Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım kusura bakma ama senin ki tutumlu olmaktan ziyade cimriliğe kaçıyor biraz.
"Canım balık cekti almadım para gitmesin"
"nargile cafeye gitmiyorum para gitmesin"
para gitmesin diye nefes almayacaksın!!
olmaz öyle şey, biraz eşine ayak uydurmayı öğren, o neden hoşlanıyorsa sen ona uyum sağlayacaksın.Kimi insan cimrilikten nefret eder, belli bi miktar ayırıp gerisini yemeyi tercih eder (misal;ben) neden para kazanıyorsunuz ki?
aynı şeyi ablam yaptı, kışın doğalgazı kısık yakıyordu çok para gitmesin diye, eşi akşam eve gelince 80 dereceye çıkarıyordu inadına.Benim salak ablam sabah donuyodu evde kar edicem diye, akşam eniştem ziyadesiyle boşuna çıkarıyordu ablamın bu tavrını.Yıllarca söyledim yapma böyle eşin harcamayı seviyosa harca diye anlatamadım.Noldu; evliliklerinin 8. yılında eniştemin 1 yıllık bi ilişkisinin olduğunu öğrendik.Kredi kartı dökümlerinden eniştemin ablamı aldattığı kadınla yemeğe gittiği mekanlara baktık, o mekanlarda bi bardak su içmeye benim gücüm yetmez.
Sen yemezsen yiyecek birileri mutlaka bulunur yani.
He illa ki yemek seni cok rahatsız ediyorsa o zaman eşini ev araba gibi bi borca sok, sorumluluk alsın.Oda kıssın biraz.