- Konu Sahibi pembedunya35
-
yaklaşık 3 4 aydır hayatımda biri var. İlk başlarda bana iyi geliyordu ama zaman geçtikçe kendime zarar vermeye başladığımı farkettim.
onunla aynı işyerinde çalışıyoruz. Hatta abimle babam da bu şirkette. Malesef...
ilk başta bana hep destek oldu. çok yardımı dokundu. ama daha sonralarında yaptığı her iyiliği hepsini ama hepsini yüzüme vurdu en ufak bir kavgamızda. Abin işten atılacaktı ben engel oldum. Seni atacaklardı ben engel oldum. Ben olmasam senden bişi olmazdı. O geldikten sonra kendime olna özgüvenimi kaybettim ne yazık ki... Annen baban sana değer vermiyor ben onlardan çok seviyorum seni. Ki bu yalan. Üstüme titrerler benim. Herşey bir kavga sebebi mesela. Misafir gelir mesaj atamam kavga kıyamet. Annemlerle plan yaparız kavga kıyamet. Telefonuma ona sormadan fotograf programı indirmişim kavga kıyamet. ve hep o haklı hep hep hep. bana geçen gün ya adam olursun yada seni zor durumda bırakırım dedi. tehdit edildim resmen... daha bissürü şey var ama kafam o kadar dolu ki. o kadar yorgunum ki. ve dün kararımı verdim bitirdim. sen misin bitiren. bu vicdansızlığı kaldırabilcekmiymişim. onu öldürüyormuşum. 3 4 aydır yaptığı ne varsa hepsini teker teker anlattı. iyi olanları tabiki. ama ben ondan çok soğudum. istemiyorum ya istemiyorum. Bana dedi ki sen benim gibi adam bulursan bravo. neymiş başkası olsa bana dokunurmuşmuş. ben dokundururdum zaten. ama şuan ne vicdan azabı ne üzüntü hiç bişey yok. biraz önce geldi saydırdı yine bana masaları kırdı gitti. ben ? tek bir damla gözyaşı tek bir damla his yok şuan içimde...
Şimdide demez mi bana o kadınlar klübü yaptı seni böyle diyeyani kızlar sizin yüzünüzden ilişkim bitti
Ondan başka adam yok dünya da öyle bi hava var haspamda
aminn amiiiinnnnnnSenin üst amirin falan mı? Embesilmiş harbiden.
Allahım sen böyle manyaklardan kızlarımızı koru.
ne yazık ki evetruh hastası bu adam gerçek mi
Gitmiyorda işte. Yüzüne bakınca tiksiniyorum o yüzden bakmıyorum. Bana diyor ki utandığından bakamıyosuno zaman gitsin kendine layık mükemmelll birini bulsun, öyle ya sizi aşağılarda görüyor madem defolup gitsin dangoz adam
ne yazık ki evet
Ben gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla. mesaj atıp duruyor hala. çokkkk pişman olcakmışımmmm köpek olcakmışım köpeeekGülüyorum şuan pardon da kendini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyor öküzzzzzzzz
Ben gülsem mi ağlasam mı bilemedim valla. mesaj atıp duruyor hala. çokkkk pişman olcakmışımmmm köpek olcakmışım köpeeek
Aynen canım doğru diyosun. Çok şükür ki kurtuldum. Ya ben bu adamla ekim gibi sözlenicektim ya. Rabbim gösterdi yüzünü bin şükürrrO bir şey derse yav he he deBence köpek olan ortada edebini bilmeyen biri ile bence hiç muhatap olma iş çıkışı sadaka ver.
Allahım ne korkunç, böyleleri ilişkiye başlamadan hiç sinyal vermiyor mu ya?sormayın kızlar ya psikopat çıktı. Biraz önce geldi yanıma yine tehdit ediyor hayatımdan s. olup gidiceksen herşeyi göze al falan diyor seni işten çıkarcaklar dyo. ya dedim allah aşkına çıkarsınlar ya nolursun çıkarsınlar. korkmuyorum ben anladın mı dedim daha çok delirdi. babama söylemekle tehdit ediyor şimdi de . salak korktuğumu sanıyor ama ben bu akşam anlatıcam babama herşeyi. ay deliricemm yaaaaaaaa. salak bide az önce kendimi öldürcem diye çıktı gitmiş sığınakta oturmuş . güleyim mi ağlayım mı bilemedim
Ya ilişkiye başlayınca bu kadar değildi sinirliydi yine ama bana hep senden sonra düzelicem falan dedi. yalan tabiki de. 23 yaşında. Salak o ya korkkmazzAllahım ne korkunç, böyleleri ilişkiye başlamadan hiç sinyal vermiyor mu ya?
Kaç yaşında bu beyinsiz? Ondan çok sen sesini çıkar. Asıl ben seni şikayet ederim de, bana sarkıntılık yapıyor, tehdit ediyor diye. Hem baban hem abin o şirketteymiş, sen neden korkacaksın, beyinsiz psikopat korksun.
Aynen canım doğru diyosun. Çok şükür ki kurtuldum. Ya ben bu adamla ekim gibi sözlenicektim ya. Rabbim gösterdi yüzünü bin şükürrr
Hasta tabikide. ya ablamın çeyizlerini almaya geldiler. Hani para alınır ya erkek tarafından bende aldım parayı sonra oo bu paraya bende taşırım bunları dedim gülüştü herkes. ben nasıl o kadar erkeğin içinde espri yaparmışım. nasıl gülebilirmişim. düşünebiliyormusun yaaaCiddi ciddi hasta çocuk ay Allah tez zamanda tamamen kurtarsin seni ondan
Aynen öyle yapıyorum. Dimdik ayaktayım çünkü annemle abim biliyor ve babama da söylicem. Ya rabbim böyle insandan uzak tutsun herkesi yaAyyy Allahım bu tarz insanlar çok korkutucu sülük gibi yapışkan oluyorlar Allahın sevgili kulluymuşsun ki erkenden kurtulmuşsun . Bu adamdan tek bir şeyle kurtulursun dimdik korkmadan durarak mal.
aminn canım aminnnnCiddi ciddi hasta çocuk ay Allah tez zamanda tamamen kurtarsin seni ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?