Dizi cuma günü yayınlanıyor yayınlandı yeni bölümü 29 Ekim çarsambaydı.izlemeye başladım valla ilk bölüm baya sarmıştıı geçen gün verilmedi sanırım 29 ekımde
Yok kızz verildi 31 ekimde son bölümü izlemedinmi acabaizlemeye başladım valla ilk bölüm baya sarmıştıı geçen gün verilmedi sanırım 29 ekımde
İlk bölümlerden izle bence nasıl başlamış YouTube var ben oradan bakıyorum zaten hızlandırıyor um daha iyi oluyorBu bu haftaki bölüme az biraz bakabildim. Çok iyi diziÖnceki bölümleri izlemediğim için çok anlamadım. Oyuncular çok iyi, doğal. İnşAllah Kızılcık Şerbeti’de bu vesile ile final yapar. Çok sıktı.
Aşırı sıktıBu bu haftaki bölüme az biraz bakabildim. Çok iyi diziÖnceki bölümleri izlemediğim için çok anlamadım. Oyuncular çok iyi, doğal. İnşAllah Kızılcık Şerbeti’de bu vesile ile final yapar. Çok sıktı.
Offff son sahneee çok ağladımmm yaaaaaaMarkete takıldım, koşa koşa geldim. Yetiştim aşkım
Ben de çok ağladım. İkisi bir uçta, öyle gariban gariban uçağa bakıyorlar. Sonra fragmanı izleyince içimin yağları eridi. İlk defa Adil Esme’ye böyle sarıldı kana kana. Artık birbirleriyle inatlaşmasınlar. Ben beraber görmek istiyorum onları. Başka konu bulunur dizide.Offff son sahneee çok ağladımmm yaaaaaa
Ama birsey diyimmiii eleni esmenin saçını okşarken sanki oanki saçını çekmiş gibi aldı gittii kesin dna yı öğrenecek trabzona gelip kavuracak oralarrrr
Zaten ilk esme öğrenecek kızının olduğunu ama adile söylemeyecekler galiba yaa kolyeyi denize atıyorlar çünkü esme öğrenemesin diyeOffff son sahneee çok ağladımmm yaaaaaa
Ama birsey diyimmiii eleni esmenin saçını okşarken sanki oanki saçını çekmiş gibi aldı gittii kesin dna yı öğrenecek trabzona gelip kavuracak oralarrrr
Cumaya kaç sene varGelde şimdi cumaya kadar bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?