• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşacak Bu Deniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben çok uluslar arası takılmıyorum ya. 🙈🙈🙈 Bir kaç tane dizi izlemiştim zamanında. Ama hiç Kore izlemedim. O bataklığa düsmemeliyim. Hoş düşemem zaten. Şubattan sonra 3 çocukla zor 🤣 elimde olanları izlesem yetecek
İzleee izleeee izleee müptelası olursun izleeeee

Yaaa son bölümüm kaldı bitmesin diye izlemiyorum desem inan ki çok hoşuma gitti bu gece bitireceğim galiba yaa iki gündür açıp açıp kapatıyorum 😁😁

Kapatmaaaa izle 🫰🏻 Sevdim ben hatta baya sevdim. Fena finalde yapmamışlar ilk defaa 🤭 Klişe ama zaten korenin anlamı klişe değil mi.

Kapatmaaaa izle 🫰🏻 Sevdim ben hatta baya sevdim. Fena finalde yapmamışlar ilk defaa 🤭 Klişe ama zaten korenin anlamı klişe değil mi.
Buldakımı yapıp oturup izliyim o zaman Ahh go darimimm 😁😁

Nick mi değişti? Normalde ben herkesi hatırlıyorum ordan 🤔
Evet. O zamanlar elo16 ıydım sanırım 🙈 hatırlamıyorum ama. 😅 Ben seni hatırlıyorum. Hatta trabzondaydın. Biri daha vardı Trabzon'dan. Sonra doğal yolla hemen bir çocuğu daha olmuştu.

Evet. O zamanlar elo16 ıydım sanırım 🙈 hatırlamıyorum ama. 😅 Ben seni hatırlıyorum. Hatta trabzondaydın. Biri daha vardı Trabzon'dan. Sonra doğal yolla hemen bir çocuğu daha olmuştu.

Tamam şimdi oldu 🫣 Elo hatta geçen girdim ben bi gruba bakındım napıyolar acaba diye 🤭🤭 Yeliz erken patlamıştı büyütmüştür o hepsini beraber 😅😅 Ama ben artık Trabzon'da değilim keşke olsam dizi setine giderdim 🫣🫣

Taşacak bu deniz ailesi bir dahaki haftaya görüşürüz seviyorum sizi
Gidiyom ben hoççagalınnnn 🧡🫶
salanghaeyo🫰🫰

Yorumunu görüp bir geri dönüş yaparlar belki güzel olur genç Adille Esmeyi daha çok seviyorum şu ara 🤭
Gençler daha bir güzel canlandırmış karakterlerini sivelerini,horon sahnelerini vs.

Tamam şimdi oldu 🫣 Elo hatta geçen girdim ben bi gruba bakındım napıyolar acaba diye 🤭🤭 Yeliz erken patlamıştı büyütmüştür o hepsini beraber 😅😅 Ama ben artık Trabzon'da değilim keşke olsam dizi setine giderdim 🫣🫣
Ahha. Sağlık olsun. Evet evet yelizdi. Şimdi sen söyleyince bende hatırladım. İkizlerin nasıllar 🥰 benimkileri anaokuluna gönderiyorum bu sene. Ama sürekli hasta oluyoruz 😬😬

Ahha. Sağlık olsun. Evet evet yelizdi. Şimdi sen söyleyince bende hatırladım. İkizlerin nasıllar 🥰 benimkileri anaokuluna gönderiyorum bu sene. Ama sürekli hasta oluyoruz 😬😬

İkizlerim iyiler çok şükür 🤲🏻 Ömrümü yemekle meşguller hepimzinki gibi. Bu sene göndermediğim halde benimkilerde sürekli hastalar. İnatla direniyorum vaktinde okula başlasınlar diye ama ben bittim orası ayrı 🫣 3.süpriz mi senin isteyerek mi😀 Son 8-9 haftan kalmış cinsiyette bellidir 😅

Bölüm düşer düşmez izledim nasıl dayanıyosunuz arkadaş 😬 Bonodayım bu ara yine devam eden diziye takıldım Allah kahretmesin beni 🤣
Moon river dayım ya bitince bonoya başlıycam bende 😁😁

Back
X