- 21 Mayıs 2017
- 24
- 25
- 88
- 30
- Konu Sahibi Uyuyanguzelll
-
İşim için değil aslında günlük hayatta iş hayatinda sürekli aynı tip ve spor giyiniyorum . Artık daha farklı giyinmek istiyorum diyebilirimNeden klasik giyinmek istiyorsunuz ki? Yaşınız genç, işiniz klasik giyime zorlayacak bir iş değil. Yani boy ve kilonuzu düşününce klasik giyimin yakışacağını pek sanmıyorum. Tabi bu benim düşüncem.
İnstagramda bir sürü kombin hesapları var. Bir tanesini takip edince benzer hesaplar öneri olarak gelecektir. O şekilde hesaplara bakıp kendinize uygun parçalarla deneme yapabilirsiniz.
Pinteresti çocuklara etkinlik önerileri için kullanıyorum ama kombin bakmak hiç aklıma gelmemisti çok teşekkür ederim bakacağımPinterest uygulaması var oradan bakabilirsiniz. Çok güzel kombinler, tarzlar mevcut. Bazen ne giysem? dediğim günlerde pinterestte kaydettiğim kombinlere bakıyorum :)
Tam da anlatmak istediğimi yazmışsınızBen sizin ne demek istediğinizi anlıyorum. Klasik derken sıkıcı klasik değil, öğretmene ve okul ortamına yakışacak spor-klasik daha basic bir tarza dönmek istiyorsunuz bence. Zahmetsiz ama şık görünen okulda da sırıtmayacak kombineler arıyorsunuz.
Ben mesela spor ve klasik kombineleri karıştırmayı seviyorum ama mesela her kumaş pantolon her spor kıyafetle gitmez. İnstagramda
@stilmate diye bir kız var onun kombinelerini beğeniyorum. @pelinssenoglu diye bir hesap var oradaki ürünler de hem klasik hem spor karışımı kombinler var satın alabilir ya da ilham alabilirsiniz. Zaten bi iki böyle sayfa takip ettiğinizde arkadaşın da dediği gibi daha fazla böyle öneri çıkar önünüze.
Kumaş pantolon gömlek saten kiyafetler bluzlar olur.Herkese iyi geceler öncelikle kendimi tanıtayım. 28 yaşında evli bir çocuk annesiyim. Okul öncesi öğretmeniyim sabahçı yarım gün olarak çalışıyorum. 160 boyunda 56-57 kg agırlığındayım. Genelde kış aylarında kot - kazak çok nadir gömlek giyiyorum . Yazın bazen etek-tisört giyiyorum ancak daha özenli ve klasik giyinmek istiyorum şuanda 1 tane siyah kumaş pantalonum varkumaş pantolonla neyi nasıl kombinleyebilirim bilmiyorum. Nerden başlamalıyım neler almalıyım ? Kombin örnekleri bulabileceğim sayfalar var mı yardımlarınızı bekliyorum.
Tam bir öğretmen giyimi.Mesela klasik pantolon, beyaz t-shirt ve kolye bence havalı duruyor .
Kumaşi spor olarak kullananlar var , üstüne kazak altına spor ayakkabi istediğim tarz biraz daha öyle galiba ama ben kombinleyemiyorumKumaş pantolon gömlek saten kiyafetler bluzlar olur.
Topuklu ayakkabı özellikle işte giyemiyorumDar paça kot,stiletto tarzı ayakkabı,blazer ceket, tişört bence yaşınıza uygun ve şık olabilir.
Yani zaten stiletto isyerinde giyilmez, hele ki ogretmen asla giymemeli.Topuklu ayakkabı özellikle işte giyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?