Aynen..
Bu sefer adın zaten şüpheciye,kıskanca falan çıkacak.. Madem yakın arkadaşlar yüzyüze de bakacaksınız.. Bu imaj ömür boyu üzerinde kalacak..
Ben olsam farklı bir yol izlerdim..
Kadınla bu konuyu asla konuşmazdım.. Hatta gördüğümde kadını, ay bizimkileri evde toplaman harika, en azından nerede olduklarını biliyorum içim çok rahat ediyor.. Hizmet de var tabi onların da işine geliyor der kinayeli gülerim. :) Ki kendini kullanılıyor sansın.. :)
Sevgilime taş atardım, hatta kaya parçası..

Ne bileyim ahlakla ilgili bir laf mı etti, bir görüş mü bildirdi. Ay bunu yeni evli çiftin yanında sabahlayan adam mı söylüyor bırak Allah aşkına ya gibi şeyler.. :)
Ya da kıskançlıkla ilgili bi konu mu, senin arkadaşın gibi ol, karın varken eve adamları topla of azıcık rahat ol tatlım falan derim.. :)
Ne bileyim, senin de arkadaşların pek geniş falan der vururdum onu.. :)
Ay sizi dışarıdan gören de, ayıp bişey yapıyor sanır o ne öyle kadın olan evde böyle mi olunur erkek erkeğe, Allahtan ben seni biliyorum falan derdim.. :)
İçini soğuturdum.. Hemen olmasa bile 1-2 ay içerisinde kesin işe yarayacaktır. :)
Ama sinirlenmemen lazm.. Oraya gittiği için hiiç rahatsız değil gibi olman lazım.. :)