• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşacak Bu Deniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İkizlerim iyiler çok şükür 🤲🏻 Ömrümü yemekle meşguller hepimzinki gibi. Bu sene göndermediğim halde benimkilerde sürekli hastalar. İnatla direniyorum vaktinde okula başlasınlar diye ama ben bittim orası ayrı 🫣 3.süpriz mi senin isteyerek mi😀 Son 8-9 haftan kalmış cinsiyette bellidir 😅
😅 Bizimkiler de aşırı hareketli ve çok gevezeler 😬😬 hoşuma da gidiyor. Akşam telefondan izledim diziyi. Bilerek kuyruk gibi peşimde gezip bana izletmemeye çalıştılar. 😅
Çok gecmis olsun size de.
Evet kızım olacak inşallah.. ikizler de bir kız bir erkekti 🥰

😅 Bizimkiler de aşırı hareketli ve çok gevezeler 😬😬 hoşuma da gidiyor. Akşam telefondan izledim diziyi. Bilerek kuyruk gibi peşimde gezip bana izletmemeye çalıştılar. 😅
Çok gecmis olsun size de.
Evet kızım olacak inşallah.. ikizler de bir kız bir erkekti 🥰

Evet sende benim gibi biri kız biri erkeklerdendin. Kız olmasına sevindim vallahi erkek zorluğunu yaşıyosundur zaten 🤣🤣 Hepsine Allah sağlık versin ama erkek beslemek diye bir olgu gerçekten var 🫣🫣
Uykular seninde düzelip bozuluyordu hala öyleler herhalde 😢 Benimkiler 8:30'da yatağa kendim 9'da televizyona 🫣 Taşacak bu deniz varken ayrı tembihliyorum bugün annenizin dizisi var lütfen zorluk çıkartmayın 🫣🫣

Evet sende benim gibi biri kız biri erkeklerdendin. Kız olmasına sevindim vallahi erkek zorluğunu yaşıyosundur zaten 🤣🤣 Hepsine Allah sağlık versin ama erkek beslemek diye bir olgu gerçekten var 🫣🫣
Uykular seninde düzelip bozuluyordu hala öyleler herhalde 😢 Benimkiler 8:30'da yatağa kendim 9'da televizyona 🫣 Taşacak bu deniz varken ayrı tembihliyorum bugün annenizin dizisi var lütfen zorluk çıkartmayın 🫣🫣
Maşallah yavrularına 🥰
Çok sağolasın. Benim oğlum hareketli ama duygusal. Kızım da hareketli ama tam çitlembik dediklerinden. Biraz daha duygusuz oğluma göre 😅 kızımda erkekten farkı yok benim ya. 🙈😬 Evet uykular bir öyle bir böyle. Anaokulundan gelince çok yoruluyorlar. Hemen bayılıyorlar resmen eve gelince. Bu sefer gece uykusuna geç yatıyorlar. Okuldan gelince uyutmamaya çalışıyorum ama dayanamıyolar. 😐 Artık alıştık böyle yapacak bir şeyimde yok. Okulsuz da çok zor oluyor. Beni aşırı goruyolar evde. Bende tembihliyorum ama gıcıklık yaptılar bu akşam. Resmen ben kaçıyorum kikirdeyerek peşimden geliyorlar 😅🤣 bazı yerlerini kaçırdım zaten. Anlamadım. Ben iş yaparken dizi izlemeye devam 😅 en azından kulağım orda oluyor

Back
X