Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İkizlerim iyiler çok şükür Ömrümü yemekle meşguller hepimzinki gibi. Bu sene göndermediğim halde benimkilerde sürekli hastalar. İnatla direniyorum vaktinde okula başlasınlar diye ama ben bittim orası ayrı 3.süpriz mi senin isteyerek mi Son 8-9 haftan kalmış cinsiyette bellidir
Bizimkiler de aşırı hareketli ve çok gevezeler hoşuma da gidiyor. Akşam telefondan izledim diziyi. Bilerek kuyruk gibi peşimde gezip bana izletmemeye çalıştılar.
Çok gecmis olsun size de.
Evet kızım olacak inşallah.. ikizler de bir kız bir erkekti
Bizimkiler de aşırı hareketli ve çok gevezeler hoşuma da gidiyor. Akşam telefondan izledim diziyi. Bilerek kuyruk gibi peşimde gezip bana izletmemeye çalıştılar.
Çok gecmis olsun size de.
Evet kızım olacak inşallah.. ikizler de bir kız bir erkekti
Evet sende benim gibi biri kız biri erkeklerdendin. Kız olmasına sevindim vallahi erkek zorluğunu yaşıyosundur zaten Hepsine Allah sağlık versin ama erkek beslemek diye bir olgu gerçekten var
Uykular seninde düzelip bozuluyordu hala öyleler herhalde Benimkiler 8:30'da yatağa kendim 9'da televizyona Taşacak bu deniz varken ayrı tembihliyorum bugün annenizin dizisi var lütfen zorluk çıkartmayın
Evet sende benim gibi biri kız biri erkeklerdendin. Kız olmasına sevindim vallahi erkek zorluğunu yaşıyosundur zaten Hepsine Allah sağlık versin ama erkek beslemek diye bir olgu gerçekten var
Uykular seninde düzelip bozuluyordu hala öyleler herhalde Benimkiler 8:30'da yatağa kendim 9'da televizyona Taşacak bu deniz varken ayrı tembihliyorum bugün annenizin dizisi var lütfen zorluk çıkartmayın
Maşallah yavrularına
Çok sağolasın. Benim oğlum hareketli ama duygusal. Kızım da hareketli ama tam çitlembik dediklerinden. Biraz daha duygusuz oğluma göre kızımda erkekten farkı yok benim ya. Evet uykular bir öyle bir böyle. Anaokulundan gelince çok yoruluyorlar. Hemen bayılıyorlar resmen eve gelince. Bu sefer gece uykusuna geç yatıyorlar. Okuldan gelince uyutmamaya çalışıyorum ama dayanamıyolar. Artık alıştık böyle yapacak bir şeyimde yok. Okulsuz da çok zor oluyor. Beni aşırı goruyolar evde. Bende tembihliyorum ama gıcıklık yaptılar bu akşam. Resmen ben kaçıyorum kikirdeyerek peşimden geliyorlar bazı yerlerini kaçırdım zaten. Anlamadım. Ben iş yaparken dizi izlemeye devam en azından kulağım orda oluyor