- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.015
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şunu açıklayayım yanlız oynayanlardan biri de o evin hanımı. Atıyorum okeyse o eşiyle oluyo hani o hizmet edio arkadaşları oynuyo gibi durum yok.
sorun burda malesef.. Ona gitmemesinin daha doğru olduğunu açıklayacak uygun cümleleri bulamadığımdan tatışıyoruz. Rahatsız oluyorum diyorum rahatsız olduğun ne diyo? malesef erkekler bayanların gözüyle bakamıyolar![]()
ben biraz fesatlık yapıcam:44::26:
evin hanımın kız arkadaşları da geliyor mu ?
o kadar erkek bir o mu var ..yani eşi falan ..ne bilim ya....![]()
Diyorsunuz ya beni neden anlamıyor diye. Sizi, onun ortamında sadece siz böyle düşündüğünüz için anlamıyor. Mantıklı bir açıklama yapmamı istiyor rahatsız oluyor olmam yetmez mi demişsiniz ama rahatsız olmanız bir neden değil, sonuç. Onun açıklama getirmenizi istediği şey zaten neden rahatsız olduğunuz. Anlatabildim mi bilemiyorum :)
Evin hanımı bile gayet rahat, sohbet muhabbet sabahları buluyor herkes halinden memnun bir siz değilsiniz. Şu durumda onun düşündüğü ne biliyor musunuz onların eğlencesini kıskanıyor olduğunuz. O gelemiyor bizim kadar eğlenemiyor diye böyle beni de huzursuz ediyor diye düşündüğüne neredeyse eminim çünkü hiçbir geçerli açıklama yapmamışsınız maalesef.
Ben evin hanımından böyle bir şey duymadıysan ya da en azından bir imasını yakalamdıysan asla yalan söylememn taraftarıyım. Çünkü bundan rahatsız olmayan insanlar çok. Okey değil ama bizde frp diye oyunlar vardır. Masa etrafında bir oyun oynatıcı (game/dungeon master) tarafından hikaye anlatır gibi oynanan bir oyun. Bunu eşli oynayan arkadaşlarım var. Bir seans 5-6 saat sürebiliyor. Her hafta oynanıyor. Evin hanımı da ayıla bayıla oynuyor ve misafirden şikayetçi değil. Sizce bu oyunu da severek oynayanlardan birisinin sevgilisi tutup da bana mutfakta söyledi aslında çok rahatsızmış falan dese nasıl olur. Herkesin birbirini tanıdığı bir ortamdan bahsediyoruz. Yalan hiç bir zaman çare değil.
Kaç yaşında? Tuhaf bir karakter hakketen. Kendi yaptığında bir anormallik görmüyorsa, demekki siz evlendikten sonrada onun erkek arkadaşı size hergün tek gelse, saatlerce otursa nişanlınız bundan da bir rahatsızlık duymayacak. Siz buna hazır mısınız?
Evli değilsiniz seni evde yalnız bırakıp gitmiyor nihayetinde. Anladığım kadarıyla seni ihmal de etmiyor. Senin evde olduğun saatlerde gidiyor. Yine anladığım kadarıyla evlerine gittiği çiftin de bir şikayeti yok. Aldatma yok, başka birşey yok. E sen niye rahatsız oluyorsun ben onu anlamadım. Bence artık sevgililerinize annelik yapmaktan vazgeçin hanımlar. Ben okurken bile rahatsız oluyorum. Bir de kendimi sevgilinin yerine koymak istemem açıkcası. Şuraya git, buraya gitme, gittin bir saat kal iki saat kalma, bugün gittin yarın gitme falan.... Bana biri bunu yapsa isyan bayrağını açarım açık söyleyeyim...
Valla biz de hem evli arkadaşlarımızda hem bekar arkadaşlarımızda toplanır, sabaha kadar oyun oynarız. Gayet de keyifli, eğlenceli geçer.
Sırf siz bu tip toplanmalardan zevk almıyorsunuz diye insanlara "geniş" demeniz de hoş değil açıkçası. Herkes sizinle aynı kalıpta yaşamak zorunda değil, sevgiliniz de bizim kafamızda bir insansa -ki öyle görünüyor- evlenince gününü görür diye arkadaş ortamlarından koparmaya çalışmanız sadece adamı mutsuz eder.