tarzınız

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
» kızlar Sevgiliniz istiyor diye tarzınızı değiştirir misiniz?

bir kere öyle bir hata yapmıştım ..
saç rengimi değiştirmiştim..
sonra öğrendim ki erkekler için "hiçbirşey"den vazgeçmeyeceksin :)

değiştirmem.... beni ,farklımı tanıdı. öyle gördü ve beğendi..istediği şekle sokamaz asla..ve hiç kimse için de kendimi ve tarzımı, değiştirmem.,buna erkek arkadaşımda dahil...

ben degıstırmme..ne yasam tarzımı ne gıyım tarzımı...
çünkü abartılı yasamıyorum yada dıkkat cekecek tarzdada gıyınıyorum....
nasıl begendıyse...öyleyım oylede olmalıyım....
acaba o degıstırecekmı.....yasam tarzını yada gıyım tarzını...onuda bılmek lazım...:uhm:yerimsenibenfisfisfis

ben değiştirmem:1closedeyes: kendisinden de talep etmem böyle bir şey...ama aksini düşünene de saygım sonsuz herkesin kendi bileceği iş sonuçtaa.s

o daha spor ve salaştır
bende hafif tikky spor
pek bırbırımıze mudahale etmedık
ben alkol kullanmam o alkol alır
onada karısmadık
bılmıorum cok dokunmuyoruz bırbırımızın yasamak ıstedıgı sehırlere bıle

beni oldugum gibi sevsin
tanıgında nasılsam öle yanii
sonuçta beni o halimle sevmiş şimdi noluyoo klava:

kurban ossun o benim tarzıma :1closedeyes:

hiçbir zaman değiştirmem,çünkü değiştirecek olsam o değişen ben olmam ki,ben olma duygumu yok edemem asla...

Eşim istediği için değişmem, kendimi değiştiremem.
O beni böyle olduğum için sevdi, böyle gördü beğendi.
Hayalindeki ben değilsem; neden beni tercih etti ki...
Hayır asla değişmem.

Farzedelim ki değiştirdim..
Eminim o tarz ne ise emanet gibi durur üzerimde bana ait olmadığı karşıdan çakılır..
Düşünsene davranışları masküler bir bayanın sivri topuklar mini etekler giydiğini.
Korkunç olur bence , hiç gerek yok.
Tarz değiştirilmez de , göze batan kusurlar vardır mesela , söylenir fikir verilir tarza zarar vermeden.

yaşam tarzımı değiştiremem istesem deyasakkelime
ama nişanlım için giyim tarzımı birazcık ucundan kırptım..giyim tarzım hala aynı ama açıklık bakımından değiştirdim eveta.s artık göğüs dekolteli bluzler giymiorum:1closedeyes:
ama hala süslüyümhihoyyyt

"benzemez kimse sana, tavrına hayran olayım" diye serenadlar yapan adam tarzını değiştir derse şimdi çok ayıp eder yani...
şaka bir yana eleştirilerini dikkate alırım, dinlerim ben eşimi..bende rahatsız oluyorsam kendimi düzeltmeye gayret ederim...
eşimde beni dinler ama birbirimizi değiştirmek değil bu... kimse kimse için kendini değiştirmez, değişirim diyen yalan söyler......
kimse kimsenin istediği şekle, kılığa, çevreye, kişiliğe giremez..girmemeli...
olduğunuz gibi kabul görmekdir önemli olan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…