- Konu Sahibi captain price
-
Bir zaman ben de tanışmıştım böyle biriyle. Başta açıkladım "güçlü ol" bla bla.. bir süre sonra adamdan bildiğin iğrenmeye başladım. ağladığı için değil duygusal olarak yıprattı beni. sürekli olarak pış pış pış pış...
Hee unutmadan ayrıldıktan sonra içinden ciddi bir ruh hastası çıktı onu da belirteyim... Kendi kendine mesajlar yazardı bana. Gece mesela ben yatıyorum sabah beni uyandırır mısın diye. Sabah o saatte uyanıp günaydın ne güzel bir gün filan yazardı. Bu süreçte ayrılalı olmuştu baya. Sonra zamanla karşıma çıkmaya yolumu kesmeye filan başladı. Karşıma çıkıp ağlıyordu. Beni görünce bağıra bağıra ağlıyordu sürekli ağlıyordu... Bir ara babamla gidip geliyordum iş-ev arasını korkudan.. Sonra bir şekilde vazgeçti ama zor oldu..
oha. öyle bişey de olmasın ya. iş dolayısı ile bi hukukumuz var zaten olacak da devamlı.
ay bilmiyorum.
fazla duygusal biri olmalı.iki haftadır biri ile görüşüyorum. öncesinde de yaklaşık iki yıldır tanıyodum iş dolayısı ile. bu arkadaş bana iki yıldır tabiri caizse yürüyodu ama ben hep güldüm geçtim, ciddiye almadım, yakın davranmadım, bazen çok sert çıkışlarım olsa da bi şeytan tüyü vardı sanırım ki hiç bıkma noktasına gelip şikayet vs etmedim.
farklı şehirdeydik.
geçen haftalarda ankaraya yerleşti bi nevi. görüşmeye başladık. ben de hoşlandım. ama şöyle bi problem var ki her tartışmada ağlıyor bu adam.
soğuyorum ben de. sanki karşımda 26 yaşında bi adam değil de 10 yaşında çocuk var gibi hissediyorum. teselli edesim de gelmiyor.
kaldı ki ben de duygusalımdır, ağlak bi yapım vardır ama daha ottan b.ktan sebepten meseleler için ayrılma noktasına geldik diye iki haftalık bişey için ağlamam.
bu adam ağ-lı-yor.
erkekler de ağlar biliyorum gocunmam normalde bu durumdan ama şu halde 2 haftalık şey için ağlanmaz ya.
ne diyosunuz? ben mi abartıyorum o mu?
not: ağladığını da iki kere kendi söyledi, bi kere ben anladım. sabah da fotoğraf atmış çok ağladm diye, gözler kan çanağı of of duygu sömürüsü level 10000 :/
Yok be severim ben böyle dişli kadınları. Mıymmıy mıy kocişko delisi, onun bunun ezdiği kadınlardan gına geldi. Ben de senin gibiyim. Astığım astık, kestiğim kestik:) taş üstünde taş, baş üstünde baş bırakmam dellenirsem. Heeeeyttt! Geyiğe sardım hadi sen akıl almaya devam et. ikizler bucu sahtekardır dikkat et. Seni elde edene kadar ağlar böyle sulu romantiktir, elde edince eziyet etmeye başlar. Senin gibi eyvalahhı olmayan kadınlara bayılırlar.
Ablacım ben kuşadasındayım gel tanışak ama bak sen o mesaj yüzünden banı yersin. Edepsiz kelam etmişsin. Ben de 2 gün önce öyle salladım burada banladılar 2 gün ahey ahey:) sen nerdesin bacı?Seni tanımak isterim yiğidim :) :)
Ben de gerektiğinde postasını koyan kadınlardanım. Hiiiç köşeye çekilip ağlayamam, ortaya çıkar kim kafamı bozduysa g.tüne tekmeyi indiriveririm
Ağlamak mesele değil de, bunu sana özellikle belli etmesi çok itici.. Eşim de üniversite zaman sürekli ağlardı. Okulu bitmiyor, parasız, hoca kafayı takmış, ailesi yüzüne bakmıyor vs. acaip stres altındaydı, beni de uzun süre ağlama duvarı olarak kullandı. E yanında oldum tabi ama, özellikle bana yansıtma gibi bi çabası yoktu.. Peki sizde öyle bi durum var mı? Yani başka sıkıntıları falan olabilir mi?
Ablacım ben kuşadasındayım gel tanışak ama bak sen o mesaj yüzünden banı yersin. Edepsiz kelam etmişsin. Ben de 2 gün önce öyle salladım burada banladılar 2 gün ahey ahey:) sen nerdesin bacı?
Valla kanka beni de banladilar ne yalan soyleyeyim simdiBen yarismaya yurtdisindan katiliyorum.
Oooo konu dışı birbirimize yürüyoruz resmen:) yırtdışındasın demek... seçkin, asil, aristokrat olmalısın. Bak konuya dahil olayım sen bu abla gibi ağlak sevgili edinme.
Çok sertsin canım. Kanlı nigar mode on:)Yok yahu ben böyle adamları kahvaltıda yerim öğlene sindiririmzayıf karakterli erkekler genelde bana yaklaşmıyor zaten yani onlar da haklı belalarını aramıyorlar tabi
Kaç maç dedim ama şimdi böyle söyleyince ben de üzüldüm.. Geçici bi melankoli ise yanında olunur tabi. Hani hiç olmadı arkadaş gibi destek olursun vicdanın rahat olur, ama yapısı buysa çekilecek dert değil.. Erkek yada kadın olsun mıymıy insanla uğraşmak zor..ailesinde bi ilgisizlik sezdim. anne babası ayrı. kardeşi yok. ama benim yanlış gözlemim de olabilir.
bi de şöyle bi durum var.
antalya'da yaşıyor normalde bu arkadaş. ankara'ya geldi iş için. ben ankara'dayım. bi kaç hafta kaldı burada ve diyarbakı'a gönderdiler. bu tartışmalar esnasında dedi ki hiç destek olmadın, buraya geldim iş yapmaya çalışıyorum, kimseyi tanımıyorum, yırgunuktan ölüyorum, çamaşırları yıkayacak yerim bile yok vs. hak verdim aslında çünkü destek olmam gerektiğini düşünemedim. zaten biraz zayıf bünyeli. hemen hasta oldu vs orda. bunlardan da yakındı. öyle olunca da üzüldüm doğal olarak. ama bunu bana haksız olduğu bi tartışmadan sonra söyleyince bi faydası olmuyor. başta
düzgünce ifade etse kendini ulan ne odunmuşum diycem zaten.
Kaç maç dedim ama şimdi böyle söyleyince ben de üzüldüm.. Geçici bi melankoli ise yanında olunur tabi. Hani hiç olmadı arkadaş gibi destek olursun vicdanın rahat olur, ama yapısı buysa çekilecek dert değil.. Erkek yada kadın olsun mıymıy insanla uğraşmak zor..
psikolojisi iyi değil bence. başka sorunları vardır. bi psikiyatr a gitmeyi tavsiye edin.
bi de ilk 2 haftada ayrılmaya varcak kavgalar ağlamalar olsa ben temelli ayrılırdım. ilk 1 ay canım cicim ayı olur normalde o sıralarda kavgalar yaşanıyorsa kişilik olarak uyumsuzsunuzdur böyle bi ilişki kanser eder insanı kavga kavga içi tükenir insanın.
kendinizi kurtarın bence çok sevginiz yoksa yol yakınken dönmeli.
o ne beiki haftadır biri ile görüşüyorum. öncesinde de yaklaşık iki yıldır tanıyodum iş dolayısı ile. bu arkadaş bana iki yıldır tabiri caizse yürüyodu ama ben hep güldüm geçtim, ciddiye almadım, yakın davranmadım, bazen çok sert çıkışlarım olsa da bi şeytan tüyü vardı sanırım ki hiç bıkma noktasına gelip şikayet vs etmedim.
farklı şehirdeydik.
geçen haftalarda ankaraya yerleşti bi nevi. görüşmeye başladık. ben de hoşlandım. ama şöyle bi problem var ki her tartışmada ağlıyor bu adam.
soğuyorum ben de. sanki karşımda 26 yaşında bi adam değil de 10 yaşında çocuk var gibi hissediyorum. teselli edesim de gelmiyor.
kaldı ki ben de duygusalımdır, ağlak bi yapım vardır ama daha ottan b.ktan sebepten meseleler için ayrılma noktasına geldik diye iki haftalık bişey için ağlamam.
bu adam ağ-lı-yor.
erkekler de ağlar biliyorum gocunmam normalde bu durumdan ama şu halde 2 haftalık şey için ağlanmaz ya.
ne diyosunuz? ben mi abartıyorum o mu?
not: ağladığını da iki kere kendi söyledi, bi kere ben anladım. sabah da fotoğraf atmış çok ağladm diye, gözler kan çanağı of of duygu sömürüsü level 10000 :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?