Taşacak Bu Deniz

• Konu Sahibi Konu Sahibi Jou
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Reytingleri gecen haftaya göre yine yükselmiş.

Instagram sayfasında gercekler bir an önce çıksın demişlerde çıkarsa konu tıkanabilir.

Esmenin kaynanası Adile karşı ayrı bir sevgisi var yalnız zaten şirinum diye hitap ediyor.Kan davasını ilk baslatan furtuna ailesiymiş adilin dedesinimi öldürmüş,şirin belkide adilin babasını mı sevmiş olabilir şirin olayını birseye bağlayacaklar ama nasıl.

İlk bölümden beri severek izliyorum izlediğim tek dizi diyebilirim

Senarist haftalık yazmıyor illaki ne zaman cikacagi ve devamıda yazılmıştır ama bende çıkarsa konu tıkanır diye korkuyorum birde adil çocuğunun olup öldüğünü 8 ncı bölümün sonunda öğrendi olaylar hızlı ilerliyor gibi gorunsede aslında yavaş ilerliyor neyse böyle sindire sindire izleyelim biz acelemiz mi var sanki

Aynen yavaş yavaş işlensin ki tıkanmsın öğrenmezlerse reyting düşer izlemeyi bırakırız bilmem ne mesela ben şerifin esmeyi boşayacagını düşünmüyorum uzatırlar,zarifenin bir oğlu daha varmış ortalıkta yok onunda koçari ile bağlantısı olabilir.

Esme, adil,ilve,gezep, Hicran hepsi aynı yaşta galiba,hicranın DNA testinde 37 yas yazıyordu,adilin tanıtımında da 17 yas diyordu hepsi hayatlarını hızlı yasamışlar.

İlve ve Gökhan arasında da birşeyler olmuş galiba gecmişte.

Kırsal kesimlerde çocuk yaşta evlilikler sevgili olayları çok sık oluyor ben normal karşıladım o konuları ilve ve gokhan olayı gözümden kaçmış ama genel anlamda diizi güzel gidiyor konusu gerçekten iyi düşünülmüş olay örgüsü de gayet yerinde gibi gezep ve Hicran olayida gayet güzel düşünülmüş bakalım bizleri daha ne sürprizler bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…