• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tarz olusturmak az para harcamak :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ida_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ida_

ins: esrasek
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2012
104
12
298
:oops:
kızlar selam
seçimlerim birbiri ile uyumsuz olduğu için bir tarzım olamadığını bugün bir saatcide adam yuzume söyleyiverdi ben de tabi kendi kendime düşünmeye başladım. tabi bunun az para harcamak ile ne alakası olduğunu da hemen anlatıyorum
ben bir memurum çalıştığım kurum resmi bir yer bu yuzden iş kıyafetlerim ayakkabım çantam makyaj malzemelerim takılarım saatlerim tokalarım herşey buna uygun olmak zorunda olduğunu düşünüyorum ve klasik bir çizgim olması gerektiğini düşünüyorum. kurumum o kadar da sıkmıyor görüntü konusunda ama ben yine de bu şekilde kendimi iş yerimde güzel hissedebiliyorum mesela topuksuz bir babetle işe gitsem bile keşke topuklularımı giyseydim diye hayıflandığım çok olmuştur :)
gelgelelim normal hayatımda da bir o kadar rahatım. ayagımdan spor ayakkabı üzerimden saçma sapan tşörtlerim eksik olmaz.
durum böyle olunca da iki farklı gardrob kacınılmaz oluyor ve iki katı masrafım oluyor.. siz ne yapıyorsunuz nasıl hallediyorsunuz herkesin tek bir çizgisi yoktur eminim nasıl içinden çıkıyorsunuz bu durumun merak ettim doğrusu

Fazla eşya almak yerine birbiriyle kombinlenebilecek şeyler satın almayı tercih ediyorum ben de. Bu sayede, örneğin bir eteğim, 4-5 farklı bluz ile kombinlenebiliyor:)
Farklı çorap, hırka, yelek ve takı ile aynı kıyafet farklı farklı gösterilebiliyor:) Ne dersin?

Fazla eşya almak yerine birbiriyle kombinlenebilecek şeyler satın almayı tercih ediyorum ben de. Bu sayede, örneğin bir eteğim, 4-5 farklı bluz ile kombinlenebiliyor:)
Farklı çorap, hırka, yelek ve takı ile aynı kıyafet farklı farklı gösterilebiliyor:) Ne dersin?

evet bu fikri ben yeni yeni benimsemeye basladım :) artık bişi alırken bunu hangi kıyafetimle kullanabilirim diyerek alıyorum baktım ki hiç alakasız bişi bi kaç tur mağazada elimde gezdirip sonra da bırakıyorum :))

resmi kurum çalışanlrının genel sorunu olsa gerek bu durum:))
öğretmenim bende,sivil yaşamdada rahat giyinmeyi severim..dışarı hep eşofman yada jean ve spor ayakkabı ile çıkmak geliyor içimden aslında ama şıklıktanda ödün vermek istemiyorum:))
okulda genelde bilekte biten dar kesim pantolonları ve babet yada stilettolarla tamamlıyorum.üstünede dar gömlek yada minik trikolarla,kısa ceketlerle kombin yapıyorum..kolye-yüzük-küpe-bileklik vs..aksesuarlarla makyajımla bi bütünlük ve uyum sağladığımı düşünüyorum..
sivil yaşamımıdada kumaş pantolon yerinede yine aynı kesim tarzındaki kot pantolonları ya bol ve salaş trikolarla,yada yine minik bluzlarla yada küçük ceketlerimle kombinliyorum .kot pantolonlarla ceketlerde çok şık duruyor..yani iş kıyafetimle sivil kıyafetlerimi harmanlayarak kullanabiliyorum...
örneğin okuldan geliyorum dışarı çıkacağım.kumaş pant.çıkarıyorum bi kot geçiriyorum ayağıma,gömlekle ceket var diyelim üstümde onla kalıyor,ayağımdan stilettoları çıkarıp bi babet giyip çıkıyorum ....hem pratik oluyo hemde şık...
ama evden hafta sonu dışarı çıkacaksam daha rahat olmayı tercih ediyorum...kot-triko-spor ayakkabı gibi...
hafta içi saçım genelde salık ve düzleşmiş olur.ama hafta sonu at kuyruğu yada topuz olur..hafta sonu saçla başla uğraşmayı sevmiyorum eğer özel bi durum yoksa...

Back
X