelir ..:hulya:

bence askerden gelmesini bekle en iyisi bu olur.. orda kim bilir ne sıkıntılar çekiyodur.. gelince herşey belli olur..

Benim nişanlım da askerde canım.
Biz de birkaç defa tartıştık ama hemen arayıp özür diledi.
Çünkü nişanlım herzaman askere gidenden çok bekleyenin daha çok üzüldüğünü ve asıl değeri onların hakettiğini söyler. Keşke her askere giden erkek bunu düşünebilse ama nerdeee
Biraz daha alttan al canım sen, az kalmış zaten.Sonra bunların acısını çıkarırsın =)

aynen katılıyorum etrafımdakiler hep söler üstüne fazla düşme askerden gelince değişiyolar snra bu kadar boşuna üzülmüşüm dersin bana göre orda sıkıntı içinde ve ilgi alaka şefkat bekliyolar e en yakın kim ise ondan daha fazla bekliyorlar bkledikleri ilgi alaka özen olmayınca askerden dönüşte zor günümde yanımda olmayan hiç olmasın der evliyse soğuk davranır kötü olur yada boşanır sevgili ise yavaş yavaş uzaklaşır

ayy cnm daha öncede konuşmuştuk
az daha sabret bizde son günler birbirimizi yedik amaa şimdi evleniyoruz bakk
herşey düzeldi allahıma şükürr
az kalmışşş biraz daha sabırr

normalde erkekler askerde daha cok baglanır ben mesela tas catlasa 1-2 kez tartısmısımdır oda 1 saati gecmez kırgınlıgı ama soylede olabilir senden uzakta olması seni kıskanmasına sebebp oluyor haliylen buda onu hırcı yapıyordur

Allah kawuştursun inşallah sağ sağlim gelir alttan almaya bak canım rabbim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…