- 11 Kasım 2012
- 104
- 12
- 298

kızlar selam
seçimlerim birbiri ile uyumsuz olduğu için bir tarzım olamadığını bugün bir saatcide adam yuzume söyleyiverdi ben de tabi kendi kendime düşünmeye başladım. tabi bunun az para harcamak ile ne alakası olduğunu da hemen anlatıyorum
ben bir memurum çalıştığım kurum resmi bir yer bu yuzden iş kıyafetlerim ayakkabım çantam makyaj malzemelerim takılarım saatlerim tokalarım herşey buna uygun olmak zorunda olduğunu düşünüyorum ve klasik bir çizgim olması gerektiğini düşünüyorum. kurumum o kadar da sıkmıyor görüntü konusunda ama ben yine de bu şekilde kendimi iş yerimde güzel hissedebiliyorum mesela topuksuz bir babetle işe gitsem bile keşke topuklularımı giyseydim diye hayıflandığım çok olmuştur :)
gelgelelim normal hayatımda da bir o kadar rahatım. ayagımdan spor ayakkabı üzerimden saçma sapan tşörtlerim eksik olmaz.
durum böyle olunca da iki farklı gardrob kacınılmaz oluyor ve iki katı masrafım oluyor.. siz ne yapıyorsunuz nasıl hallediyorsunuz herkesin tek bir çizgisi yoktur eminim nasıl içinden çıkıyorsunuz bu durumun merak ettim doğrusu