Hımm anladım teşekkür ederimBen de sosyal medyada tasarım işleri yapıyorum freelance olarak. Sonuçta maaş aldınız mı? Karşılığında ödeme aldıysanız kullanım hakları ondadır. 10 yıldır yaptığım logoyu kullanan firmalar bile var benim o dönem ödemesini almıştım sonra ömürlük onların oldu
Anladım teşekkür ederimO işin parasını aldıysanız, artık onların oluyor
Anladım teşekkür ederimBebişim iş anlaşmalarında yazar, o şirkette çallıştığın sürece ürettiğin her şey o şirkete aittir. Yasal oarak o isler eski sirketine ait yani.
Aslında 1 firmaya yapmistim ben ama o kisi 2 firmaya daha verdi çalışmalarısiz maaş olsrak almışsınız karşılığını zaten
Ama 2 firmanın almadim ki tek bir firmaya yapmistim ben o kisi diğer firmalara verdiO işin parasını aldıysanız, artık onların oluyor
1 firmaya yaptim diğer firmalara iş veren kişi verdi TasarımlarıYaptığınız işi parası karşılığı yapıp teslim ettiniz sonuçta
O tasarımları o şirket için ücreti karşılığında yapmadınız mı? Çalmışlar gibi konuşuyorsunuz.Merhaba
Ben grafik tasarimciyim yakın zamanda isten ayrıldım. 3 farklı sitede benim tasarımlarım var. İsten ayrıldığım halde benim tasarimlarim kullanılıyor sürekli. Bunun için birsey yapabilir miyim sonucta benim emeğim onlar. Ve tasarimlar sabit sürekli kullanılabilir yani sadece görsel degisiyor. Bir hakkım var mı bu konuyla ilgili?
Tamam iş veren kişi size para karşılığı yaptırıp satın aldı isterse evinin duvarlarını kaplatır bence1 firmaya yaptim diğer firmalara iş veren kişi verdi Tasarımları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?