- 11 Şubat 2022
- 6.067
- 16.419
- 198
Tutar tutarDImii aaa dedim dur açayım dedim baya kıyamet koptu bu dizi için dedim yorumda tutar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutar tutarDImii aaa dedim dur açayım dedim baya kıyamet koptu bu dizi için dedim yorumda tutar![]()
Ballı nın vurulduğu sahnede şok oldumDiziyi bugün izlerim kopuk kopuk internetten gördüm.
Ballıyı diziden cıkaracaklarsa ya kactı gitti desinler daha iyiydi,bir kadını alnından vurarak gösteren sahne hiç hoş olmadı.
Oruç karakterini nasıl toplayacaklar bakalım her seferinde koçari.için babası babamı öldürdü diye bagırıp duruyorsa ilk siz başlatmışsınız olayları öldürme olaylarını daha koçarilerden böyle bir şey duymadık.
Sorma ya haketmedi ama ballıBallı nın vurulduğu sahnede şok oldum![]()
Aynen öyleSorma ya haketmedi ama ballı![]()
Evet valla bende çok sinirlendimBallı nın vurulduğu sahnede şok oldum![]()
Ballı İnstadan ne kadar kötüsünüz dye bişey paylaşmış neden acabaEvet valla bende çok sinirlendimBallı hak etmedi bunu
İlve yi vursa bu kadar tepki toplamazdı
![]()
Ya da Hicran dermişim, onu vurmaz zatenEvet valla bende çok sinirlendimBallı hak etmedi bunu
İlve yi vursa bu kadar tepki toplamazdı
![]()
GörmedimBallı İnstadan ne kadar kötüsünüz dye bişey paylaşmış neden acaba![]()
Bende az önce gördüm öyle bir son yazıldığu için mi acabaBallı İnstadan ne kadar kötüsünüz dye bişey paylaşmış neden acaba![]()
Hahs şerif e güven olmaz yaYa da Hicran dermişim, onu vurmaz zaten![]()
İnternette okudum, doğru mu bilmiyorum ama öyle haberleri yazılmış Ballı diziden apar topar çıkarılmış kadın tiyatro oyunlarını iptal etmiş veda yazısı yazmamış.Ballı nın vurulduğu sahnede şok oldum![]()
Küçük çocugada benziyor yalnız
Bende son gönderisinin altındaki yorumlara baktım da dediğin gibi apar topar çıkarıldı kadın bütün işlerini diziye göre ayarlamıştı falan yazmışlarİnternette okudum, doğru mu bilmiyorum ama öyle haberleri yazılmış Ballı diziden apar topar çıkarılmış kadın tiyatro oyunlarını iptal etmiş veda yazısı yazmamış.
İlk kez izledim kendisini ama yetenekli bir oyuncu,karadenizliyi güzel canlandırmıştı.
Aaa neden acaba, denk gelmedim hiçİnternette okudum, doğru mu bilmiyorum ama öyle haberleri yazılmış Ballı diziden apar topar çıkarılmış kadın tiyatro oyunlarını iptal etmiş veda yazısı yazmamış.
İlk kez izledim kendisini ama yetenekli bir oyuncu,karadenizliyi güzel canlandırmıştı.
Bilemiyorum da Hicran karakterini ön plana çıkarmak olabilir hicranı iyi biri yapmaya çalışabilirler gezep ve Hicranın önünü açmak için.Aaa neden acaba, denk gelmedim hiçdiziyede yakışıyordu
Evet o yorumları da okudum yani diziye renk katmıştı kadın.Bende son gönderisinin altındaki yorumlara baktım da dediğin gibi apar topar çıkarıldı kadın bütün işlerini diziye göre ayarlamıştı falan yazmışlar![]()
Olabilir,şimdi hikayesine baktım ne kadar kötüsünüz yazmışBilemiyorum da Hicran karakterini ön plana çıkarmak olabilir hicranı iyi biri yapmaya çalışabilirler gezep ve Hicranın önünü açmak için.