- 4 Aralık 2017
- 212
- 32
- 13
- Konu Sahibi Minnakkuzu09
-
Hayır normalde de yazıyor ama küs olduğumda mesaj atınca barışıyorum ben tekrarlanmaması için barışmak istemiyorum ama uzatıyosun diyo ben mesaj atıyorum hala trip atıyosun diyoAdam normalde mesaj atip haber vermiyor ama sizin araniz bozukken her seyi haber veriyor olarak anladim ben dogru mudur?
Boyle yapiyorsa eger cevap atmayin ya da klasik cevap tamam deyip gecin. Nasil trip atilir dersimi verelim sana
herkes ben gibi anlamamıs:)Açık yazdım aslında tartışınca bana sürekli mesaj atıyo ben bi bakıyorum barışmışım böyle olmasını istemiyorum ben biraz uzasın istiyorum ki tekrarlanmasın korksun biraz
Yani ne bileyim uzarsa bir daha yapmaz diye düşündüm hemen barıştığım için önemsemiyor belkiherkes ben gibi anlamamıs:)
uzasın istiyorsan kendinden zamanla soğutursun
uzaması tekrarlamayacağı anlamına gelmez
sana uymayan bir durum var ise ayrıl,
yok ise uzatma
senden neden korksun ki?
Surekli boyle yaparsaniz karsi tarafi sogutursun eger gercekten sorun varsa konus hallet sizi etkileyecek bir seyse eger ona gore yolunuza bakin. Ufak triple tavirla duzemez ki.Hayır normalde de yazıyor ama küs olduğumda mesaj atınca barışıyorum ben tekrarlanmaması için barışmak istemiyorum ama uzatıyosun diyo ben mesaj atıyorum hala trip atıyosun diyo
Sağol yaNişanlın için yüzüğü atmasını senin içinde psikolog öneririm canım
Çekenin hali başka anlıyo hemensizi çok iyi anladım da.. ne yapmalı bende bilemedimbu soruna çare bulursan buraya da yaz olur mu?
Basit şeyleri bile yapması için yüz kez söylemem ve her seferinde hatırlatmadan hatırlamamasıSorun nedir ?
guven duymadığım adamla evlenmezdim gittiği yeri söylemedi diye bir kırgınlık olusuyorsa sorun buyukturNişanlımla tartıştık normalde biyere gideceği zaman bana şuraya gidiyorum diye yazar ben de ya tamam derim ya görüldü bırakırım ama bu sefer öyle olmasını istemiyorum tekrarlanmasın diye uzatmak istiyorum ne yapabilirim.. cevap atmadığımda sinirleniyo atsam beni kandırıyo barışıyoruzbu arada hemen siniri geçer ve bana normal mesaj atar bunu istemiyorum ben hemen küsüp barışmak istemiyorum biraz uzasın ki tekrarlanmasın
Hayır ben kaç kez yazdım güven problemi Yok aramızda sorun kısaca küçük şeyleri bile yapması için yüz kez söylememguven duymadığım adamla evlenmezdim gittiği yeri söylemedi diye bir kırgınlık olusuyorsa sorun buyuktur
ne mesela küçğk derkenHayır ben kaç kez yazdım güven problemi Yok aramızda sorun kısaca küçük şeyleri bile yapması için yüz kez söylemem
Boşver canımne diyon bacım sen
Ee uzat o zaman.Ufak tefek şeyler abartı şeyler değil ama ben biraz uzatmak istiyorum tekrarlanmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?