Evlenecektir bence ama yine tehditle gecen bölüm eleninin videosunu kendine gönderdi,Adile söylemekle tehdit edecektir.Ulan ya yine evlenirse bu oruç bak işe sen
Gezep ile ballı yi shiplemistik halbuki :/13.bölümde sürpriz düğün olacakmış ,herkes Hicran ve gezep demiş.
Iyy aşırı ayar oldum bende savcıyaEsme boşanmayacak, savcı adile aşık olacak gibi duruyor
Yav şu gezep için şeyi getirseler ya of b12 ye tüküreyim adını unuttum kadının13.bölümde sürpriz düğün olacakmış ,herkes Hicran ve gezep demiş.
Öykü Gürman AsiyeYav şu gezep için şeyi getirseler ya of b12 ye tüküreyim adını unuttum kadınınua bi Karadeniz dizisinde de vardı yine bu tahirin yengesiydi off dilimin ucunda ama gelmiyy
Hah evet ya şu sıralar aşırı unutkanımÖykü Gürman Asiye
Aslında Ballı ilede güzel olurlardı.
Aman hicranla olmasın yaaBari yeni gelen savcı ile olsa Hicran yerine
Bakmadım varsa bakayım şimdiHah evet ya şu sıralar aşırı unutkanımya o kadını izlemesi çok keyifliydi. Evet Ballı da güzel olmuştu kıydılar açıklama yapmış sonra gerçek hesabındab gördnüz mü
Okudum şimdi hak etmedi bu sonu.Diziye devam etmesi gerekti ama işte sosyal medya üzerinden yapılan yorumlar hicranın ön plana çıkarılması için böyle oldu.Hah evet ya şu sıralar aşırı unutkanımya o kadını izlemesi çok keyifliydi. Evet Ballı da güzel olmuştu kıydılar açıklama yapmış sonra gerçek hesabındab gördnüz mü
De mi ya öyle savcı mı olurIyy aşırı ayar oldum bende savcıyao kız bu role hiç uygun değil. Tavırları falan saymıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?