Taşacak Bu Deniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Neyse gideyrumm dizimin yeni bölümü gelmiş onları izleyim
Haftaya görüşürüz taşacak bu deniz ailesi

Ulan ya yine evlenirse bu oruç bak işe sen
Evlenecektir bence ama yine tehditle gecen bölüm eleninin videosunu kendine gönderdi,Adile söylemekle tehdit edecektir.

13.bölümde sürpriz düğün olacakmış ,herkes Hicran ve gezep demiş.

13.bölümde sürpriz düğün olacakmış ,herkes Hicran ve gezep demiş.
Yav şu gezep için şeyi getirseler ya of b12 ye tüküreyim adını unuttum kadının ua bi Karadeniz dizisinde de vardı yine bu tahirin yengesiydi off dilimin ucunda ama gelmiyy

Yav şu gezep için şeyi getirseler ya of b12 ye tüküreyim adını unuttum kadının ua bi Karadeniz dizisinde de vardı yine bu tahirin yengesiydi off dilimin ucunda ama gelmiyy
Öykü Gürman Asiye

Aslında Ballı ilede güzel olurlardı.

Bari yeni gelen savcı ile olsa Hicran yerine

Öykü Gürman Asiye

Aslında Ballı ilede güzel olurlardı.
Hah evet ya şu sıralar aşırı unutkanım ya o kadını izlemesi çok keyifliydi. Evet Ballı da güzel olmuştu kıydılar açıklama yapmış sonra gerçek hesabındab gördnüz mü

Hah evet ya şu sıralar aşırı unutkanım ya o kadını izlemesi çok keyifliydi. Evet Ballı da güzel olmuştu kıydılar açıklama yapmış sonra gerçek hesabındab gördnüz mü
Bakmadım varsa bakayım şimdi

Okudum şimdi hak etmedi bu sonu.Diziye devam etmesi gerekti ama işte sosyal medya üzerinden yapılan yorumlar hicranın ön plana çıkarılması için böyle oldu.

vurmak yerine bari kaçtı gitti diye gösterselerdi.

Ballı vurulmasından sonra gerçekten bişeyler koptu bende de ya. Önceki tüm bölümleri 500 kez tekrar izleyen ben iki bölümdür televizyonda izlediğimle kalıyorum.

Beni mahrum ettiler aşırı aşırı ayarım diziye bu ara. Sadece Öykü Gürman girerse eski tadı alırım gibi bir hissim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…