• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartismayi Bilmiyorum

Tongue fu sözlü dövüş sanatı - Sam Horn
Bu kitabı okursanız iletişim problemini çok rahat çözebilirsiniz. Uzun yıllar yöneticilik yaptım yeni yöneticiler yetiştirirken ilk şart olarak bu kitabı okumalarını tavsiye ettim okuyan herkeste iletişimde büyük farklar gözlemledim. Önceden konuşamayan münakaşaya girmekten çekinip kendin içine atan insanların karşısındakini suçlamadan istedikleri konularda kendi duygularını daha iyi ifade ettiklerini gözlemledim. Belki sorununuzu çözebilir. Çok akıcı bir kitap, kişisel gelişim kitapları gibi sıkmıyor.

Tongue fu sözlü dövüş sanatı - Sam Horn
Bu kitabı okursanız iletişim problemini çok rahat çözebilirsiniz. Uzun yıllar yöneticilik yaptım yeni yöneticiler yetiştirirken ilk şart olarak bu kitabı okumalarını tavsiye ettim okuyan herkeste iletişimde büyük farklar gözlemledim. Önceden konuşamayan münakaşaya girmekten çekinip kendin içine atan insanların karşısındakini suçlamadan istedikleri konularda kendi duygularını daha iyi ifade ettiklerini gözlemledim. Belki sorununuzu çözebilir. Çok akıcı bir kitap, kişisel gelişim kitapları gibi sıkmıyor.
Ya cok tesekkur ederim, hemen inceliyorum

Küsmek katı ve özgüvensiz geliyor bana.. Küsmek ne yaaa! İletişim varken! Ben de iletişerek çözerim.. Medenice ayrılırım olmazsa..Ama tartışırsamdaa ooo gözüm dönüyor,ağzımdan bal damlıyor insanlar beni tanıyamıyor çirkeflik durumları pik yapıyor:/ Çok pis laf söylüyormuşum ama ben bir türlü buna inanmamışımdır yetersiz geliyor bana tartışırken her sözüm:)) tartışmak bile bir sanat yani:)

Benim sorunum tartismayi bilmemek. Canim bir seye sikildigi zaman, bir olaya bozuldugu zaman bunu kuserek halletmeye calisiyorum cocuk gibi. Bu huyumun cok kotu oldugunu biliyorum, ama nasil tartisacagimi bilmiyorum.
Ornegin erkek arkadasim hoslanmayacagim bir sey yaptigi zaman konuşmak yerine iletisimi tamamen kesip suratina bakmiyorum hic(ayni yerde calistigimiz icin insanlar da bunlara noluyo diyo...) Her defasinda erkek arkadasim arayip noldu sorunu halledelim diyene kadar da surduruyorum durumu. Kaprisli davraniyorum ama inanin ben bile sikildim kendimden. Nasil duzeltebilirim bu durumu?
ikili ilişkilerde en sıkıntılı durum bu. Böyle evli bir çift arkadaşım var araları çok kötü boşanma aşamasına geldiler

Küsmek katı ve özgüvensiz geliyor bana.. Küsmek ne yaaa! İletişim varken! Ben de iletişerek çözerim.. Medenice ayrılırım olmazsa..Ama tartışırsamdaa ooo gözüm dönüyor,ağzımdan bal damlıyor insanlar beni tanıyamıyor çirkeflik durumları pik yapıyor:/ Çok pis laf söylüyormuşum ama ben bir türlü buna inanmamışımdır yetersiz geliyor bana tartışırken her sözüm:)) tartışmak bile bir sanat yani:)
Cirkeflik hic huyum degildir. Samimi olmadigim kisilerle rahat tartisabilirim, gulerek alttan alta laf sokarim. Ama sevdigim samimi oldugum kişilerle kusuyorum.

Ayy keşke bende öyle olsam kapıları yumrukluyorum :D :D eşim ilk günlerde bana ters davrandı yokmuşum gibi davrandı diye bağırdım çağırdım birde omzundan itekledim çocuk şok bir daha da yapamadı öyle bir bakıma iyi de oldu :D :D
Ama sizin gibi olmayı isterdim çünkü çok carlıyorum..

Eskiden bende biraz böyleyim, içime atardım..yaş geçtikçe insanin karakteri herhalde biraz daha oturuyor yerine..ben o huyundan vazgeçtim mesela, buda zamanla olan bisey. Hele ilişkilerde en kötüsü iletisimsizliktir, sevgiliniz sizi çocuksu bulabilir. Çünkü çocuklar küser, yetişkinler çocuk gibi küsünce olmuyor. Ben bide yabancı dizileri izleye izleye bana biseyler kattığını düşünüyorum. Hislerini ve düşüncelerini çok güzel net bir şekilde hallediyorlar ..bizde ise acaba ne demeye çalıştı veya hatasını neden anlamıyor modası var( hangi dizi diye sorarsanız özellikle Jane the Virgin dizinde iletişime önem verdiklerini ve bunu güzel yansıttıklarini fark ettim)

Ben de boyleyim. Cevaplari okumaya geldim :)
Hakikaten kotu bir huy. Evlendikten sonra biraz torpuledim mecburen cunku ayni evde fazla trip atilmiyor :)))

Kendi kafamda kavga ediyorum, ama kendisine hicbir sey demiyorum. Gel konusalim neyin var diyene kadar devam. Ama gel konusalim demesi cok uzun surmuyor Allahtan 🙄

2.5 yıl sevgililik, 1.5 yıl da evlilik desek ben hala böyleyim. Eşim de n'oldu yine neye küstün diye peşimde... Ben kendimi değiştiremedim eğer başarırsan bana da haber ver lütfen :)

2.5 yıl sevgililik, 1.5 yıl da evlilik desek ben hala böyleyim. Eşim de n'oldu yine neye küstün diye peşimde... Ben kendimi değiştiremedim eğer başarırsan bana da haber ver lütfen :)
Biz erkek arkadasimla yeniyiz o kadar sabredebilir mi acaba bana😅 suanlik o da oyle. Kapiya kadar gelir sorar eder mesajla yine cevap vermem,🙄

Back
X